OUR LOVE DEL 59

Tidigare
- Nu är det redan betalt, och det kommer bli jättekul. Sa Sagas pappa. Jag kollade på Saga som kollade tveksamt tillbaka.
- Men vi vill inte. sa hon och skakade på huvudet.
- Lägg av nu Saga, ni ska åka. Sa Sagas mamma bestämt. Saga suckade.
- mhm. mumlade hon. Helvete, det skulle bli så fel. Det skulle bli omöjligt att undvika henne.
Sagas Perspektiv
 
Servitören kom in med maten, ställde min pizza framför mig och log. 
- Bon Appetit! Sa han glatt.
- Thank you! Sa mamma och servötren lämnade oss igen. Mamma böjde sig ner mot sin väska, tog upp kameran. 
- flytta er lite närmre varandra så jag kan få ett bra kort! Sa mamma. Jag bet mig i läppen och flyttade mig lite närmre Felix. Mamma knäppte ett kort och kollade ner på bilden.
- kom igen, lite närmre! Sa hon och kollade in i kameran igen. Jag suckade och flyttade mig ännu närmre Felix, klistrade fast ett leende på läpparna och kollade in i kameran. mamma knäppte ett nytt kort, kollade på bilden och rynkade på näsan. Pappa vände kameran mot honom och kollade på bilden. 
- håll om varandra eller nåt, ni ser så stlea ut! Sa pappa, tog kameran från mammas händer. Felix tittade motvilligt på mig, och jag gav honom samma blick tillbaka. 
- öhm jag måste gå på toa, mumlade Felix och reste sig från stolen. 
- Vänta, låt mig ta bilden först! sa pappa.
- Men gud, låt honom gå på toa. sa jag surt. pappa kollade chockat på mig och Felix gick. när han gått vände sig mamma mot mig.
- har det hänt nåt? ni verkar så... jag vet inte. konstiga. sa mamma och höjde på ögonbrynen. Jag tvingade fram ett leende.
- nejdå, orkar bara inte ta massa foton. sa jag försiktigt. mamma himlade med ögonen och tog en tugga av sin mat. jag som inte äns rört min än tog tag i gaffeln och skärde en bit av pizzan, stoppade den i munnnen. Imorgon skulle jag åka trampbåt med Felix. kul. Han skulle vara sur hela tiden och inte säga ett ord. Jag skulle mycket hellre spendera min dag med Eros. fast kanske var det bra att vara med Felix ändå, jag kanske kunde försöka lösa allt? även om det verkade omöjligt, Felix var så envis. Han hade besätmmt sig för att det var slut nu. Jag tog en klunk av min cola och hörde nån dra ut stolen bredvid mig. Jag kollade dit och Felix satte sig. 
- gick det bra? frågade pappa och flinade. Felix flinade tillbaka.
- Jadå. svarade han och tog en klunk av sin läsk. pappa tog upp kameran igen.
- nu kan jag väll få ta en bild? frågade han. Jag suckade.
- pappa snälla kan vi inte bara få äta? sa jag lite småsurt och pappa ryckte på axlarna.
- tänkte bara att det kunde vara lite kul med foton, men som du vill.
- vi behöver inte foton. sa jag och tog en till tugga. 
 
Felix Perspektiv 

När vi ätit klart lämnade vi resturangen.
- Jag och pappa går och sätter oss där, ni kan göra vad ni vill. sa Sagas mamma och pekade mot nån bar längre bort. Saga nickade och började gå mot hotellet, jag gick långsamt efter. Vad skulle jag göra nu? inte en chans att jag gick upp till hotellrummet med henne. Jag svängde och började gå mot stan.
- Vart ska du nånstans? frågade Saga och jag vände mig om, höjde på ögonbrynen.
- varför bryr du dig? frågade jag och fortsatte gå. Saga sprang ikapp mig, drog tag i min hand.
- Jag bryr mig för att du betyder nåt för mig Felix, vilket du inte verkar fatta. Sa hon och jag vände mig om igen.
- okej, men sluta bry dig då, för du betyder inget för mig. spottade jag ut. Jag visste hur mycket jag ljög, men vad skulle jag säga? Saga höjde på ögonbrynen.
- gör vad du vill. mumlade hon, släppte min arm, vände sig mot hotellet och gick. Jag suckade. innerst inne hatade jag att vara arg på henne, men jag fick inte falla för henne igen. Jag var tvungen att glömma henne. Jag började gå ner mot stan, där det var hög musik och massa folk. Jag trängde mig genom folkmassan, kom fram till en bar med hög musik. Alla människor dansade och drack. en idé for genom mitt huvud. Omar brukade alltid säga att bästa sättet att komma över en tjej var att bli full. Jag hade provat en gång, skulle jag testa igen? bara glömma allt för en stund, ha kul och inte tänka på Saga. Jag klev in på festen, musiken var så hög så det dunkade i hela kroppen. folk dansade och såg ut att ha så kul. Jag satte mig bredvid en kille som höll i en stor flaska. Han vände sig och strcäkte fram flaskan till mig. Jag log, tog emot den och tog en klunk. det smakade vidrigt, men ändå tog jag en till. 
- ey, don't drink it all up! Sa han och flinade. Jag gav honom flaskan och slickade mig om läpparna, nickade som tack och reste mig. Jag gick bort mot baren och beställde en stor flaska av något jag aldrig hört talas om, tog den i handen och gick bort och satte mig bredvid killen igen.
- are you here alone? frågade killen och tog en klunk av sin. Jag nickade.
- Yeah, I just broke up with my girlfriend, needed to get away a little. svarade jag och kliade mig i nacken. 
- I have some awesome chicks over there, come with me. sa han, reste sig och drog tag i min arm. Utan att äns tveka följde jag efter. Vi trängde oss mellan allt folk och kom fram till 5 tjejer. 2 svarthåriga, 2 brunetter och en blond. Dom var ganska snygga, korta, tighta klänningar och massa smink. Dom var väll inte riktigt min typ, men dom såg ut att ha kul. 
- Ey chris, who is this? frågade en av de svarthåriga tjejerna, vände sig mot mig, ställde ifrån sig flaskan hon höll i handen och la händerna runt min hals. Killen som tydiligen hette Chris flinade, gick bort mot nån tjej och började dansa. 
- Felix, svarade jag och log.
- Felix, you're hot. Sa hon flörtigt och drog löst i håret i min nacke. jag log och la händerna på hennes höfter. Hon började dansa och jag dansade med henne, tog en klunk från min flaska. 
Efter en stund började jag känna mig riktigt snurrig. Det var varm och trångt, och jag hade nästan druckit upp hela flaskan, plus massor från tjejens flaska.
- come with me, sa tjejen, drog tag i min hand och gick bort där det var mindre folk. Hon tryckte upp mig mot väggen och började kyssa min hals upp mot käken. Jag stoppade henne inte, utan lät henne fortsätta. Jag la händerna under hennes lår, bar upp henne så hon virade sina ben runt min midja.  Hon började kyssa längre bak mot örat, och tillbaka upp mot min mun. hennes läppar snuddade vid mina, och hon slickade försiktigt på min underläpp. Jag öppnade munnen och hennes tunga gled in. våra tungor lekte med varandra samtidigt som jag smekte med mina händer under hennes lår. hon släppte anfått kyssen, tog en klunk från flaskan som stog bredvid henne, sedan mötte hennes läppar mina igen och min mun fylldes av den äckliga smaken av det hon nyss druckit. tankarna började snurra runt i mitt huvud. vad höll jag på med? Jag visste inte äns vad hon hette, jag gjorde fel. Såhär var jag förut, innan Saga. höll på med alla tjejer. det var fel. Jag drog snabbt bort och tjejen kollade chockat på mig.
- Sorry... I can't. mumlade jag. Tjejen tittade surt på mig, vände sig om och gick argt iväg. Jag trängde mig förbi allt folk, började gå ut från festen. Hur mycket jag än ville glömma Saga så kunde jag inte hålla på såhär... det hjälpte inte på något sätt. Jag kände en hand på min axel, vände mig om. där stog Chris.
- Was'nt she good enough? frågade han och flinade. Jag hörde hur hans kompisar bakom skrattade. jag skret i att svara, puttade bort hans hand och gick iväg, bort från allt folk. det snurrade och jag såg suddigt. Jag gick ut på gatan och kollade mig omkring. vilket håll kom jag ifrån? det var mörkt, och allt såg annorlunda ut. fan, jag skulle aldrig hitta till hotellet igen. Jag gissade på höger, började vingligt ta mig frammåt. fan vad full jag var. Och fan vad fel Omar hade. Det kändes inte ett dugg bättre med Saga, det kändes bara värre. Om hon skulle få reda på något av dethär skulle det bli kaos. jag skakade bort tankarna och försökte koncentrera mig på det viktiga just nu, att hitta tillbaka till hotellet. Jag stannade vid en husvägg, lutade mig och pustade ut. mitt huvud värkte och jag såg suddigt. kanske skulle jag bara somna här? inget kunde hända, tänkte jag och satte mig försiktigt ner mot väggen. Jag lutade bak huvudet och slöt ögonen. jag hörde hur ljuden runt omkring mig blev lägre och lägre, hur mitt huvud blev tyngre och tyngre. sekunden innan jag somnade, ryckte jag till. var jag dum i huvudet?! jag kunde ju inte somna här ute? Jag suckade, reste mig och gnuggade mig i ögonen. Fokus Felix, fokus. tänkte jag och gjorde allt för att se vart jag var. Jag kollade mig omkring, såg vattnet längre fram. Juste, jag bodde vid stranden. Jag behövde bara ta mig till vattnet så borde det inte bli så svårt sen. Jag började vingla frammåt, tog tag i allt runtomkring  mig som hjälp att inte ramla. När jag tillslut kom fram till stranden kollade jag åt sidan, såg hotellet längre bort. Jag pustade ut, började gå ditåt.
 
Sagas Perspektiv

Jag vred oroligt på mig i sängen. klockan var 03.30 och Felix hade inte kommit hem än, vilket gjorde mig så orolig. Jag kunde inte ringa, han skulle bli galen. Jag suckade, slöt ögonen och försökte somna för säkert hundrade gången. Men min hjärna kunde inte släppa Felix. tänk om det hänt nåt? han hittade ju inte här? jag skakade bort tankarna. han hade säkert bara somnat nån annanstans. eller så satt han ute vid stranden eller nåt. Jag intalade mig själv att det inte var nån fara, för jag menar, vad kunde igentligen ha hänt honom? visst, han var arg, men han var inte dum. Jag öppnade ögonen igen. det var omöjligt att somna. Jag kände mig inte äns trött. Jag satte mig upp i sängen, sträckte mig efter min mobil och kollade igenom instagram. Jag stannde vid ett foto som Ogge lagt upp. det var en jättesöt bild på han och Alice. jag log, gillade bilden och tröck in på kommentarer. jag läste igenom dom. några avunsjuka tjejer från skolan hade såklart kommenterat elaka saker, medan vissa hade kommenterat saker som "söta" "ååh vad fina" "hon har tur" och så vidare. Jag skrev "finisar, saknar er" och skickade iväg kommentaren, sen kollade jag klockan igen. 03.36. jag suckade, la mig ner i sängen och blundade hårt. då rycktes dörren upp, jag kollade oroligt ditåt och såg Felix komma in. han vinglade fram till toan, utan att stänga dörren ställde han sig och kissade så det lät över hela hotellet. Jag gjorde en äcklad min. Var har full nu också? Han klev ut från badrummet, vinglade in till mig. Jag satte mig försiktigt upp.
- Felix? är du full? frågade jag chockat. Felix vände sig snabbt mot mig, han trodde nog jag sov.
- v..vaa? Näääääee. fick han fram, drog av sig tröjan och gick mot mig. Han la sig ner i sängen.
- Felix, är du full? upprepade jag. Felix suckade.
- Jaaaaa, jag är full. sa han långsamt, drog täcket över sin kropp. Jag svalde hårt, fick en konstig känsla i magen. Felix... full. det gick inte, han var inte sån. 
- snälla... ligg inte så nära Felix.. sa jag oroligt.
- var inte rädd nuuuuuu! Jag b..be..beöver bara soova lite grann. stammade han. Jag vände mig om i sängen, bet mig hårt i läppen. Var han full? på riktigt? Jag fick ta det imorgon, tänkte jag och slöt ögonen.
 
 
Tumblr
Follow me on Tumblr: www.justbreatheandexhale.tumblr.com
Tumblr
 

DEL 59!! Säg gärna vad ni tyckte, förlåt att det kommer så sent! Puss

OUR LOVE DEL 58

Tidigare
- Det är lungt. sa jag och tog upp en melonbit, stoppade den i munnen.
- säkert? frågade han och höjde på ögonbrynen. Igentligen kändes det inte okej, men, jag ville inte berätta allt för Eros. Jag kände honom inte alls bra, och det kändes bättre att prata med Alice eller Felicia. 
- Jag lovar, jag klarar mig. sa jag bestämt, Eros nickade.
- Bra. annars säger du till va? frågade han. Jag log. Han var så snäll, brydde sig verkligen.
- Ja Eros, du behöver inte oroa dig. sa jag och stoppade in ännu mer frukt i munnen. Jag var vrålhungrig. 
Sagas Perpsektiv
 

Jah klev ut från duschen, lindade en handduk runt kroppen och satte mig ute på balkongen. klockan var runt 18.00 och jag hade inte sett Felix på hela dagen. Jag sträckte mig efter min mobil som låg på bordet, tröck fram Alices nummer på skärmen. Jag hade inte pratat med henne sen vi åkte, och jag kände att det behövdes. Jag la mobilen mot örat och väntade på att hon skulle svara. 
- Aa hallå? sa hon efter en stund.
- Heeeeej Alice! Sa jag glatt, vred ur håret med min ena hand.
- Sagaaa! Heeej! Svarade hon glatt tillbaka.
- Hur mår du? frågade jag snabbt.
- Ååh, jag mår jättebra. Har supermycket att berätta! Sa hon ivrigt.
- Hmm, får jag gissa att det har med Ogge eller Oscar att göra? frågade jag och flinade.
- kanske.... sa hon med ett skratt.
- jag vill höra allt! Sa jag ivrigt.
- Okej, det började med att Oscar följde med mig hem, när jag åkte från Stockholm. Sa hon och jag kunde inte låta bli att skratta.
- Följde han med dig hem? frågade jag och höjde på ögonbrynen. han skrattade.
- haha jaaa... och då typ försökte han kyssa mig, men jag kunde inte. Sa hon snabbt.
- så du valde Ogge? frågade jag spännt. Alice fnissade.
- Jaaaaa.... det gjorde jag. sa hon glatt.
- Ååh! Grattis! Så ni är tillsammans nu?
- Ja, och han är världens bästa. Behandlar mig verkligen som en prinsessa! Sa hon glatt. Jag skrattade.
- Vad bra, du förtjänar honom verkligen. sa jag allvarligt, reste mig och gick in till hotellrummet igen. Jag la ifrån mig handduken och plockade fram reda underkläder. 
- Tack Saga, jag känner mig såååå lycklig med honom. Sa hon och jag log försiktigt. Varför kunde inte jag få känna mig lycklig med Felix?
- Vad sa Oscar då? frågade jag.
- När jag berättade att det var Ogge jag ville ha, blev han skitsur. Sen dess har vi inte pratat.... Men Ogge skulle nog bli tokig om jag pratade med Oscar om det, så jag får vänta helt enkelt. Svarade hon. 
- Åh, okej... Det löser sig nog. sa jag.
- Men du, hur är det i grekland då? varmt eller? 
- Skojar du, jag svettas ihjäl! Svarade jag, drog på mig kläderna. Alice skrattade.
- Ååh, jag är så avundsjuk! Men du behövde verkligen lite tid med Felix, Sa hon glatt och jag kände klumpen i magen växa. Jag blev helt tyst.
- Hallå? Saga? Sa Alice när jag inte svarade,
- mm, tack. sa jag tyst.
- Har den hänt nåt? frågade Alice oroligt. Jag suckade.
- Ja... Med Felix... sa jag tyst, kände hur gråten var nära. Fan att jag skulle gråta hela tiden.
- Va? vad har han gjort?! frågade hon ännu oroligare.
- Han... började jag men avbröts av att mina tårar började rinna.
- Vad har han gjort?! frågade hon igen.
- Han gjorde slut. Sa jag tyst.
- VA?! Skrek Alice chockat såfort jag svarat.
- Ja, han gjorde slut. Upprepade jag lite högre, torkade bort tårarna på mina kinder och satte mig ner på sängkanten.
- Skojar du?! Det går inte? nej, det kan inte vara seriöst Saga. Sa hon allvarligt.
- Nähä, men det är det. Jag har för i helvete försökt med allt för att få tillbaks han, men han vägrar. Sa jag argt.
- Gumman... mumlade Alice.
- mhm.
- Du... såfort du kommer hem blir det tjejkväll, vi pratar om det... Sa hon snällt. Jag svalde hårt.
- Jag vill bara att du ska vara här nu. sa jag tyst.
- Älskling... Jag önskar jag var hos dig... Svarade hon. Jag kände klumpen i halsen igen, snälla, inte fler tårar.
- kan du inte komma? det är ju några dagar kvar tills vi åker hem. Frågade jag. Alice suckade.
- Jag önskar jag kunde, men du vet att jag inte kan. Sa hon allvarligt. Jag suckade.
- Nej, jag vet.... Sa jag och det blev tyst ett tag.
- Vill du prata om vad som hände med Felix? frågade hon försiktigt för att avbryta tystnaden.
- Nej... vi tar det när jag kommer hem. Jag ville bara att du skulle veta att det var slut. Svarade jag, torkade bort tårarna som börjat rinna igen.
- säkert?
- Ja. säkert. sa jag, reste mig från sängen och plockade fram en klänning som jag drog över huvudet.
- Okej... men du vet att du kan ringa när som helst. Och ärligt talat tror jag inte Felix kommer klara sig utan dig. Du vet ju hur mycket han älskar dig. Sa hon allvarligt. Jag suckade.
- Det trodde jag också, men det verkar verklgen inte så. Han har vart borta hela dagen, och så fort jag försöker prata med honom blir han arg. mumlade jag till svar. 
- Oj... Men du. ring om det är nåt. Du vet att jag alltid finns. Sa hon och jag log svagt.
- Tack Alice, jag älskar dig.
- Jag älskar dig också, mest av allt.
- Vi ses snart, Puss. Sa jag.
- Puss, svarade hon och la på. Jag la ifrån mig mobilen på sängen, kollade på mig själv i spegeln, man såg att jag hade gråtit. Jag plockade fram en mascara ur väskan, målade lite på ögonfransarna och kollade igen. Mycket bättre. Jag slängde en blick på klockan som nu var 18.30, alltså skulle jag äta middag med mamma, pappa och Felix om 10 minuter. Jag suckade och gick ut från hotellrummet, låste bakom mig och sprang ner mot stranden. Jag gick till resturangen där vi skulle mötas, och såg mamma, pappa och Felix vid ett bord. Jag kollade på dom länge innan jag gick fram. Felix hade ingen keps, och helvete vad snygg han var.
 
Oscars Perspektiv

Jag svängde runt hörnet, öppnade porten och småsprang upp för trapporna. Jag hoppades verkligen att Ogge inte skulle vara där redan. Jag klev in i omklädningsrummet, såg bara Omars väska. Jag pustade ut, drog snabbt av mig mina kläder och tog på danskläderna. Det jag ville minst av allt just nu var igentligen att dansa tillsammans med Ogge, men det var viktigt att vi fick dethär gjort nu. När jag bytt om gick jag ut från omklädningsrummet och satte handen på handtaget till danslokalen. Precis när jag skylle trycka ner det kände jag en hand på axeln, jag vände mig om och när jag säg vem det var spänndes mina käkar. Jag bet mig hårt i läppen. Såklart, Ogge.
- Vad vill du? frågade jag irriterat.
- Bara prata lite, det är 6 minuter tills vi börjar så vi hinner. Sa Ogge försiktgit. Jag släppte handtaget, höjde på ögonbrynen. 
- Prata du.
- För det första, hoppas jag du har riktigt dåligt samvete över det du gjorde mot Alice. sa han allvarligt.
- Vad fan tror du? att jag är stolt över vad jag gjorde? frågade jag surt.
- Bra. Och för det andra, våga inte röra henne igen. Hon är min nu, och om du gör minsta lilla för at ändra på det, vet jag inte vad jag gör. Sa Ogge  och spännde blicken i min. Jag kollade in i hans ögon länge. Det gjorde så ont att höra honom säga sådär. orden "hon är min nu", fick mig att vilja döda honom. tillslut slet jag bort blicken och kollade ner i marken,
- Jag älskar henne Ogge. sa jag tyst, men ångrade mig sekunden efter. Vad fan hade jag sagt? var jag dum i hela huvudet?! Ogge vände snabbt upp blicken och kollade argt på mig.
- Det gör jag också, så förstör inte dethär. Sa han argt, puttade mig åt sidan, slog upp dörren och klev in i danssalen, stängde efter sig. Jag lutade mig mot dörren och suckade, slöt ögonen. Det kändes så tomt. Jag hade varken Alice, eller Ogge. Jag hade förstört allting. Jag visste hur svårt det skulle bli att skita i Alice, men jag var tvungen. Ogge skulel döda mig om jag äns kom nära henne. Jag öppnade ögonen igen, tog ett djupt andetag och gick in i danssalen. Mia, Ogge och Omar satt på golvet och pratade, och när jag stängde igen dörren vände dom upp blicken mot mig.
- Tjena Oscar! Sa Omar och vinkade. Mia reste sig och gick fram.
- Heeej! Sa hon med ett leende.
- Hej, svarade jag och log tillbaks. 
- Vi har pratat lite om när vi ska spela in låten, och då måste vi ju vänta till nästa vecka när Felix kommit hem. Och eftersom vi vill sätta igång så fort som möjligt så pratade vi lite om Måndag, funkar det? frågade hon. Jag nickade.
- Det blir bra, men vad ska vi göra idag? Sa jag till svar.
- öva lite på låten, och börja med dansen. Så här är era papper... sa hon och gav oss ett varsitt papper.
- Vem jsunger Felix del idag? frågade Omar.
- Jag gör det, sa Mia och vi började öva. 
 
Felix Perspektiv

Jag vände blicken ut mot vattnet och såg Saga komma mot oss. Shit vad vacker hon var. Jag vände snabbt upp blicken mot servitören som kom för att ta emot vår beställning. 
- Hello, sa Servitören, plockade fram block och penna. Sagas pappa började rabbla upp maträtterna medan Saga kom och satte sig bredvid mig.
- Hej gumman, vad vill du äta? frågade hennes mamma när hon satt ner. 
- pizza, svarade Saga kort. Servitören gick iväg med beställnignen och vi blev ensamma.
- Så, hur tycker ni det har vart hitills? frågade Sagas pappa och lutade sig tillbaks i stolen.
- bra, mumlade Saga, och jag nickade försiktigt.
- Juste! Imorgon har jag bokat in en sak för er två, sa mamma och flinade. Jag kollade oroligt på Saga som kollade förvånat på sin mamma.
- jaså, vad? frågade Saga oroligt.
- Ni ska få åka ut med en trampbåt i nån timme! Sa Sagas mamma hoppfullt. Jag bet mig i läppen. Kul.
- Mamma... jag vet inte... det låter inte som våran grej. Sa Saga tveksamt.
- Nu är det redan betalt, och det kommer bli jättekul. Sa Sagas pappa. Jag kollade på Saga som kollade tveksamt tillbaka.
- Men vi vill inte. sa hon och skakade på huvudet.
- Lägg av nu Saga, ni ska åka. Sa Sagas mamma bestämt. Saga suckade.
- mhm. mumlade hon. Helvete, det skulle bli så fel. Det skulle bli omöjligt att undvika henne.
 
 
Grotta Palazzese, Polignano - Italy
Google Image Result for https://si0.twimg.com/profile_images/378800000493546356/814a4ee3725867acfc580e01e40697c3.jpeg

Del 58 :* Förlåt att det tog sån himla tid! Har jättemycket att göra just nu, har lagt novellen före allt denhär vekcan så ligger efter i  skolan hahhaha, har lite att göra på lovet då... Men ja, ska försöka skriva så ofta jag kan! Vad tycker ni om städerna killarna ska till då? Puuuusssss
 
 
 
 

OUR LOVE DEL 57

Tidigare
- Tack Eros, för att du tröstar mig. 
- Såklart jag gör. svarade han, fortsatte dra handen över min rygg vilket bara fick mig att gråta ännu mer. Jag satt kvar i hans famn en stund, tills Eros tillslut bar upp mig och reste sig. Jag kände hur han la mig ner i sängen, drog över täcket och släckte lampan.
- Du borde sova, viskade han och satte sig på sängkanten. Jag nickade.
- Tack. Vi ses imorgon. Sa jag, vände mig om i sängen och torkade bort tårarna från mina kinder. Eros nickade försiktigt, reste sig och lämnade hotellrummet. Nu var jag helst själv. 
Felix Perspektiv

Jag satt fortfarande på strandkanten, doppade fötterna i vattnet. Solen hade gått upp, och mina tårar hade inte slutat rinna än. Kanske skulle jag bara ge upp nu. Helt ärligt tyckte jag nog inte hon förtjänade mig. Jag hade försökt så mycket, verkligen gjort allt för henne. Vad fick jag tillbaka? ingenting. Nu var det slut. Jag hade bestämmt mig. Det skulle bli bättre utan henne. Jag torkade bort tårarna under ögonen, nu kände jag mig nästan arg. Jag hade gjort rätt, hon förtjänade inte mig, intalade jag mig själv. innerst inne visste jag hur mycket jag skulle sakna henne, men jag visste också att det aldrig skulle funka. Inte om hon skulle fortsätta som hon gjorde. Jag klartade inte av att känna mig orolig och avundsjuk varje gång hon var med nån annan kille. jag hade så svårt att lite på henne, efter allt hon gjort. Jag snyftade en sista gång, tog upp mobilen och kollade på klockan. 05.34. Jag hade suttit här ute i flera timmar. Jag reste mig och började gå upp mot hotellet, kanske skulle jag försökta sova några timmar iallafall. Det var nästan ingen ute, bara några som tog ett "nattdopp" längre bort på stranden.
 
Sagas Perspektiv (samtidigt)

Jag öppnade försiktigt ögonen, kände hur morgonsolen sken in genom fönstret. Jag gäspade, satte mig upp i sängen. Jag kollade mig omkring.
- Felix? ropade jag försiktigt, inget svar. Hade han inte kommit tillbaka än? Jag kände oron växa i magen, tog upp min mobil och kollade klockan. 05.34. Felix hade vart borta hela natten.
- Felix! ropade jag igen, reste mig från sängen och började gå runt i hotellrummet. Jag kollade inne på toan, altanen, till och med innuti garderoben. Felix var inte här inne. Jag tog snabbt upp mobilen igen, slog in Felix nummer och la den mot örat. Jag gick oroligt fram och tillbaka i rummet. vart var han någonstas? flera signaler gick fram, tills telefonsvararen gick på. jag suckade oroligt, la på och ringde igen. Felix svarade fortfarande inte. Jag kände klumpen i halsen växa, vart var han?! Jag gick ut på altanen, kollade ut över vattnet. Jag kunde inte se  honom. Jag bet mig i läppen för att inte börja gråta, han hade väll inte gjort något dumt? precis då hörde jag ytterdörren öppnas försiktigt, Jag vände mig snabbt om, och en lättnad gled genom min kropp, Felix stog i dörröppnignen. Hans ögon var helt röda, man såg att han hade gråtit. Jag sprang fram till honom, och innan jag än hans tänka mig för hoppade jag upp i hans famn och pressade mina läppar mot hans. Han ryckte fort bort huvudet och släppte ner mig på marken.
- Saga? Vad gör du? frågade han argt, gick förbi mig in mot sängen. Jag väde mig förvånat om. Jag som trodde han skulle ångra sig, att allt skulle bli bra. Jag trodde inte han skulle klara sig utan mig. 
- Men jag trodde... började jag men han avbröt mig.
- Då trodde du fel. Sa han, tog tag i änden av tröjan och drog av den, la sig ner i sängen. Jag kände hur tårarna brännde bakom ögonlocken. 
- Felix snälla... Jag älskar ju dig. sa jag svagt, kände hur tårarna började rinna.
- Sluta, jag blir ännu mer kär när du säger sådär. sa han tyst. Jag tänkte efter, nu fattade jag vad han ville. Han försökte glömma mig. Jag torkade bort tårarna med ena handen, kollade på Felix som låg med ryggen mot mig.
- Jag känner mig så ensam utan dig. Snyftade jag. Felix suckade.
- Snälla bara var tyst Saga. Sa han igen. jag bet mig hårt i läppen, lät tårarna rinna ner för mina kinder.
- Jag fattar att du försöker glömma mig Felix, men jag tänker inte låta det hända. Sa jag mellan snyftningarna. Felix satte sig upp i sängen. Kollade på mig med tårfyllda ögon.
- Jag säger dethär för sista gången nu Saga. Snälla var bara tyst. Jag älskar dig, och det gör så jävla ont. Jag vet hur fel du är för mig, att det inte funkar längre, så jag har gett upp nu, och jag tänker glömma dig, så snälla gör det inte så svårt för mig. Jag hatar att vara kär i dig. Sa han bestämt. Jag kände hur tårarna började rinna ännu mer, så jag la ansiktet i händerna. blundade hårt.
- Snälla Felix... viskade jag igen.
- Nej. Sa han bestämt tillbaks, jag tog ett djupt andetag. Var det verkligen sant? Hade jag förlorat den som betydde mest för mig?
 
 
Sagas Perspektiv, några timmar senare

Jag öppnade långsamt ögonen, kollade mig omkring. Jag låg på golvet. Rummet var tomt, alltså hade Felix gått. Jag satte mig upp och kände med handen i nacken, den var alldeles stel. jag suckade och reste mig, drog på mig ett par mjukisshorts och ett svalt linne, sen la jag mig ner i sängen. Jag tog upp mobilen, 3 missade samtal från Eros. jag suckade och ringde upp, och han svarade nästan direkt.
- Hallå? sa han glatt.
- Hej... det är Saga. du hade ringt. Svarade jag.
- Heeej! Jag tänkte bara kolla hur du mår? om du är okej? frågade han försiktigt. Jag log för mig själv.
- Jadå, det är lungt.
- Åh, vad bra. Vill du hitta på något idag? Jag kan visa en jättemysig strand som ligger en bit bort. frågade han. Jag rynkade på näsan. igentligen kände jag inte för att göra något idag.
- Tack Eros men... jag vill nog bara... typ sova idag. Imorgon kanske. svarade jag försiktigt.
- Åh, jag fattar. Vill du att jag kommer över? Jag kan göra fruktsallad. gav han som nytt förslag. jag skrattade. Han ville verkligen vara med mig idag. 
- Det skulle vara snällt, tack. Sa jag och log.
- Okej, då kommer jag om några minuter! 
- Okej, hejdå! Sa jag och la på. Jag la ifrån mig mobilen, la mig bekvämt i sängen och gosade in mig i kudden som Felix legat på. Jag drog in hans doft, som lukade så sjukt gott. Jag visste inte hur jag skulle beskriva den, det var luktade helt enkelt bara... Felix. Jag suckade, slöt ögonen. Hur skulle allt dethär gå? Jag var tvungen att prata med Felix, utan att vi bråkade. Det skulle bli kaos om mamma och pappa fick reda på något av dethär. i alla fall här i Grekland. Skulle vi går runt och låssas som om inget har hänt? och hur skulle vi kunna sova i samma säng när han inte äns vill prata med mig? Mina tankar avbröts av att dörren öppnades, och in kom Eros. Han höll i en stor skål fylld med massor olika frukter.
- Hej, sa han, gick fram till mig och ställde ifrån sig skålen på sängen, sedan gav han mig en mjuk kram.
- Hej, och tack. sa jag och log ett vänligt leende. Eros log tillbaks, satt sig bredvid mig på sängen. 
- Är du okej? Frågade han lågt igen, la ena handen på mitt knä. Jag nickade.
- Det är lungt. sa jag och tog upp en melonbit, stoppade den i munnen.
- säkert? frågade han och höjde på ögonbrynen. Igentligen kändes det inte okej, men, jag ville inte berätta allt för Eros. Jag kände honom inte alls bra, och det kändes bättre att prata med Alice eller Felicia. 
- Jag lovar, jag klarar mig. sa jag bestämt, Eros nickade.
- Bra. annars säger du till va? frågade han. Jag log. Han var så snäll, brydde sig verkligen.
- Ja Eros, du behöver inte oroa dig. sa jag och stoppade in ännu mer frukt i munnen. Jag var vrålhungrig. 
 
FelixPhotoblogbyEmma - My photos

Blev jättekort, men kände att jag ville lägga upp något eftersom det inte kom nåt igår! Har ganska mycket just nu, både i skolan, med kompisar och allt. så jag hoppas ni fattar om kapitlena blir sena, korta osv. Det blir bättre snart, jag lovar! Vart vill ni att killarna ska komma på lovet förrästen? Puss
 
 

OUR LOVE DEL 56

Tidigare
- Felix sluta! Skrek jag mellan skratten. han log igen, kittlade mig ännu mer. Jag försökte putta bort honom, men han var för stark. Jag viftade med händerna i luften, gjorde allt för att komma loss. Felix slutade i nån sekund, jag tog ett andetag och han började kittla mig igen. 
- Feeelix! Skrek jag och skrattade. Jag viftade med armen och kände nåt hårt snudda vid min hand, det gjorde lite ont så jag drog snabbt till mig den, och sekunden efter hörde jag ett krasch. Felix slutade kittla mig och jag kollade skräckslaget mot golvet, där Felix parfym låg i tusen bitar.
Sagas Perspektiv

- SAGA VAFAAAAN! Skrek han och satte sig upp i sängen. Jag satte mig också upp och höjde ögonbrynen. 
- Ta det lungt Felix! Sa jag högt tillbaka.
- Vet du hur jävla dyr dendär är?! Först har du sönder korken och nu hela flaskan! Skrek han igen. 
- Det är bara en parfym Felix! Snälla ta det lungt! Sa jag förvånat. Felix reste sig från sängen och gick fram till glassplittret.
- Ska jag ta det lungt?! Du kanske borde vara lite mer försiktig med mina grejer? Sa han argt. Jag suckade.
- Det var ju inte direkt mitt fel, du behöver inte bli så sur. 
- Vad pratar du om? klart som fan att det var ditt fel! Den ramlade inte i golvet av sig själv direkt. Sa han, gick ut i köket och hämtade en sopkvast och började sopa upp glaset.
- Det var ju du som kittlade mig? Sa jag och kollade förvirrat på Felix. tyckte han på riktigt att det var mitt fel? 
- Jag är så trött på att du alltid skyller ifrån dig! Varje gång nått händer skyller du allt på mig, ALLTID! Utbrast Felix. Jag tittade förvånat på honom, och ett litet skratt lämnade mina läppar. Det han nyss sagt var skrattretande.
- Ursäkta? Skyller JAG ifrån mig?! Frågade jag lika förvånat igen.
- Hela tiden. Sa Felix bestämt, fortsatte sopa. Jag blundade hårt, ville bara skrika rakt ut.
- Kan du inte bara ge dig? Med allt, jag orkar inte bråka hela tiden! Sa jag högt. Felix skakade på huvudet.
- Säger exakt samma sak till dig.
- Vet du Felix? Jag skulle aldrig tagit med dig hit. det ända du gör är att förstöra. Jag skulle tagit med Alice istället. Sa jag kort. Felix höjde på ögonbrynen, stirrade på mig i några sekunder. Sen slängde han sopkvasten i golvet, vände sig om och började gå mot sin väska. Han började plocka ner sina grejer. Jag tittade förvånat på honom. 
- Felix vad gör du? frågade jag.
- Då åker jag väl hem då, eftersom du ändå inte vill ha mig här. Sa han och sträckte sig efter en tröja som låg längre bort på golvet. Jag suckade. Var han seriös?
- Felix sluta, du vet att jag inte menade så.... sa jag och la huvudet på sne. 
- Hur menade du då?! Sa han argt och lyfte huvudet från väskan, kollade rakt in i mina ögon.
- Jag gillar bara inte bara att du bråkar så mycket hela jävla tiden. 
- Jag?! Frågade han och höjde på ögonbrynen. Jag nickade.
- Du. Svarade jag kort.
- Du är ju helt dum i huvudet. mumlade han och drog igen kedjan på sin väska. Jag kände hur jag stelnade till. Hur kunde han säga sådär? Jag kände gråten i halsen, svalde hårt för att få ner den igen. 
- Vad sa du? frågade jag lågt. Felix kollade upp på mig igen.
- Jag sa att du är helt jävla borta i huvudet. Sa han högre. Jag kände hur tårarna började rinna ner för mina kinder. Felix brydde sig inte, kollade bara bort och fortsatte packa sin väska. 
- Du har blivit exakt som du var innan vi lärde känna varann, en självisk idiot! Skrek jag, torkade bort tårarna med baksidan av min hand.
- Och vad fan vet du om hur jag var innan?! skrek han tillbaks. Jag började gråta ännu mer, tårarna ville inte sluta rinna. 
- Jag vet exakt Felix, Jag vet hur många hjärtan du har krossat. Och just nu håller du på att krossa ett till. Snyftade jag. Felix bankade knytnäven hårt i väggen. 
- Du vet för i helvete ingenting Saga! Kan du bara hålla käften?! Skrek han, reste sig från golvet. Jag svalde hårt, torkade bort tårarna under mina ögon och kollade ledsamt på honom. 
- Vad håller du på med Felix? frågade jag argt.
- Jag är så jävla trött på dig Saga! Fattar du inte hur mycket du förstör?! skrek han. Jag kände hur tårarna började rinna igen.
- Om du är så jävla trött, varför lämnar du mig inte då?! Skrek jag tillbaks. Felix Kollade chockat på mig, i vilket som kändes som flera minuter. efter en stund knep han hårt ihop ögonen, öppnade dom igen och kollade på mig. Det såg nästan ut som att han skulle börjas gråta.
- Jag gör väll det, jag lämnar dig. Sa han tyst, och började gå mot dörren. Han smällde igen dörren och jag hörde hur han sprang ner för trapporna utanför. Jag satt som förstelnad och stirrade på dörren. Tårarna hade slutat rinna, jag bara satt och stirrade. Hade han precis...? Ja det hade han. det var slut. Fan också.
 
Felix Perspektiv

Jag sprang ner för trapporna, kände hur gråten var nära. Jag sprang ut, förbi poolen. Det var mörkt ute, klockan var säkert runt 01.00. Jag såg Eros stå längre bort, då kände jag hur mitt hjärta började slå fortare. Jag gick fort fram och puttade honom hårt bakot. Han tog några steg bak och kollade chockat på mig.
- Vad gör du?! frågade han förvånat.
- DU HAR FÖRSTÖRT ALLTING! JÄVLA IDIOT! Skrek jag och puttade honom igen. Ilskan bubblade inom mig. Allt var hanns fel. 
- Ta det lungt vafan! Sa han irriterat och puttade mig löst tillbaka. 
- OM INTE DU KOMMIT OCH FÖRSTÖRT SKULLE ALLT VARA SOM VANLIGT! DU HAR FÖRSTÖRT MITT LIV! Skrek jag rakt i han ansikte. Han puttade mig igen och jag puttade han hårdare, så han föll ner på marken. Jag satte mig över honom.
- Vad i helvete har jag gjort?! skrek han medan han försökte komma loss. Jag höjde knytnäven och slog honom rakt i ansiktet. han gav ifrån sig ett skrik, drog med handen över näsan. den blev alldeles blodig. Han puttade snabbt bort mig från honom och reste sig upp.
- Du ska fan få igen,  mumlade jag, reste handen igen och precis när jag skulle slå till hörde jag ett skrik.
- FELIX! Skrek en tjejröst. Jag vände snabbt huvudet mot hållet skriket kom från, det var Saga. Hon sprang fort fram till oss.
- Vad håller du på med?! skrek hon i mitt ansikte. jag bet mig i läppen och kollade ner i marken.
- Vad håller du på med Felix?! Slog du honom?! Frågade hon igen. Jag svalde hårt.
- Ja, det ser du väl?! Sa jag irriterat.Saga skakade besviket på huvudet.
- idiot, mumlade hon, gick fram till Eros och höll upp hans ansikte med sina händer.
- Herregud! Är du okej!? frågade hon oroligt när hon såg hans röda kind och blodiga näsa. Eros nickade försiktigt. 
- Jag är okej, men du kanske borde fråga din pojkvän vad hans problem är. mumlade Eros, sträckte sig efter en handduk och torkade av sin blodiga näsa med den.
- Förra pojkvän, rättade Saga honom, och Eros kollade oförstående på henne. Jag kollade argt bort, spände käkarna. 
- Oj, förlåt... Sa Eros försiktigt, men Saga bara skakade på huvudet.
- Säkert att du är okej? Din kind ser faktiskt ganska röd ut. Sa hon för att byta samtalsämne, drog löst med handen över hans röda kind. Han nickade igen.
- Det är lungt, jag lovar. svarade han och log försiktigt. 
- Kom, du behöver nog lägga nåt kallt på din kind, Sa Saga försiktigt, drog med sig Eros mot hotellrummet. Jag svalde hårt, kollade efter dom när dom gick iväg. Sen vände jag mig om, började gå ner mot stranden. När jag kom ner till strandkanten började jag gå. Det kändes precis som tidigare idag när jag gått här med Saga. fast mycket, mycket tommare. Vad fan hade jag gjort? Jag hade förstört allting. Allt pågrund av en jävla parfym.
 
Sagas Perspektiv

Jag kollade på Eros som satt vid bordet med en kall flaska mot kinden.
- Eros... vad gjorde han? frågade jag försiktigt efter ett tag och satte mig ner bredvid honom. 
- slog mig, och jag har ingen aning om varför. svarade han och pekade på den blodiga handduken. jag sträckte den till honom och han började torka sin näsa som börjat rinna igen. Jag visste precis varför Felix slagit Eros. Han var svartsjuk, precis som vanligt. Jag kollade ner på mina händer, Eros kollade frågandes på mig.
- han har inte gjort dig illa va? frågade han oroligt. Jag skakade snabbt på huvudet.
- nej, oroa dig inte. sa jag, klämde fram ett litet leende.
- Lovar du? För du ser typ... ledsen ut. Sa han och ställde ner flaskan på bordet.
- Nej, det är bara det... Vi bråkade. Och sen gjorde han slut med mig. Det känns som... började jag men avbröts av att tårarna började rinna ner för mina kinder. Eros kollade oroligt på mig.
- Saga... sa han försiktigt, bar upp mig så jag satt i hans famn.
- Det känns som jag har förlorat allt. Sa jag darrigt och började gråta ännu mer. Jag kände hur Eros drog sin hand upp och ner över min rygg.
- Det löser sig... Jag vet att han inte kommer klara sig utan dig Saga. mumlade Eros. Jag kunde höra i hans röst hur han nästan lät lite avundsjuk.
- Men... Jag vet inte om jag vill ha tillbaka honom nu. Det ända vi gör är ändå att bråka. Sa jag mellan snyftningarna. 
- Det löser sig Saga. viskade han igen. Jag log ett svagt leende.
- Tack Eros, för att du tröstar mig. 
- Såklart jag gör. svarade han, fortsatte dra handen över min rygg vilket bara fick mig att gråta ännu mer. Jag satt kvar i hans famn en stund, tills Eros tillslut bar upp mig och reste sig. Jag kände hur han la mig ner i sängen, drog över täcket och släckte lampan.
- Du borde sova, viskade han och satte sig på sängkanten. Jag nickade.
- Tack. Vi ses imorgon. Sa jag, vände mig om i sängen och torkade bort tårarna från mina kinder. Eros nickade försiktigt, reste sig och lämnade hotellrummet. Nu var jag helst själv. 
 
 
Sad :"(
TBarton Photography

Nuuuuuu blir det lite drama! Lite kort kapitel men hoppas det är lungt. Loveuuuu!

OUR LOVE DEL 55

Tidigare
- klar snart? Ropade jag till mamma som var där inne. Mamma låste upp dörren och gick ut med en handduk runt sig.
- Ledigt nu, svarade hon och nickade mot badrummet. Jag klev in i den fuktiga värmen som bildats efter hon duschat. Jag tog en handduk och torkade bort imman från spegeln, fixade håret. När jag var nöjd kollade jag på mig själv, tog tag i tandborsten och började borsta.
- Har du fått tag på nån? Frågade mamma och kom in i badrummet bredvid mig, tog sin tandborste. Jag nickade, spottade i handfatet.
- Fredde, han kommer snart. Sa jag och stoppade in tandborsten i munnen igen. Hon nickade.
Oscars Perspektiv
 
Det plingade på dörren, jag sprang och öppnade. Fredde stog i dörröppningen.
- Tja! Sa jag glatt och gav han en kram.
- Heeej, sa han och kramade tillbaks. Jag släppte in honom i hallen och han drog av sig skorna. 
- Kom, sa jag och började gå mot mitt rum. Han gick efter och satte sig på sängen. 
- Det var nått du ville prata om... Sa Fredde. Jag nickade och satte mig bredvid honom.
- Vet du vem Alice är? frågade jag, Fredde tänkte efter en stund och skakade sen på huvudet.
- Sagas kompis, innan Saga flyttade hit. Eller dom är ju fortfarande kompisar, du fattar. fortsatte jag.
- aaa,
- Hon var här förra veckan, asså i Stockholm, och då lärde jag känna henne. Jag började gilla henne, verkligen jättemycket. Hon gillade mig också, fast, hon kunde inte välja mellan mig och Ogge. 
- Oj... mumlade Fredde.
- Hon skulle hem för några dagar sen, men jag ville inte säga hejdå. Så jag hoppade på tåget, vi åkte tillsammans hem till henne och hon sa att jag fick stanna några dagar.  Andra kvällen var vi så nära på att kyssas, när hon vände bort huvudet och sa att det kändes fel, att det var Ogge hon ville ha. Sa jag och kollade ner på mina händer.
- Oh... Jag.... började Fredde men jag avbröt honom.
- När hon sa det blev jag arg, så jag började sparka i väggen och ta sönder saker. Hon blev rädd och började gråta. När jag försökte trösta henne sa hon ifrån, hon var rädd för mig. Sa Jag och tittade upp på Fredde.
- Vad gjorde du sen då? Frågade han försiktigt.
- Jag åkte hem. Orkade inte se henne gråta. Nu har vi inte pratat sen dess. Sa jag och Fredde la handen på min axel.
- Jag fattar att det är jobbigt Oscar... Men du kommer över henne, Jag lovar. sa han tröstande. Jag nickade långsamt.
- Jag hoppas det. mumlade jag.
- Såklart du gör, det kanske tar tid, Men hon gjorde ett val, som du måste acceptera. Sa Fredde allvarligt. Jag flinade, han lät så töntig.
- Okej pappa, retades jag och han skrattade.
- Jag försöker bara hjälpa till ju. skrattade han och sträckte sig efter speldosorna.
- Vad sägs om en match? Frågade han efter att tag och höll upp dosan framför min näsa. Jag nickade och tog emot den, sen var spelet igång.
 
Sagas Perspektiv

Jag klev upp från det salta vattnet, skruvade ur håret och gick upp mot min solstol, la mig ner. Felix hörde att jag kom, öppnade ögonen och kollade på mig. Han tog ut ena hörluren ur örat.
- Din mobil har ringt minst 5 gånger, tror det var Felicia. Sa han. Jag tittade chockat på honom.
- undra vad hon vill... sa jag och tog upp mobilen, hon hade ringt 7 gånger och massor sms där det stog "OMG" "SAGA SVARA FORT" "VIKTIGT!!!!!" Jag rynkade på pannan, ringde upp henne och hon svarade efter andra tonen.
- SAGA DU FATTAR INTE VAD SOM NYSS HÄNDE!! Skrek hon. jag skrattade och satte mig upp i solstolen.
- Vad har hänt? frågade jag med skratt i rösten.
- DU KOMMER INTE TRO MIG DET ÄR FÖÖÖR BRA FÖR ATT VARA SANT. Skrek hon ivrigt.
- Men berätta då! Skrattade jag.
- Oh my god, du kommer dö. Sa hon allvarligt.
- Okej, okej, berätta nu! 
- Du vet att Justin Bieber ska ha konsert här i Sverige? Sa hon ivrigt. Jag kände hur mitt hjärta hoppade till ett extra slag, Vad hade hon gjort? 
- Ja? Sa jag fundersamt. Hon började andas snabbt igen.
- Är du berädd?! Frågade hon ivrigt. Jag himlade med ögonen.
- Jaaa, säg nuu! 
- Okej.... VI SKA SE JUSTIN BIEBER PÅ HANS KONSERT HÄR I SVERIGE! Skrek hon och jag kunde höra hur hon nästan började gtåta på andra sidan. Jag kände hur mitt hjärta nästan stannade.
- Men va...? Biljetterna är ju slut??? Sa jag stressat.
- Neeeeej! Dom släppte fler idag! Vi fick A-läktare! Du och jag ska se JUSTIN BIEBER. JUSTIN BIEBER SAGA. Sa Hon snabbt. Jag satte handen för munnen för att inte skrika, Reste mig och började hoppa runt.
- Driver du?? Frågade Jag ivrigt.
- NEEEJ! DET ÄR SANT! Skrek hon igen.
- Oh my god. OH MY GOD. Sa jag och satte mig ner på solstolen igen. Jag kollade på Felix som satt sig upp och kollade konstigt på mig. 
- Det är helt sjukt! Jag vet att du inte är nåt jätte stort fan men.. började hon men jag avbröt henne snabbt.
- Det är Justin Bieber vi pratar om Felicia, vem vill INTE se honom live?! Frågade jag och kände hur ett leende spreds på mina läppar.
- Åååååh, längtar tills du kommer hem, så ska vi planera. Vad vi ska ha på oss, hur vi ska sminka oss, ALLT! Det kommer bli gryyyyymt! Sa hon ivrigt. 
- Jaaaaa, Jag betalar för biljetten direkt när vi kommer hem. 
- Va? jag bjuder såklart! Sa hon.
- Felicia....
- Jo. Jag vill. Sa hon bestämmt. jag log.
- Vi tar det när jag kommer hem. Sa jag och hörde henne sucka på andra sidan.
- Men du, måste gå nu. Är med Omar och kanske borde vara lite social. Sa hon och jag skrattade.
- Samma här, Jag måste nog förklara för Felix vad som har hänt, Sa jag och gav Felix en blick. Han höjde på ögonbrynen och nickade. Jag skrattade och vände bort blicken mot vattnet.
- Okej, men vi hörs senare, älskar dig.
- Älskar dig också, Du är bäst. svarade jag och la på, la ner mobilen på min väska. 
- Sååå...? Sa Felix och jag sken upp i ett stort leende.
- Inte för att du kanske bryr dig, men jag ska se Justin Bieber! Live i globen! Sa jag ivrigt. Felix skrattade.
- Jaha, så det var därför du hoppade runt och skrek? frågade han sarkastiskt. Jag skrattade.
- Det är sjukt, jag ska se Justin Bieber. mumlade jag och la mig ner i solstolen. Jag såg i ögonvrån hur Felix himlade med ögonen och la sig ner igen.
- Jag är glad för din skull älskling. Sa han och satte i hörlurarna i öronen igen. Jag log stort, slöt ögonen. Jag skulle få se Justin Bieber. Jag var inte direkt en "Belieber" eller så, men, Justin var snygg, och jag gillade hans musik. Det var absolut något att se fram emot. 
 
Felix Perspektiv

Jag tog Sagas hand och gick ut fråm hotellet, Vi skulle äta middag bara hon och jag idag, och hon var så fin. hon hade en mörkblå klänning som gick till låren, och ett brunt skärp runt. hennes hår hade fina lockar. Själv hade jag jeansshorts och en vit, v-ringad t-shirt. 
- Vart ska vi äta? Frågade Saga och vi gick ut på stranden. Jag kollade runt på dom olika resturangarna. 
- Ser inte detdär mysigt ut? frågade jag och nickade mot ett ställe längre bort. Saga kollade dit, skakade på huvudet.
- För hög musik. Sa hon och jag kollade vidare.
- Där då? frågade jag, pekade på ett fint ställe. Saga sken upp i ett leende.
- Det ser mysigt ut! Sa hon och vi gick dit, Jag la händerna på hennes höfter och gick bakom henne in på resturangen. Vi blev visade till ett bord, vi satte oss och en kille kom fram med en varsin meny. Jag började läsa bland dom olika rätterna, kollade upp på Saga.
- Vad ska du ta? frågade jag och Saga kollade upp på mig också.
- En ceasarsallad tror jag, durå? frågade hon. Jag kollade ner i menyn igen, bläddrade vidare och min blick fastnade bland pizzorna.
- En pizza. Svarade jag och Saga nickade.
- Som vanligt då, skrattade hon. Jag log snett, och en kille kom fram för att ta våran beställning. Jag sa vad vi ville ha, och han skrev upp det i ett block, lämnade oss vid bordet.
- Har du hört nåt från Ogge eller Oscar? frågade Saga och jag tittade upp på henne.
- Nä, vadårå? 
- Lite orolig för Alice... sa hon lågt. 
- Ringen henne senare, det är nog ingen fara. Sa jag och nuddade hennes fot under bordet. Hon kollade upp på mig och log.
- Du har rätt, det är nog ingen fara. Omar och Felicia då? frågade hon och lutade sitt huvud i ena handen.
- Du pratade ju med Felicia för några timmar sen, har du redan glömt det? skrattade jag. 
- Juste! Sa hon och skrattade ännu mer. 
- Sa hon något om Omar eller nåt? frågade jag när vi skrattat klart.
- haha, hon pratade bara om konserten och Justin, svarade Saga och flinade. Jag himlade med ögonen.
- Såklart, sa jag.
- Kan du fatta att jag ska se Justin Bieber? fattar du hur coolt det är? frågade hon och slog ivrigt ihop händerna. 
- Skitcoolt, sa jag ironiskt.
- Sluta, det är coolt. Han är såååå snygg! Sa hon lite lägre. jag gav henne en arg blick, men hon bara skrattade. 
- Fattar inte riktigt vad alla tjejer ser hos han, varför han är så speciell. sa jag ärligt. Saga höjde på ögonbrynen.
- lägg av, nu är du bara avundsjuk.
- Nej, på riktigt. vad är det som gör han så speciell? frågade jag lite småsurt.
- Han är skitsnygg, sjunger bra, snäll... sa hon men avbröts av en tjej som kom med vår dricka..
- One Fanta and one ice water. Sa Servitrisen, ställde ner brickan på bordet och gav oss våra drycker.
- Thank you, svarade jag och tog emot min fanta. Servitrisen gick iväg och jag vände min blick mot Saga igen. 
- Fattar fortfarande inte vad som är så speciellt, jag menar, jag är också snygg, sjunger bra, snäll... Sa jag och flinade. Saga skrattade.
- Ja, du är min alldeles egna Justin Bieber. sa hon och tog en klunk av sitt vatten. Jag gav henne en slängpuss och hon tog emot den.
 
Sagas Perspektiv

Vi gick hand i hand ut från resturangen. klockan var runt halv 11, så solen hade börjat gå ner och speglade sig i vattnet. jag kollade upp på Felix.
- Kan vi inte ta en strandpromenad? frågade jag, Felix kollade på mig, nickade och log.
- Det skulle vara mysigt, kom. Sa han och drog med mig ner mot strandkanten. Vi tog av oss våra skor, började gå längs stranden.
- Jag är glad att jag har dig Felix, viskade jag och klämde hans hand hårdare i min. 
- Jag är glad att jag har dig också Saga. svarade han med ett leende. 
- Kan du inte sjunga lite för mig? frågade jag och log försiktigt. Felix kollade tveksamt på mig.
- måste jag? frågade han, jag skrattade.
- Ja. Sa jag retsamt.
- Okejdå, om du sjunger med mig. sa han bestämmt. Jag rynkade på näsan, men efter en stund började jag försiktigt sjunga.
- Across the ocean, across the sea, starting to forget the way you look at me now, började jag, väntade på att Felix skulle sjunga med. Han gick bara tyst bredvid och lyssnade. Jag började skratta.
- sjung med då! Sa jag och puttade han lite försiktigt i sidan. Han flinade, stannade och bar upp mig i hans famn.
- Jag tycker du sjunger mycket bättre, Sa han och jag kringlade fast mina ben runt hans midja. Jag höjde på ögonbrynen.
- Nu ljuger du. Sa jag och böjde ner mitt huvud så våra pannor nuddade vid varandra. 
- Nej, jag tycker det. Svarade han och gav min läppar en mjuk puss. Jag log och släppte hans läppar.
- Men då kan vi sjunga båda tillsamans. Sa jag och flyttade bak mitt huvud en bit. Felix skakade på huvudet.
- Jag vill inte. Sa han bestämt. Jag la huvudet på sne.
- varför inte? snääällaaaa. Sa jag, men han svarade inte, bara snurrade mig ett varv i luften, började gå ut i vattnet. Jag kollade allvarligt på honom.
- Felix, vad gör du? frågade jag, han flinade och fortsatte ut.
- vi ska bada lite. svarade han busigt. 
- Nej Felix. Sa jag allvarligt, försökte komma ur hans hårda grepp.
- Kvällsdopp, svarade han och lyfte ut mig en bit ovanför vattnet. Han snurrade mig ett varv och jag började skratta.
- Felix sluta! Skrattade jag, och han snurrade mig ännu ett varv. 
Han drog mig nära igen och böjde sig långsamt ner mot vattnet. När jag bara var några centimeter från vattenytan bar han upp mig igen.
- säkert att du inte vill bada? frågade han. Jag skrattade.
- Helt säker. Svarade jag. Felix putade med underläppen, men gick ändå upp med mig mot stranden. 
- Det blir jobbigt med blöta kläder, så du slipper. Sa han och släppte ner mig på marken. Jag pustade ut.
- Tack sååå mycket. sa jag ironiskt. Han böjde ner huvudet och kysste mig mjukt på läpparna. 
- Vad säger du om att gå till hotellet och sova lite? frågade han och tog tag i min hand. det lät som en bra idé, så jag nickade och vi började gå upp från stranden. När vi kom upp till vår dörr letade jag fram nyckeln från min väska och låste upp, vi klev in i rummet och Jag sprang direkt och slängde mig på sängen. Felix kom och la sig bredvid.
- Jag har haft jättekul idag Saga, viskade han, la sig över mig och började kyssa min läppar mjukt. Jag log och kysste honom tillbaka.
- Jag också. viskade jag, kände hur hans läppar fortsatte ner längs min hans. jag skrattade.
- Det kittlas Felix, skrattade jag, och han pussade mig ännu lösare för att retas. Jag skrattade och puttade bort honom, men han bara flinade och kom mot mig igen, började kittla mig på magen. Jag började sprattla som en fisk på land.
- Felix sluta! Skrek jag mellan skratten. han log igen, kittlade mig ännu mer. Jag försökte putta bort honom, men han var för stark. Jag viftade med händerna i luften, gjorde allt för att komma loss. Felix slutade i nån sekund, jag tog ett andetag och han började kittla mig igen. 
- Feeelix! Skrek jag och skrattade. Jag viftade med armen och kände nåt hårt snudda vid min hand, det gjorde lite ont så jag drog snabbt till mig den, och sekunden efter hörde jag ett krasch. Felix slutade kittla mig och jag kollade skräckslaget mot golvet, där Felix parfym låg i tusen bitar.
 
 
 
walk on the beach - Google Images
 
Inbäddad bildlänk
 

Del 55 uppe! :*** Säg vad ni tyckte också, Puss
 

OUR LOVE DEL 54

Tidigare
- Men det kan väll Alice göra? Sa Jasmine, jag tittade förvånat på henne, reste mig snabbt från soffan från soffan. varför hade hon sagt så?
- visst, jag fixar det. sa jag irriterat och gick ut mot köket. 
- Är det säkert? Jag kan hjälpa... började Ogge men jag avbröt honom.
- Jag fixar det. sätt dig ner igen. sa jag bestämmt och gick ut mot köket.
Ogges Perspektiv

Alice försvann ut i köket, jag satt mig ner i soffan och Jasmine satte sig bredvid. Hon verkade trevlig, fast ganska på. Kanske skulle jag gå och hjälpa Alice iallafall, Det kändes lite stelt att sitta här själv med Jasmine. Jag reste mig sakta från soffan, men Jasmine drog snabbt ner mig igen, så jag satt ännu närmre henne.
- Du kan stanna här med mig, Alice klarar sig. Sa hon, kollade ner på mina läppar och log. Jag blev nervös, tänkte hon kyssa mig? Jag harklade mig och försökte backa lite i soffan, men hon flyttade sig bara närmre.
- Jasmine jag kan in... började jag men avbröts av att hon pressade sina läppar mot mina. Precis då hörde jag steg mot vardagsrummet, Jag drog mig snabbt ifrån hennes läppar, kollade oroligt mot Alice som stog i dörröppningen. Hon släppte skålen hon höll i händerna rakt ner i marken, den gick i tusen bitar. Hon stog tyst i några sekunder och bara stirrade på oss, sen började tårar rinna ner för hennes kinder och hon sprang fort mot hallen. 
- Alice vänta! Skrek jag och reste mig hastigt från soffan. Alice öppnade dörren och sprang ut. Jag kollade argt ner på Jasmine. hon såg chockad ut. 
- Du stannar här. Sa jag surt och sprang mot ytterdörren. Jag drog snappt på mig skorna och gick ut. det var kallt ute, men jag brydde mig inte. Vart var hon nånstans?!
- ALICE! Skrek jag och sprang ut på gatan. Jag kollade mig omkring, försökte tänka mig in i hennes situation, vart skulle jag gå? Tankarna snurrade runt i huvudet. Jag gick stressat runt och runt. Hade ingen jävla aning om vart hon hade gått. Varför, varför, varför skulle hon kyssa mig?!  Jag bestämde mig för att kolla nere vid vattnet, så jag sprang dit det fortsate jag kunde. Kollade mig omkring, kunde fortfarande inte se henne någonstans.
- ALICE! Skrek jag igen, fortsatte springa längs strandkanten. När jag kom fram till slutet såg jag henne sitta där på en sten. Jag sprang fort fram.
- Alice... sa jag lättat och satte mig ner bredvid. Hon kollade upp på mig med tårfyllda ögon.
- Gå Ogge. Sa hon allvarligt och flyttade sig ifrån mig. Hon hade bara linne, och hon skakade som en liten chiuaua. Jag tog av mig min kofta, la den över hennes axlar, men hon skakade snabbt av den.
- Snälla ta på dig den iallafall, det är kallt. Sa jag och la den över henne igen. 
- Ogge, snälla bara gå. Sa hon och fler tårar rann ner för hennes kinder. Jag skakade på huvudet.
- jag tänkter inte gå föränn du låter mig förklara. Sa jag bestämmt. Alice började gråta ännu mer, torkade bort dina tårar med baksidan av handen.
- Snälla. Jag ber dig att gå härifrån. jag vill inte se på dig. Sa hon med darrig röst. Men jag tänkte inte ge upp. Jag var tvungen att förklara.
- Alice. låt mig förklara. Sa jag igen. Hon tittade ner i marken, snyftade till.
- Jag vill inte höra hur det var, jag bryr mig fan inte. du kysste henne och det är allt som spelar nån roll. sa hon lågt.
- På allvar nu Alice, tror du jag skulle kunna göra så mot dig? Har du inte fattat hur mycket du betyder för mig? Sa jag och la handen på hennes ben. hon lät den ligga kvar.
- Det är just det jag inte fattar. varför du skulle kyssa henne om du älskade mig så mycket. sa hon och kollade upp i mina ögon.
- Alice. Jag kysste henne inte. Hon kysste mig. Sa jag och hon bara skakade på huvudet.
- Jag såg er, ni båda kysste varann. Sa hon och hennes ögon fylldes med tårar igen. jag skakade på huvudet.
- Du har fel Alice. såfort hon kysste mig ryckte jag bort. Jag vill inte ha nån annan än dig. sa jag och tog hennes händer. Hon avbröt vår ögonkontakt och vek ner blicken i marken. 
- jag vet inte vad jag ska göra Ogge... 
- Snälla tro på vad jag säger. Jag vill ha dig. Sa jag och klämde hennes händer i mina.Hon blev tyst ett tag, bara satt och kollade ner i marken. Jag svalde hårt. När jag precis fått henne skulle dethär hända, fan också.
- Jag vill ha dig också Ogge. sa hon efter ett tag, kollade upp i mina ögon. ett leende spreds på mina läppar, och jag drog in henne i en kram.
- Förlåt Alice. Och jag lovar dig, du är den ända jag vill ha. Jag skulle aldrig kyssa någon annan med vilja. Viskade jag mot hennes axel. Jag kände hur hon kramade om mig ännu hårdare.
- Förlåt att det blev så fel... jag blev så chockad bara. viskade hon tillbaka. Jag släppte kramen, log mot henne. 
- Kom, det är kallt. vi går in. Sa jag, reste mig och bar upp Alice i min famn. Hon skrattade och virade sina ben runt min midja. Jag bar henne upp mot huset. Vi klev in genom ytterdörren, Jag släppte ner Alice och hon gick in i köket. Jag drog av mig skorna och gick fram till henne. Hon stog och läste från en lapp som låg på bordet. "Det blev lite fel... Vi hörs. /Jasmine" stog det.
- Det är inte Jasmines fel heller...Sa Alice och la undan lappen. Jag tittade konstigt på henne. vad menade hon?
- vad menar du?
- Asså, hon visste ju inte att det var nåt mellan dig och mig. jag hade inte sagt nåt. Sa hon och lutade sig mot bordet. Jag la händerna på hennes midja.
- Vi bara glömmer det, okej? frågade jag och närmade mig hennes läppar. Hon nickade, börjde sig fram och kysste mig.
 
Sagas Perspektiv

Jag öppnade försiktigt ögonen, kollade mig omkring i rummet. Jag kollade på Felix som fortfaranade sov, så jag vände mig mot honom så han kramade mig från sidan. Jag slöt ögonen igen, bestämde mig för att försöka somna om.
- Tack för igår, hörde jag Felix viska med morgonröst, pressa sig närmre mig. Hans kroppa var så varm mot min. Jag öppnad ögonen och kollade på honom med ett leende.
- Jag trodde du sov, viskade jag tillbaks. Han öppnade ögonen och kollade på mig, vi var bara några centimeter ifrån varandra, så nära att våra nästippar snuddade vid varann. 
- Nej, jag har vart vaken ganska länge, bara legat och kollat på dig när du sov. sa han, pussade mig mjukt på näsan. jag log, och vi blev tysta ett tag. Ja kollade på honom. Han var så himla fin. Hans ögon glittrade och hans ögonfransar var så långa och fina. smilegroparna som kom fram när han log, dom var bara helt underbara.
- Felix? Sa jag efter en stund.
- aa? 
- Var det första gången för dig igår? frågade jag lite försiktigt. Han svalde hårt.
- Helt ärligt, nej. Svarade han och det kändes som något krossades inom mig. Jag hade verkligen hoppats på att få bli den som tog hans oskuld. Jag nickade försktigt, kände hur han pussade mig på kinden.
- Men det var helt klar den bästa, viskade han i mitt öra och jag log svagt.
- Vem var den första då? frågade jag. Felix suckade.
- spelar det någon roll? frågade han och flyttade bort en sling hår som föll ner över mitt ansikte. Jag nickade.
- ja. Sa jag och han satte sig upp. 
- nån tjej på en fest, ångrar det starkt men... Det bara hände. Sa han snabbt och jag nickade försiktigt, och det blev tyst en stund.
- du då, var det första gången för dig? Frågade han försiktigt. Jag kollade felix i ögonen, skakade på huvudet.
- nej. Ljög jag. Igentligen var det första gången, men det ville jag inte säga. Felix nickade.
- Så... vem var din första? frågade han.
- Öhm... Nån kille bara. sa jag och Felix nickade igen, reste sig från sängen.
- Jag tar en dush, sa han och böjde sig ner, kysste mig på munnen och gick in i badrummet. Jag reste mig från sängen och drog på mig en bikini. över drog jag på ett par shorts och ett linne. Jag tog upp mobilen och kollade klockan, 10.03. 
- Felix? Kan vi inte äta frukost nere vid stranden? frågade jag.
- Joo! Ropade han innifrån badrummet. Jag tog en väska och packade ner lite nödvändiga saker, solskydd, handdukar, solglasögon, lite godis och så. Man vet ju aldrig hur länge vi skulle bli kvar där nere. Felix kom ut från badrummet med en handduk runt midjan. Han drog handen genom håret och gick bort till garderoben.
- skynda, jag är hungrig. sa jag och la mig på sängen. Felix drog fram ett par vita badshorts och drog på dom.
- vart ska vi äta då? frågade han och knöt snöret runt midjan. 
- vi får väll se när vi kommer ner. Svarade jag. Felix nickade och drog en grå t-shirt över huvudet.
- Har du packat ner handduk till mig? frågade han, satte en vit keps på huvudet. Shit vad snygg han var. Jag nickade, reste mig och tog hans hand. Vi gick ner ut från rummet och ner mot poolen. Eros satt på poolkanten, jag mötte hans blick, och han vinkade glatt. Jag sneglade på Felix, som kollade rakt ner i marken med spända käkar. Jag vinkade försiktigt tillbaka, men gick inte fram. Det skulle bara bli mer bråk då, och jag orkade inte det. Vi fortsatte gå ner mot stranden.
- Där ser det väll mysigt ut? frågade Felix och pekade på nåt gulligt litet ställe. 
- Jaaa! Svarade jag och vi gick dit. Vi ställde oss i kassan.
- Vad vill du ha? frågade Felix och plockade fram pengarna. Tjejen i kassan stog och väntade på vår beställning med ett fånigt leende fastklistrat på läpparna. Jag kollade på menyn som stog ovanför disken. 
- pannkakor och juice. sa jag efter en stund, tog upp solglasögonen från väskan och satte dom i pannan.
- two pancakes and two juice please. Sa Felix. kassörskan nickade, skrev upp det på en liten lapp och tog emot pengarna. Vi gick och satte oss vid ett ledigt bord. 
 
Oscars Perspektiv

Jag vaknade och satte mig upp i sängen. gäspade och kollade ut genom fönstret. Det regnade ute. Kul, tänkte jag och reste mig från sängen. Jag hade inte hört nåt från Alice sen hon berättat att det var Ogge hon ville ha. Jag hade egentligen inte pratat med nån, förutom mamma som kommit och kollat så jag var okej. Idag skulle jag göra nåt, inte bara ligga inne hela dagen helt själv. Jag drog på mig ett par jeansshorts och en t-shirt, sprang ner i köket där mamma satt med en kopp kaffe och tidningen.
- Hej gubben! Sa hon och lyfte huvudet från tidningen.
- Hej, svarade jag, öppnade kylen och plockade fram juice paktetet. Jag plcoakde fram ett glas och hällde upp juicen i, tog en klunk och satte mig mittemot henne.
- Hur mår du? frågade hon och bläddrade blad. Jag ryckte på axlarna.
- Bra, sa jag och tog en till klunk. Mamma log och fortsatte läsa. Jag tog upp mobilen, kollade igenom instagram. Bilden på mig och Alice hade jag raderat igår. 
- Oscar? Jag ska åka bort om nån timme, du klarar dig själv va? Jag kommer hem till middagen. Sa mamma och jag låste mobilen.
- Vart ska du?
- mormor ville ha hjälp med en sak. Är det okej? Frågade hon. Jag nickade.
- Det är lungt. svarade jag och tog en till klunk av juicen.
- Bra. Och du, försök hitta på något idag, Med Omar eller nån. Jag vill inte att du ligger ensam hela dagen igen. Sa hon och reste sig från bordet och ställde kaffekoppen i diskmaskinen.
- mm. Mumlade jag. Mamma log och gick bort mot badrummet. Jag tänkte på det hon sagt, kanske skulle jag ringa Omar? Jag tog upp mobilen och slog in Omars nummer. Det dröjde en stund innan han svarade.
- Ja hallå? svarade han lite irriterat.
- Stör jag? frågade jag och drack upp sista juicen som fanns kvar i glaset.
- Ja. sa han lika surt.
- Sorry, är du med Felicia eller? 
- Aa, svarade han.
- Aha, då ska jag väll inte störa mer då. Vi hörs.
- Mhm, svarade han och la på. Jag suckade, bläddrade vidare bland mina kontakter. Fredde kunde jag ju ringa! Han hade jag inte träffat på ett bra tag. Jag tröck in hans nummer, la mobilen mot örat.
- Tjena Oscar! Sa Fredde glatt från andra sidan.
- Tja, är du upptagen? Frågade jag.
- Nä, vadårå? 
- Undra om du vill göra nåt? Måste prata om en grej, sa jag och gick in på mitt rum.
- Visst! Ska vi mötas nånstans? 
- Kan du inte komma hit? Vi kan spela fifa eller nåt, föreslog jag.
- Jo, jag kommer om en tag. Sa han och la på. Jag la ner mobilen i fickan, gick och knackade på badrumsdörren.
- klar snart? Ropade jag till mamma som var där inne. Mamma låste upp dörren och gick ut med en handduk runt sig.
- Ledigt nu, svarade hon och nickade mot badrummet. Jag klev in i den fuktiga värmen som bildats efter hon duschat. Jag tog en handduk och torkade bort imman från spegeln, fixade håret. När jag var nöjd kollade jag på mig själv, tog tag i tandborsten och började borsta.
- Har du fått tag på nån? Frågade mamma och kom in i badrummet bredvid mig, tog sin tandborste. Jag nickade, spottade i handfatet.
- Fredde, han kommer snart. Sa jag och stoppade in tandborsten i munnen igen. Hon nickade. 
 
eyes | via Facebook
The fucking name is loveMais um dia sem você aqui

Del 54! Nästa kommer såfort jag har tid! Har ganska mycket i skolan just nu, men ska göra mitt bästa för att lägga upp kapitel så ofta som möjligt!
Glöm inte att följa mig på:
Instagram: @thefooonoveellbloggse
Twitter: @thefooonoveell
 
Ha det bra sålänge! Puss
 

OUR LOVE DEL 53

Tidigare
- du steker korven, och jag kokar spaghettin. Sa jag och plockade ner den från hyllan. Ogge hämtade en stekpanna och la i en klick smör. Jag hällde upp vatten i kastrullen och ställde den på plattan men locket på. Sålänge jag väntade på att det skulle börja koka började jag duka. Jag ställde fram två tallrikar, glas och bestick på bordet, tände ljus i mitten av bordet så det skulle bli lite mysigt. 
- kan vi inte bada senare? Frågade jag och gick tillbaks till kastrullen, kollade hur det gick för vattnet. 
- jo, det är ju fint väder. Svarade ogge och jag kollade ut genom fönstret, han hade rätt, det var sol och över 20 grader.
Felix Perspektiv

Saga låste upp dörren till hotellrummet och vi klev in. Jag slängde min väska på golvet.
- Varför är du så jävla sur hela tiden? Frågade Saga och satte sig argt ner på sängen.
- Jag är inte sur. svarade jag.
- Det är du ju visst?! Du behandlar Eros som luft. Svarade hon stöddigt.
- Men förlåt då Saga, jag blir ju bara lite ledsen när han är den ända du pratar med. Svarade jag försiktigt och kollade ner i marken.
- Du ska alltid bli så svartsjuk! Och inte konstigt att jag inte pratar med dig när du är sådär otrevlig! Sa hon argt och jag suckade.
- Förlåt, förlåt, förlåt. vad vill du att jag ska göra mer än att säga förlåt?
- Du ska lita på mig! Sa hon högt. Jag svalde hårt.
- Saga... Jag orkar verkligen inte bråka om dethär. Sa Jag. det var sant. Jag ville ha det roligt, inte bara bråka hela tiden.
- Nähe, vad synd då, för det är precis vad vi gör. Sa hon surt. Jag la huvudet i händerna, lyfte det sakta och kollade henne rakt in i ögonen, sen när på hennes läppar. skulle jag? för att få henne sluta prata.
- Ge dig nu Saga, snälla kan vi inte bara försöka ha kul? jag slickade mig om läpparna och kollade upp i hennes ögon igen.
- Ända sen vi kom hit har du ju varit arg på mig, vad jag än har gjort. Vad är det med dig? nästan skrek hon.
- Saga, snälla, förlåt mig, sa jag, gick fram och lyfte hennes haka med två fingrar.
- Men Felix Slu... började hon, men jag avbröt henne snabbt genom att pressa mina läppar mot hennes. Jag kände hur hon slappnade av och kysste mig tillbaks. fjärilarna började virvla runt i min mage. Jag släppte kyssen och lutade min panna mot hennes.
- Förlåt Saga. viskade jag, och hon svarade genom att kyssa mig igen. Jag la mig över henne utan att avbryta kyssen. Vi rullade ett varv i sängen så att hon låg överst. Jag kysste henne igen och hennes tunga gled in i min mun. 
- Felix, Jag älskar dig. Viskade hon mot mina läppar. Jag kysste henne som svar och hon började dra av min tröja. Hon fick av den och slängde ner det på golvet.  Jag pussade henne från axeln, upp på halsen och sakta mot hennes läppar. Jag drog min hand upp och ner över hennes rygg. 
- Du är så fin. Sa jag och sklickade mig om läpparna.
- Du med. Svarade hon och drog sin hand genom mitt hår. Jag greppade tag i hennes tröjkant och hon hjälpte mig att ta av sin tröja. Jag satt mig upp och hon med benen runt min midja. Hon gav mig en lång kyss. Jag drog långsamt med fingertopparna mot hennes bh spänne och kysste henne löst på axeln. 
- Vill du? Viskade jag mot hennes hud. Hon nickade och mötte mina läppar igen. Jag knäppte upp bhn och slängde den på golvet. Hon tog av sina shorts, jag gjorde detsamma. Hon la sig över mig igen och slickade försiktigt på min underläpp, och jag öppnade munnen så jag lät henne sticka in sin tunga i min mun igen. Jag log och våra tungor lekte med varandra. Hon smekte med sin hand upp och ner på min rygg. Jag kände hur Saga drog täcket över oss, och jag började kyssa henne ner på halsen. Hon drog av sig resten av sina underkläder och jag gjorde detsamma. jag kände hennes varma kropp mot min, jag älskade henne verkligen.
- Säker att du vill dethär? frågade jag igen.
- Ja, svarade hon och vi rullade runt igen så att jag låg överst.
 
Alice Perspektiv
 
Jag gick upp från vattnet och sprang mot Ogge som stog med min handduk i händerna. Han virade den runt mig och kramade om mig för att göra mig varm. klockan var runt 17.00 så det var ganska svalt ute. jag skakade och myste in mig i Ogges armar. min mobil blippade till, jag böjde mig ner och tog upp den. Det var ett sms från Jasmine. "Heeej Alice, hörde att du kommit hem från Saga nu. har saknat dig så vad säger du om att äta middag ikväll? Kram" Jag suckade. Jag hade saknat henne också, men Ogge var ju här....
- Vem var det? Frågade Ogge och drog upp byxorna.
- En kompis, Jasmine. svarade jag och tog upp mina kläder från marken, jag började gå upp mot mitt hus.
- Jaha, vad ville hon då? frågade han och följde efter.
- Träffas och äta middag, men jag är ju med dig, sa jag och pussade han på kinden. Han log och tog min hand.
- Du får träffa henne om du vill, det är lungt. sa han och jag höjde på ögonbrynen.
- vadå, så jag ska lämna dig helt ensam? glöm det, skrattade jag 
- Du får om du vill. Jag menar, jag fattar om du saknat dina kompisar medan du vart i Stockholm. sa han snällt. jag log stort.
- Du har rätt, men det käns fel att lämna dig. Jag stannar hemma. Svarade jag och öppnade ytterdörren. vi klev in i hallen.
- Eller så kommer hon hit och äter! Det skulle vara kul att träffa dina vänner, sa han med ett leende. Jag tittade tveksamt på honom.
- vill du verkligen det? frågade jag och vi gick upp på mitt rum. 
- såklart jag vill. Sa han och jag tänkte efter en stund. Det kanske skulle vara en ganska bra idé, och Ogge skulle säkert komma bra överäns med Jasmine. 
- Okej, jag ringer henne. Sa jag och plockade fram rena kläder, la mobilen mot örat. Jasmine svarade drekt.
- Heeeeej Alice! Sa hon glatt.
- Hej! Hur mår du? frågade jag och drog på mig mjukisbyxorna jag lagt fram.
- Jag mår bra, saknar dig bara. Hur mår du själv? 
- Jo jag mår bra! svarade jag och knöt snöret runt midjan.
- Vad bra, men du, såg du mitt sms? Frågade hon.
- Ja! Det var därför jag ringde. Jag har en... killkompis här, men han har inget emot att du kommer över. Sa jag och kollade bort mot Ogge, han låg och höll på med mobilen.
- åh, det skulle vara kul! När kan jag komma? frågade hon ivrigt. Jag kollade på klockan på väggen, den var halv 6.
- Du kan komma om 45 minuter eller nåt. svarade jag och drog t-shirten över huvudet. Jag  satte mig ner på sängen bredvid Ogge, satte upp min blöta hår i en bulle. 
- Perfekt! ska jag ta med mig nåt? 
- Nejdå, det är lungt. 
- Okej! Då hörs vi senare då, hejdå! Sa hon glatt. 
- Aa, Hejdå! sa jag och la på, la mobilen bredvid mig. Ogge vände upp blicken från sin mobil, kollade i ni mina ögon och log.
- kunde hon? frågade han och låste mobilen. Jag nickade.
- Kom, vi går ner och börjar med maten. Sa jag, reste mig och sprang ner för trappen med Ogge tätt i hälarna. 
- vad ska vi göra då? frågade han och öppnade kyslskåpet.
- Tacooos! Svarade jag ivrigt.
 
Alice Perspektiv ca 45 minuter senare.

Det knackade på dörren, jag log mot Ogge som tände ljus på matbordet och så sprang jag och öppnade. Hon gav mig en kram.
- Hej Alice! Sa hon glatt och släppte kramen. Jag log.
- Hej, sa jag tillbaks och släppte in henne i hallen. Hon drog av sig skorna och klev in i köket, jag såg hur hon mötte Ogges blick och sken upp i ett stort leende. 
- Hej! Sa hon, gick fram och gav Ogge en kram. han kramade tillbaks. 
- Hej, du måste vara Jasmine? Frågade han och släppte kramen. Hon nickade och log.
- Det stämmer!
- Jag är Oscar, eller, kalla mig Ogge. sa han och log igen, drog handen genom håret. Jasmine log och jag gick och fram till dom.
- ska vi äta eller? frågade jag och dom slutade äntligen titta på varandra, vände sina blickar mot mig. 
- absolut! Svarade Jasmine och vi satte oss runt bordet.
- Det är bara att hugga in! Sa jag glatt och började lägga upp mat på min tallrik. 
- Ogge, kan inte du berätta lite om dig själv? eftersom vi inte känner varandra. Frågade Jasmine och hällde upp läsk i sitt glas. Ogge ryckte på axlarna. 
- vad kan jag säga? skrattade han.
- Jo men typ, din familj, vänner, intressen...
- Okej, Jag är med i ett band som heter "The Fooo". började han, kollade på mig och log. jag log tillbaks.
- på riktigt? frågade Jasmine chockat. Jag och Ogge brörjade skratta.
- ja, på riktigt. 
- Men vadå? Är ni kända? frågade Hon förvånat. Ogge skrattade och skakade på huvudet.
- Vi har precis börjat öva på vår första låt. Sen får vi helt enkelt se vad som händer. Sa han och ryckte på axlarna. 
 - fan vad coolt! Sa Jasmine och höjde på ögonbrynen. Ogge log och Jag tog en tugga av tacosen, jag öppnade munnen för att börja prata, men jag avbröts av Alice.
- berätta mer om dig själv! Sa hon glatt. Jag suckade, och Ogge började prata mer.
- hmm, mina intressen är väl typ... musik, vänner... sen gillar jag att spela också, sa han och flinade. Alice nickade intresserat. 
- Har du några djur? frågade hon och tog en tugga av sin taco.
- ja, hundar. 
- Har du? Åh det har jag också! Sa Alice och Ogge skrattade. Jag himlade med ögonen och tog upp mobilen, orkade inte höra på deras babbel. Jag hörde dom prata i bakgrunden men försökte koncentrera mig på instagram istället. jag bläddrade igenom flödet, gillade några bilder. Saga hade lagt upp en bild på stranden i Grekland. Jag kände hur avundsjuk jag blev. typiskt att hon inte låtit mig följa med. fast på nåt sätt förstog jag att hon ville ta med Felix. jag åt upp sista tacobiten och reste mig.
- är ni klara? frågade jag lite småsurt och började plocka av bordet. Båda vände blicken mot mig, och Jasmine nickade. 
- Ja, vill du ha hjälp? frågade Ogge och reste sig för att hjälpa till. jag skakade på huvudet.
- Jag klara det själv. Ni kan väll gå in i vardagsrummet eller nåt sålänge. sa jag och plockade bort våra tallrikar, ställde dom i diskmaskinen. Jag såg i ögonvrån hur Ogge tittade oroligt på mig, han måste märkt att jag var sur. Jag ignorerade honom, fortsatte plocka av bordet.
- Kom, sa Jasmine och drog i Ogges arm, dom gick in i varddagsrummet. Jag plockade bort det sista, sköljde disktrasan under vattnet och torkade av bordet. jag släckte ljusen och gick in till Jasmine och Ogge som satt i soffan och skrattade. Ogge kollade upp på mig.
- Kom och sätt dig, sa han och klappade på platsen bredvid honom. Jag satte mig motvilligt ner.
- Kan vi inte se på film? frågade Jasmine och reste sig från soffan, gick fram till filmerna. Hon plockade ut en och höll den framför oss. Ogge nickade.
- Den blir bra. sa han och reste sig också från soffan, gick mot köket.
- vart ska du? frågade Jasmine och kollade på Ogge. 
- Tänkte gå och fixa lite godis eller nåt, sa han och fortsatte gå.
- Men det kan väll Alice göra? Sa Jasmine, jag tittade förvånat på henne, reste mig snabbt från soffan från soffan. varför hade hon sagt så?
- visst, jag fixar det. sa jag irriterat och gick ut mot köket. 
- Är det säkert? Jag kan hjälpa... började Ogge men jag avbröt honom.
- Jag fixar det. sätt dig ner igen. sa jag bestämmt och gick ut mot köket.
 
CoupleTacos!:)
Då är del 53 uppe! Säg vad ni tyckte, Pusss!
 

OUR LOVE DEL 52

Tidigare
- men lägg av Felix, det är väll kul att få en liten "rundtur"?
- Inte av den idioten. mumlade jag. Hon suckade.
- Aja, jag tänker iallafall följa med. Du gör vad du vill. sa hon surt och drog på sig en klänning över bikinin. 
- haha, aldrig i livet att jag lämnar dig ensam med honom. Sa jag bestämt och reste mig mot frukostbrickan.
- Nej såklart inte, du litar ju inte på mig som vanligt. Sa hon argt. Jag tog ett glas juice och lite frukt, gick ut på altanen och satte mig. Jag hatade den där Eros. Han skulle förstöra hela resan. 
Felix Perspektiv

Jag såg i ögonvrån hur Saga hängde sin väska över axlen.
- skulle du med eller? frågade hon lite småsurt. Jag nickade, tog en sista klunk av juicen och reste mig. Jag ville inte följa med, men jag kände mig tvungen. Helt ärligt vågade jag inte lämna Saga med honom. Jag vet att jag borde lita på henne, men det var svårt. Jag gick bort mot henne och vi gick ut från rummet.
- Nu får du fan vara lite trevlig, och verkligen inte som tidigare han var här. sa hon surt och vi småsprang ner för trapporna. Jag ignorerade henne och vi gick fram till Eros som stog och väntade. 
- Heeej finis! Sa han och gav Saga en kram. Jag svalde hårt, kollade bort under kramen. Jag ville inte se. 
- Heeej, sa Saga, dom släppte kramen och började gå. Jag gick långsamt efter.
- Så, vad vill ni se? frågade Eros och kollade på Saga. jag såg hur hon tänkte efter. 
- Du vet ju bäst vad som finns här, bestämm du. sa hon och fnittrade. Jag spände käkarna. varför höll hon på sådär?! 
- oooookej, vad sägs om att ta en strandpromenad, och sen kanske ta en milkshake eller nåt? låter det bra? frågade han. Saga nickade ivrigt.
- det blir perfekt! Sa hon glatt. vi började gå mot stranden. Jag gick ikapp dom så jag gick bredvid Saga, och inte bakom.
- Jag fick aldrig höra vad du heter förrästen, Sa Eros och kollade på mig.
- Felix. sa jag snabbt, utan att möta hans blick. Han nickade, vände blicken mot Saga igen. 
- Kom, ta av er skorna. sa han och gick ut i vattnet. Saga tog skorna i handen och började i vågorna. Jag struntade i det, fortsatte gå på stranden. 
- ååh vad mysigt. sa Saga och släpade fötterna i marken. Eros vände sig om och log. 
- imorgon, tidigt på morgonen. kan du få följa med och kolla när sköldpaddsägg kläcks. om du vill alltså. Sa Eros till Saga. jag då? skulle inte jag följa med? 
- Ååh! Det skulle... Började Saga men jag avbröt henne snabbt.
- Hon kan inte. Sa jag och båda vände sig om mot mig.
- va? Det kan jag visst? sa Saga kaxigt. Eros harklade sig.
- Du kan också följa med om du vill Felix. sa han och log ett snällt leende. Jag gjorde mitt bästa för att le tillbaks. Jag vände mig mot Saga igen.
- Det kan du fan inte.  Sa jag och jag såg hur Saga höll på att explodera av ilska. 
- så vadå, är du min livvakt nu också? jag ska ut och kolla på sköldpaddor imorgon. pungt slut. Sa Saga, vände sig om och började gå igen. Eros kollade på mig, och sen tillbaka på Saga.
- Vad sägs om att ta en milkshake eller nåt där? frågade Eros och pekade upp mot nåt mysigt ställe. Saga sken upp i ett leende.
- Ja! Det skulle vara mysigt. Hon dorg tag i Eros hand och drog med honom upp. Jag följde motvilligt efter. Det var precis som en livvakt jag kände mig. en som bara gick efter och försökte bestämma. Saga hade igentligen rätt, hon fick göra vad hon ville. Men, det var väll hon och jag som skulle göra saker tillsammans? Inte hon och Eros. Vi ställde oss i kassan.
- Vad vill du ha? frågade han och kollade rakt in i Sagas ögon.
- chokladmilkshake! vad ska du ta? frågade hon.
- Jordgubb tror jag. 
- Ska du ha nåt Felix? frågade Saga och kollade tomt på mig. Hon log inte, men hon såg inte heller sur ut.
- nej, det är lungt. svarade jag och lutade mig mot disken. 
- Hello. Sa mannen i disken.
- Hello, one strawberry and one chocolate milkshake please. Sa Eros och la fram pengarna. Mannen nickade, visade vart vi skulle sitta.
- 3 minutes. sa han och försvann in bakom disken igen. Vi satte oss runt ett bord. 
- tack för att du betalade, jag betalar dig nån annan gång. Sa saga och kramade om Eros från sidan. Eros log och la armen runt hennes Axel.
- det behöver du inte. När du är med mig betalar jag. Sa han och jag kände ilskan bubbla inom mig igen. 
- åh, vad gullig du är. Sa hon och log. Jag tog upp mobilen, kollade om det hänt nåt nytt. Jag kollade igenom instagram, inget speciellt hade hänt där heller. Jag suckade och la ner mobilen i fickan igen, kollade på Eros och Saga som satt och skrattade tillsammans. 
 
Alice Perspektiv

Jag vaknade med ett ryck, satte mig upp i sängen och kollade på klockan. 13.15. Jag gäspade och kollade runt i rummet efter Ogge. Han låg och sov i fåtöljen. Jag skrattade och reste mig från sängen, gick fram och skakade hans axel.
- ogge, vakna. Sa jag och skakade honom ännu mer. Jag ryckte till och satte sig upp, log mot mig.
- godmorgon gumman, viskade han, la handen på min nacke och böjde ner mitt huvud så att våra läppar nuddade varann i en mjuk kyss, jag rös genom hela kroppen, jag älskade ogges kyssar.
- jag är skithungrig, klockan är över ett. Sa jag och avslutade kyssen. Ogge nickade och reste sig från fåtöljen, drog på sig ett par mjukisbyxor och en svart t-shirt. 
- kom, vi lagar nåt då. Sa han och gick ner mot köket. Jag följde efter och ställde mig i kylen.
- såååå, vad ska vi ta? Frågade jag. Ogge kom och ställde sig bredvid mig, plockade ut korv och ketchupen. 
- korv med spaghetti? Gav han som förslag. Jag nickade.
- du steker korven, och jag kokar spaghettin. Sa jag och plockade ner den från hyllan. Ogge hämtade en stekpanna och la i en klick smör. Jag hällde upp vatten i kastrullen och ställde den på plattan men locket på. Sålänge jag väntade på att det skulle börja koka började jag duka. Jag ställde fram två tallrikar, glas och bestick på bordet, tände ljus i mitten av bordet så det skulle bli lite mysigt. 
- kan vi inte bada senare? Frågade jag och gick tillbaks till kastrullen, kollade hur det gick för vattnet. 
- jo, det är ju fint väder. Svarade ogge och jag kollade ut genom fönstret, han hade rätt, det var sol och över 20 grader. 
 


 
Sååå, ett jättekort kapitel 52! Vissa låg uppe och väntade så känner mig tvungen att lägga upp nåt iallafall! Mer kommer imorgon tror jag, puss

OUR LOVE DEL 51

Tidigare
Han gav mig en puss på kinden och jag vände mitt huvud mot honom. Han kollade på mina läppar, bet sig i underläppen och kollade upp i mina ögon. Jag kände hur mitt hjärta började dunka snabbare. Han kollade ner på mina läppar igen, böjde sig fram. när hans läppar var några millimeter från mina svalde jag hårt, vände snabbt bort huvudet.
- Jag kan inte. viskade jag. han kollade förvånat på mig.
- varför? frågade han ledsamt.
- Ogge... sa jag tyst.
- Vad är det med Ogge? frågade han oroligt.
- Jag... Jag gillar honom. svarade jag och han kollade förvånat på mig.
Alice Perspektiv

- Men... jag trodde det var något mellan oss...? sa han och svalde hårt. 
- vad får dig att tro det? frågade jag. Han slickade sig om läpparna.
- Ogge berättde att du sa att du har känslor för mig också. sa han tyst.
- Ja, jag hade det.
- Men vadå hade?! Sa han högt och reste sig hastigt från soffan. Jag svalde och kollade upp på honom. 
- Jag gillade dig Oscar, men jag har insett att det är Ogge som är den rätta. sa jag försiktigt. Oscar blundade hårt, 
- helvete. mumlade han, började gå fram och tillbaks i rummet. jag bet mig i läppen.
- förlåt Oscar... sa jag och han tittade upp i mina ögon, ner i marken igen.
- fan också. Fan, fan, FAN. sa han surt, fortsatte gå runt i rummet med händerna bakom huvudet.
- Oscar lunga ner dig... började jag men avbröts snabbt.
- Vadå lugna ner mig?! Jag älskar ju dig! Nästan skrek Oscar. Han började andas snabbare och gå fortare runt i rummet. Han var verkligen arg nu. Jag tittade ner i marken. Jag såg hur han spände ena knytnäven, och sekunden efter reste han den och slog hårt rakt i väggen. Mitt skolfoto som hängde på väggen skakade till och  föll i marken med en duns. glaset gick sönder. Jag tittade rädd upp på honom.
- vad fan gör du Oscar? Sluta! Skrek jag oroligt. Oscar sparkade hårt på byrån. Jag tittade oroligt på honom.
- Snälla Oscar sluta! Skrek jag, och då brast det. tårarna forsade ner för mina kinder, och jag gömde ansiktet i händerna.
- För i helvete Alice! Jag älskar ju fan dig! Fattar du inte det?! skrek han, sparkade en gång till på byrån. Den knakade till. Han gav en till hård spark, så krukan som stog ovanpå började gunga fram och tillbaka, och sen föll även den ner på marken och gick i tusen bitar.
- SLUTA! Skrek jag igen, och grät ännu mer. Oscar ställde sig mot väggen med huvudet i händerna, andades snabbt. 
 
Oscars Perspektiv.
 
Varför hade jag gjort sådär? Jag kollade tårögt upp på Alice, som satt och grät i ena soffhörnet. Jag var så dum. Jag drog handen över kinden för att torka bort mina tårar, svalde hårt och gick fram till Alice.
- Förlåt... Det var inte meningen att göra sådär... sa jag svagt och la handen på hennes ben.
- Rör mig inte! Skrek hon och backade bak. Jag kollade chockat på henne. var hon rädd?
- Alice... snälla förlåt mig. sa jag ledsamt.
- Ut ur mitt hus! Skrek hon och tårarna forsade ner för hennes kinder. Jag svalde hårt. Jag hatarde att se henne ledsen 
- Snälla... bad jag igen, kände hur gråten var i halsen. Hon hatade mig nu, hon var rädd för mig. 
- Bara gå! Jag vill inte se dig! Dra! Skrek hon och greppade tag om en kudde, la den i knät och grät i den. Jag ville bara krama henne, säga att det inte var någon fara.
- Alice...
- UT! NU! skrek hon igen och pekade mot dörren. Jag suckade, gick in på Alice rum, plockade ihop mina grejer och hängde väskan över axeln. Jag gick ut i hallen och drog på mig skorna, kollade bort på Alice som fortfarande satt med ansiktet i kudden, snyftade.
- Förlåt Alice. Jag älskar dig. sa jag, Hon kollade upp på mig och skakade på huvudet.
 
 
(FÖR MYCKET BÄTTRE INLEVELSE SÄTT PÅ LÅTEN "GIVE ME LOVE" MED "MAX SCHNEIDER")
 
Jag öppnade dörren och gick ut, stängde den långsamt efter mig. Jag lutade mig mot den och blundade hårt. Jag tog ett djupt andetag, kände hur tårarna började rinna ner för kinderna. Vad skulle jag göra nu? Jag tog upp mobilen och kollade på klockan. 23.17. Jag vände mig om och lutade huvudet mot dörren. Jag började gå, det var spöregn ute. Jag gick mot tågstationen. var tvungen att kolla tider för nästa tåg hem. Tårarna bara rann, Jag som verkligen trodde hon gillade mig, trodde det kunde bli vi två. Men om jag verkligen älskar henne, borde jag låta henne gå. Regnet piskade mot min hud, det var kallt. Jag drog igen kedjan på min kofta, torkade bort tårarna från mina kinder och svalde hårt. Tågstationen låg runt hörnet så jag gick fort dit för att skydda mig mot regnet, sprang fram mot tidtabellen. Nästa tåg gick om 22 minuter. Jag suckade och satte mig ner på en bänk. Jag ville inte tänka på vad som nyss hänt, men jag kunde inte glömma henne. Och tanken på att det skulle bli hon och Ogge nu, den gjorde ont. Jag lutade huvudet mot väggen, tårarna började rinna igen. Jag försökte torka bort dom, men det kom bara fler. 
 
Alice Perspektiv
 
Vad skulle jag göra nu då? mamma och pappa skulle komma hem om 3 dagar, skulle jag vara helt ensam? Jag slängde kudden jag hade i min famn på golvet. den hade blivit svart från mitt smink. Jag torkade mig med handen under ögonen. Jag ville ha någon här, någon att krama. Jag tog upp mobilen, Ogges namn kom upp. jag tröck på grön och la mobilen mot örat. 
- Aa hej. Sa Ogges trötta röst i andra änden. Jag tog ett djupt andetag.
- Ogge... kan du komma? snyftade jag.
- Vad har hänt?! frågade han oroligt. Jag torkade bort tårarna som börjat rinna igen. 
- Snälla bara kom, fort. grät jag. 
- Alice... det går inga tåg. sa han ledsamt. Jag började gråta ännu mer. Jag behövde ha honom här, nu.
- Snälla Ogge.... det blev tyst ett tag.
- Såklart jag kommer. Jag löser det. Är där om en timme, ta det lungt. Jag log.
- Okej, vi ses då. Sa jag och la på. Jag kröp ihop i soffan, drog mina knän nära min kropp. teven stog fortfarande på, och jag hade inte städat upp efter Oscar. det var jord och glas över hela golvet. jag suckade och sträckte mig efter en filt, drog den över kroppen.
 
Ogges Perspektiv, en timme senare.

Jag parkerade moppen utanför Alice hus. Det hade vart jobbigt att åka i regnet, jag var helt blöt. Jag kollade mig omkring, Alice bodde precis vid vattnet. det var jättefint. Jag klev upp till hennes ytterdörr och öppnade, klev in i hallen. Jag kollade in i varddagsrummet. Det låg krossat glas och en trasig blommvas på golvet. jag kollade chockat upp på Alice, som satt i soffan med tårar i ögonen. Hon reste sig, sprang fort fram och hoppade upp i min famn. Jag tog emot henne och hon kramade mig hårt, jag kände hur hon började gråta mot min axel.
- Alice... gumman... sa jag tyst, gick till soffan och satte mig ner med Alice i knät. Hon kollade upp på mig, och jag torkade bort hennes tårar från kinden med tummen, strök min andra hand över hennes hår. 
- kom, sa jag och drog henne närmre mig. hon kramade om mig hårt.
- Tack Ogge... sa hon och pussade mig mjukt på kinden. En rysning åkte genom min kropp, och hon gled ner bredvid mig i soffan, la huvudet i mitt knä. Jag fortsatte stryka med handen över hennes hår och tog upp mobilen. jag gick in på instagram och kollade igenom flödet. Oscar hade lagt upp ett foto. Jag reste mig från soffan och höll upp mobilen framför Alice.
- vad är det här? frågade jag oroligt. Alice svalde hårt.
- Det är jag och Oscar... började hon men jag avbröt henne.
- Så du menar att jag är nåt jävla andrahandsval eller?! Frågade jag argt, kände hur ilskan bubblade inom mig. kanske hade Oscar haft rätt, Alice gillade inte mig, inte alls. 
- Ogge snälla... du föstår inte...
- Jag fattar precis Alice. Oscar har vart här, ellerhur? Och sen gick han, och då ringde du mig för att slippa vara själv? ellerhur?! nästan skrek jag.
- Snälla Ogge låt mig förklara! skrek hon och jag såg hur tårarna började tränga fram i hennes ögon. Jag skakade på huvudet, vände och gick ut mot hallen. Jag öppnade dörren, Alice kom springandes mot mig och tog tag i min hand.
- Snälla Ogge! Lämna mig inte! Jag kan förklara! Skrek hon och drog i min arm. jag suckade, vände mig om och kollade rakt in i hennes ögon. Hon såg ledsen ut. 
- kom, sa jag, drog henne tätt intill mig och kramade om henne hårt. Hon förtjänade att få förklara, hur arg jag än kände mig.
- Tack, viskade hon i mitt öra, och jag gav henne en kyss på kinden. 
- Men vad är det som har hänt här? frågade jag och pekade på glaset som låg på golvet. 
- Oscar har hänt... sa hon lågt. Jag tittade oroligt på henne.
- Han har inte gjort dig illa va? frågade jag och hon skakade på huvudet.
- Jag berättade för honom att det inte skulle bli nåt mellan mig och honom, och då blev han typ... arg. svarade hon försiktigt. Jag kramade om henne hårt igen, pussade henne på huvudet.
- älskling... sa jag lågt.
- Jag älskar dig Ogge... jättemycket. Sa hon och kollade upp i mina ögon, 
- jag älskar dig också Alice. viskade jag, böjde mig ner och mina läppar mötte hennes. Jag kysste henne mjukt, och kände hur hon log bakom kyssen. 
- Gå och vila du, så fixar jag här. sa jag och nickade mot golvet. Alice log, gav mig en puss och gick upp mot sovrummet. Jag dammsög upp glasbitarna, plockade upp blommorna som låg på golvet, torkade upp vattnet och la ramen och fotot på Alice på byrån. När jag var klar gick jag in till Alice, hon låg och sov i sängen. Jag drog upp täcket till hennes haka och pussade henne försikigt på tinningen. Jag tog en filt som låg i hennes fotända, satte mig i fotöljen och virade in mig själv i filten, efter några minuter somnade jag. 
 
Felix Perspektiv

Jag vaknade upp bredvid Saga, hon sov fortfarande djupt. Vi blev sams igår, och hade det jättemysigt med Sagas föräldrar hela kvällen. Jag pussade Saga på kinden, reste mig och gick direkt in i badrummet för att duscha. Jag gick in i duschen och satte vattnet på iskallt, sköljde snabbt av mig och gick ut, virade en handduk runt midjan. jag skakade på huvudet så att vattnet i mitt hår skulle försvinna. Jag klev ut ur badrummet och såg Saga sitta på sängkanten. 
- Godmorgon älskling, sa jag och gick fram till henne. Jag kysste henne mjukt och hon log.
- Godmorgon snygging, svarade hon och gnuggade sig i ögonen. Jag gick bort till byrån och drog ut ett par svarta badshorts och en vit t-shirt som jag satte på mig. Jag satte en gul snapback på huvudet och satte mig i sängen bredvid Saga. 
- Vad ska vi göra idag? frågade jag och började fläta ihop våra fingrar. 
- jag vet inte, stranden kanske? frågade hon och log. Jag nickade.
- Det blir bra. Vad vill du ha till frukost? frågade jag och tog upp telefonen.
- hmmm, vad finns det? frågade hon och jag tog upp en lapp där frukostmåltiderna stog.
- det finns... pannkakor, färsk frukt, frallor, juice, muffins, croissanter med choklad, kaffe,  jaaa, typ sånt. sa jag och kollade släppte blicken från lappen.
- Frukt med juice blir bra. Svarade hon och reste sig från sängen. Hon smet in på badrummet och stängde dörren efter sig. Jag tog upp telefonen och ringde. 
- Hello, can i get some rumservice? Frågade jag.
- Yes, what do you want? svarade någon med ganska dålig Engelska. 
- I want some breakfast, juice and fruit please. 
- Yes, 5 minutes, bye. Sa personen och la på. Jag la tillbaka telefonen. Jag tog upp min mobil, jag hade fått ett sms från Mia. Jag låste upp och läste. "Hej Felix! hoppad du har det bra i Grekland! det är såhär att du och killarna ska spela in låten såfprt du kommit hem, så du måste lära dig texten! hoppas det är okej! MVH Mia." Jag log för mig själv, jag längtade tills vi skulle spela in låten. Jag tog upp texten som jag sparat på mobilen, läste igenom. Jag började sjunga och försökte få det att låta bra. Saga kom ut från badrummet i en vit bikini.
- Det låter bra, sa hon och log. Jag log tillbaka. 
- och du ser bra ut, sa jag, bet mig i läppen och kollade på henne uppifrån och ner. Hon himlade med ögonen och satte sig bredvid mig. Hon började sjunga på låten och jag sjöng med. det lät faktiskt bra.
- Vad heter den? frågade hon och slutade sjunga.
- kangaroos. Svarade jag, hon nickade och började sjunga igen. Jag tittade på henne. 
- Du är bra på att sjunga Saga, sa jag och la handen på hennes ben.
- ska du säga, skrattade hon, jag flinade och kysste hennes läppar. Jag bar upp henne så hon satt i mitt knä.
- Jag älskar dig. viskade hon och kysste mina läppar igen. Det knackade på dörren.
- vår frukost, sa jag och Saga gick av mig, satte sig på sängkanten. Jag reste mig och öppnade dörren, jag tittade chockat på vem som stog i dörröppningen. Det var killen som pratat med Saga igår. Jag kände hur mina käkar spändes, Saga kom fram och kollade vem det var.
- Men hej! Saga! Sa han glatt, gick in, ställde ifrån sig brickan med frukost på bordet och gav Saga en kram. Hon kramade tillbaks. Det kändes som om jag skulle explodera.
- Hej Eros! Sa Saga glatt tillbaka.
- Här är eran frukost, sa han och tog upp brickan igen, gav den till Saga.
- Åh tack! Svarade hon och kollade på allt gott som stog på brickan. jag stog bara bredvid och kollade.
- Ska du göra något speciellt idag? frågade killen och kollade Saga rakt i ögonen.
- Ja, Började jag men avbröts snabbt av Saga.
- Nä, vi har inte bestämmt något. Sa hon snabbt. Jag kollade förvånat på henne, men hon verkade bara ignorera mig. Vad höll hon på med? vi skulle ju vara på stranden idag, bara hon och jag. 
- Åh, då kanske jag kan visa er runt? frågade han med ett leende.
- Nej, vi kan in... började jag, men avbröts ännu en gång av Saga.
- Det skulle vara kul! Vi kommer ner om en halvtimme! Sa Saga glatt och tog en melon bit och stoppade i munnen. Jag stirrade argt på henne.
- Då ses vi, Eros förrästen. sa han och sträckte fram handen mot mig. jag tittade på hans hand, kollade upp i hans ögon och vände in mot sovrummet. aldrig att jag skulle skaka hand med den idioten. Jag smällde igen dörren till sovrummet och satte mig på sängen. jag hörde Saga mumla något, och hur dörren stängdes. Saga öppnade dörren till sovrummet och kollade argt på mig.
- vad håller du på med?! frågade hon.
- Vi skulle ju vara på stranden idag? du och jag? eller har du redan glömt det? frågade jag surt.
- men lägg av Felix, det är väll kul att få en liten "rundtur"?
- Inte av den idioten. mumlade jag. Hon suckade.
- Aja, jag tänker iallafall följa med. Du gör vad du vill. sa hon surt och drog på sig en klänning över bikinin. 
- haha, aldrig i livet att jag lämnar dig ensam med honom. Sa jag bestämt och reste mig mot frukostbrickan.
- Nej såklart inte, du litar ju inte på mig som vanligt. Sa hon argt. Jag tog ett glas juice och lite frukt, gick ut på altanen och satte mig. Jag hatade den där Eros. Han skulle förstöra hela resan. 
 
UntitledFollow Me On Tumblr http://cokgulenadam.tumblr.com/  Fab <3

Då har ni kapitel 51! Lite extra långt :* Hoppas ni gillade det, kommentera vad ni tyckte! Puss!

OUR LOVE DEL 50

Tidigare
- Om du säger förlåt först. sa jag självsäkert.
- Aldrig. Sa han och drog mig intill sig, pressade sina läppar hårt mot mina. Efter ett tag slappnade jag av och kysste tillbaks. Han la sina händer på mina höfter. Han avslutade kyssen och kollade rakt in i mina ögon.
- så, vem var bäst? frågade han. Jag himlade med ögonen. 
- Inte du iallfall, sa jag kaxigt och han flinade igen.
Sagas Perspektiv
 
Jag drog på mig en bikini och en sval klänning, gick ut till Felix som låg vid poolen. Han lyfte på solglasögonen och kollade på mig.
- Kom, sa han och visade med fingret att jag skulle komma. Jag log och gick fram, satte mig på kanten av solstolen. 
- Förlåt att jag blev så arg över korken. sa han och la ena handen på mitt lår.
- Förlåt att jag tog sönder den... svarade jag och han skakade på huvudet.
- du har rätt, det är bara en kork. Inget att bli arg för. Svarade han och log. Jag drog av mig klänningen och satte mig i solstolen bredvid, tog av mig solglasögonen och blundade. 
- Hur mycket är klockan? frågade Felix. jag suckade och öppnade försiktigt ögonen, tog upp mobilen. 
- 15.54 svarade jag och låste mobilen, la den på klänningen bredvid. 
- jag är hungrig, kan vi inte äta nåt? frågade han och satte sig på kanten av solstolen. jag skrattade.
- Jag la mig ju ner preciiiis. sa jag och drog ut på ordet precis. 
- Snälla då? Jag vill ha glass! Jag skrattade.
- Om en halvtimme. sa jag bestämmt. Han gick fram och gav mig en puss på kinden.
- Jag går och badar sålänge, annars dör jag. Svarade han och gick ner mot poolen. jag såg hur han klättrade ner för stegen och simmade ut i vattnet. Jag sträckte mig efter mina hörlurar, satte i dom och satte på Justin Biebers låt All Around The World. Jag nynnade med i låten, slöt ögonen. Det här kändes så bra. Jag, Felix, sol, bad, mat. Det skulle bli perfekt. Undra hur det skulle gå för Alice, med Ogge och Oscar. kanske borde jag ringa henne ikväll? Kolla så att hon var okej. Jag hörde nån komma mot mig, så jag öppnade ögonen. En ganska lång kille stog framför mig. Han hade svart hår och mörka ögon.
- Vad gör du här ensam? frågade han och log. Han var riktigt snygg. Jag tog ut hörlurarna ur öronen.
- Solar, svarade jag och ryckte på axlarna. han satte sig ner på kanten av Felix solstol, nickade. Det blev tyst ett tag, jag slöt ögonen igen.
- Vems handduk är det här? är det okej om jag sitter på den? frågade han och avbröt tystnaden. 
- öhm, vet inte, nån killes. svarade jag osäkert. Det var Felix handduk, men det ville jag ju inte säga. Han skrattade.
- så vadå, du vet inte vems det är? frågade han. Jag log.
- vad heter du förrästen? frågade jag för att byta samtalsämne.
- Eros, dudå? vad heter du? svarade han och log snett. 
- Saga. 
- Det är ett fint namn, kom du hit igår? Frågade han.
- Nej, idag, durå? 
- Min familj äger dethär hotellet, så jag bor här hela somrarna. jag tittade förvånat på honom.
- allvarligt? Frågade jag och han skrattade.
- ja, Jag bodde här tills jag var kanske 5, sen flyttade vi till Sverige eftersom min mamma är svensk. Min Farmor och Farfar ägde dethär hotellet först, men sen när vi flyttade tog vi över det så vi kunde vara här på somrarna. 
- Shit vad coolt! sa jag, och han ryckte på axlarna. Sen blev det tyst, ett långt tag. Jag slöt ögonlocken och försökte slappna av.
- Fan vad snygg du är, mumlade han. Jag öppnade ögonen. Han satt kvar på Felix solstol och tittade på mig. Jag log försiktigt.
- Haha tack detsamma, sa jag och log snett. Jag kollade ut mot poolen, Felix stog och tittade på oss, åhnej.
- Men du, jag måste gå. sa jag och reste mig, drog på klänningen. 
- Okej, men vi ses väll, sa han och reste sig också, gick fram till mig och gav mig en mjuk kram. Jag kramade försiktigt tillbaks, sneglade mot Felix som gott upp mot poolen och gick mot oss. Jag vinkade hejdå till Eros och gick med snabba steg mot Felix. 
- Vem var han? frågade Felix med blicken på Eros.
- En kille, kom. Sa jag och drog i Felix arm.
- vadå en kille? vem var han Saga? frågade Felix oroligt.
- Bara en kille! Ingen speciell! Kom nu, svarade jag och drog i hans arm igen. Felix kollade allvarligt rakt in i mina ögon.
- Varför kramade du honom? frågade han argt, kollade upp på Eros igen. Jag tittade bak på honom. Han kollade på oss också. Nästan oroligt, som om han tänkte resa sig och gå fram.
- För att jag skulle gå? måste du vara så jävla avundsjuk hela tiden? sa jag högt.
- Jag är inte avundsjuk! men du fattar väl att jag blir orolig när du håller på med andra killar hela jävla tiden? Sa han lika högt. Jag kollade argt på honom. 
- Varför är du så överbeskyddande? frågade jag argt. 
- För det första så kommer en kille fram och pratar med dig. ni KAMAS, och jag märker direkt att han var intresserad av dig. Och för det andra har du redan kysst 3 andra killar innan. Vad vill du att jag ska tro?! nästan skrek Felix. 
- Snälla nån, har du inte släppt det än?! frågade jag och höjde på ögonbrynen.
- Jag tänker på det varenda jävla gång du inte är med mig. Varje gång du är med nån annan. Det är inte nåt man bara glömmer bort Saga! Skrek Felix. Jag blev tyst, kollade honom rakt in i ögonen. 
- Fattar du inte hur ledsen jag blir när du säger sådär? Att du fortfarande inte litar på mig, det har gått 2 månader Felix. snälla släpp det. Sa jag besviket, kände gråten i halsen. Felix skakade på huvudet.
- som jag sa är det jävligt svårt att släppa. tänkt dig själv om det hade vart jag som kysst 3 andra tjejer Saga. Hur fan hade det känts? Svarade han. Jag svalde hårt.
- Jag bad dig aldrig komma tillbaka efter jag kysst dom. sa jag snabbt. Det bara flög ut ur min mun. Han bara stog där ock kollade besviket på mig, gick förbi mig och stötte till mig med axeln. Jag vände mig om och kollade på honom, han gick till solstolarna, röck åt sig sin handduk och sprang upp mot hotellrummet. Jag kollade på Eros, som stog en bit ifrån solstolarna. Han följde chockat Felix med blicken. Fan också.
 
Alice perspektiv

Jag satte mig i soffan och kollade på Oscar. han gick fram och tillbaka i rummet, pratade i telefonen med nån av sina föräldrar. "okej" "aa" "imorgon tror jag" "bra" "aaa hejdå" sa han och la ner mobilen i fickan. 
- Jag kunde stanna tills imorgon. sa han och log. Jag nickade och log tillbaks. 
- men du, ska vi se på teve? frågade jag. Han nickade och satte sig ner bredvid mig i soffan. ganska nära.
Jag sträckte mig efter dosan och började bläddra bland kanalerna. jag stannade på 5an, där det var House. Jag kollade på Oscar, som satt med mobilen och kollade igenom instagram. Jag lutade mig tillbaka och kollade på teven. 
- kom, vi tar en bild, Sa Oscar och sträckte upp mobilen framför oss. 
- måste vi...? sa jag tröttsamt.
- komigen! bad han och putade med underläppen. Jag suckade och satte mig upp ordentligt i soffan.
- okejdå. svarade jag och han placerade sina läppar på min kind, knäppte ett kort. hans läppar släppte min hud med ett smack. Jag log och han visade mig bilden. 
- blev den bra? frågade han. 
- visst, svarade jag och kollade på när han redigerade bilden.
- svartvit eller inte? frågade han.
- svartvit, svarade jag. han suddade ut oss så man inte skulle se så noga att det var vi på bilden, tröck på "nästa" och skrev "myser med babe" och la upp bilden. Han kollade in i mina ögon. log. jag log svagt tillbaks. Ogge kommer se bilden, och det kommer bli kaos. jag svalde hårt och vände blicken mot teven, försökte koncentrera mig på programmet. Jag såg i ögonvrån hur Oscar la undan mobilen på bordet, satte sig bekvämt i soffan och kollade på mig. Det kändes konstigt, men ändå så himla härligt. Jag kände hur han lutade sitt huvud mot min axel. Kollade på teven och försökte inte bry mig. Jag kände hur hans läppar snuddade löst vid min axel, och han fortsatte ge små pussar upp längs halsen. jag skrattade.
- oscaaar, sluuta. skrattade jag och försökte putta bort honom. Han flinade och fortsatte pussa min hals upp mot örat. Han gav mig en puss på kinden och jag vände mitt huvud mot honom. Han kollade på mina läppar, bet sig i underläppen och kollade upp i mina ögon. Jag kände hur mitt hjärta började dunka snabbare. Han kollade ner på mina läppar igen, böjde sig fram. när hans läppar var några millimeter från mina svalde jag hårt, vände snabbt bort huvudet.
- Jag kan inte. viskade jag. han kollade förvånat på mig.
- varför? frågade han ledsamt.
- Ogge... sa jag tyst.
- Vad är det med Ogge? frågade han oroligt.
- Jag... Jag gillar honom. svarade jag och han kollade förvånat på mig.
 
 

Lite kort del med det kommer mer så fort jag kan. Loveu
 

OUR LOVE DEL 49

Tidigare
- fryser du? frågade han och kramade om mig från sidan.
- lite... mumlade jag och slöt ögonen. Jag var så trött. Felix sträckte sig efter en filt och la den över mig, la ner mitt huvud så jag låg i hans knä. Han började dra handen över mitt hår, pussade mig på tinningen. 
- sov du, viskade han mot min hud. Jag log och hörde hur mamma och pappa hoppade in i bilen, och hur vi började åka mot Arlanda. Efter bara några minuter somnade jag igen. 
Felix perspektiv.
 

- Vi är framme nu! Hörde jag Sagas mamma säga.
- yepp... Svarade jag och gäspade stort. Jag gick ur bilen och hjälpte till att ta ut all packning, Saga låg kvar och sov. Jag drog ut den vinröda resväskan från bakluckan och ställde den på marken, sedan gick jag tillbaka och öppnade dörren.
- Gumman vi är framme nu. Viskade jag lätt i hennes öra.
- mmm... mumlade hon.
- Kom, sa jag och tog ett grepp om henne, lyfte upp henne och ut från bilen. Hon kringlade sig fast runt mig, lutade huvudet mot min axel. Jag tog resväskan i ena handen och Sagas pappa låste bilen. 
- Allt med? Undrade han och höjde ögonbrynen. 
- Japp! Saga? Sa jag och drog bort en bit hår från hennes annsikte. 
- jaa.. mumlade hon svagt. Vi började gå in mot arlanda och jag med Saga hängades på mig. 
- Vi ska bara checka in allt, så vi kommer stå i kön där borta. Ni kan sitta här, köp något litet att äta nu så går vi och äter frukost senare. Sa Sagas mamma och gav oss en hundralapp. Jag satte ner Saga försiktigt på bänken och satt mig bredvid. Hon öppnade lätt ögonen och log mot mig. Jag log tillbaka. 
- Vill du ha något från pressbyrån? Vi fick hundra kronor av din mamma. Sa jag och visade hundralappen.
- Aaaa, ska vi gå dit? Svarade hon. Jag nickade, hjälpte henne upp och vi gick in på pressbyrån. Jag tog en coca cola och Saga gick mot tidningarna. 
- Ta en cola åt mig också! Ropade hon. Jag nickade, öppnade igen och tog en till cola. Jag gick mot Saga. 
- Tack! Sa hon och gav mig en puss mitt på munnen.
- Ska du ha något mer? Frågade jag och kollade mig omkring. 
- Hmm...  Vill ha den här tidningen och en choklad. Sa hon och höll upp en tidning. 
- Vad för choklad? Frågade jag och följde efter saga mot chokladen. 
- Vänta.. Sa hon och letade med blicken över chokladen. Hon tog en snickers och vi gick vidare mot kassan, la grejerna på disken. 
- Det blir 67kr! Sa kassörskan och log. Jag gav fram pengarna och vi gick ut ur affären.
Jag skruvade upp korken på colan, tog en klunk. Saga drog ner pappret till hälften av snickersen och höll den framför min mun.
- smaka? frågade hon. Jag nickade och tog en tugga. slickade mig om läpparna. 
- Kom, sa hon och tog tag i min hand. Hon drog med mig mot Hennes mamma och pappa som stog näst längst fram i kön till att checka in.
- Räckte pengarna? frågade Sagas mamma med ett leende. Jag nickade.
- det blev över, sa jag och sträckte fram resten av pengarna.
- ta dom du. sa hon glatt.
- åh, tack! svarade jag chockat och la ner pengarna i fickan. Vi kom längst fram, jag visade mitt pass för tjejen och la på min väska på bandet. Hon satte på en lapp på väskan och den rullade iväg. Jag kollade på Saga och tog hennes hand, och vi gick till kontrollerna. Jag la på mitt handbagage och min keps på rullbandet och gick igenom. det pep, jag suckade och stannade, vakten kom fram och kollade om jag hade nåt. 
- klockan, sa han surt och pekade på min arm. Jag tog av den och la den på rullbandet, gick igenom utan att det pep. Saga och hennes föräldrar kom igenom, och vi började gå mot några lediga sittplatser. 
- planet går om en timme, så ni kan göra vad ni vill. sova, kolla i nån affär, gå på toa... Började Sagas pappa men avbröts av Saga.
- Okej, vi fattar. sa hon och la sig i mitt knä. Jag log och la min hand på hennes ben. Hon kollade upp i mina ögon och jag ner på hennes läppar. Jag lutade mig ner, kysste henne mjukt. 
 
Oscars Perspektiv

Jag gäspade och satte mig upp i sängen. Jag kollade mig omkring, kom på att jag var i Alice gästrum. Hon hade låtit mig stannat över natten. Jag drog på mig ett par jeansshorts och en vit t-shirt och gick ut igenom dörren. Alice stog i badrummet med en handduk runt kroppen.
- Godmorgon, gäspade jag och gick in bredvid henne. 
- Godmorgon, svarade hon med ett leende. Jag tog min tandborste och tröck ut tandkrämen. Jag följde Alice med blicken. Hon gick in i sitt rum och stängde dörren efter sig. Jag borstade tänderna och spottade i handfatet, kollade mig lite snabbt i spegeln. Såg i ögonvrån hur Alice kom ut från sitt rum i jeansshorts och en vitt pösigt linne. 
- Är du hungrig? frågade hon och satte upp håret.
- Ganska, svarade jag och log. Hon nickade, slängde en blick på klockan.
- ingen idé att äta frukost va? Jag kollade också upp på klockan. 12.13. 
- nä, svarade jag och drog handen genom håret, för att få det att ligga perfekt på huvudet.
- då blir det donken! Sa hon uppspelt och la på lite smink. Jag skrattade, gick ut från badrummet och hämtade pengar från min väska. Jag la ner det i fickan, kollade mig en sista gång i spegeln som satt på Alice vägg och gick ut igen. 
- ska vi gå då? frågade hon.
- yes, svarade jag och vi gick mot hallen, drog på oss skorna. Vi gick ut och hon låste dörren efter sig, sen började vi gå. 
- Oscar, varför följde du igentligen med mig hem? frågade Alice efter en lång tystnad. Jag ryckte på axlarna.
- kul, sa jag och log. Han skrattade.
- på riktigt. varför? 
- Jag... ville inte säga hejdå. sa jag och höjde på ögonbrynen. Hon log. Det blev tyst igen och vi svängde in mot stan. Vi såg mc donalds längre bort och började gå fortare sista biten. 
 
Sagas Perspektiv

Vi klev av bussen och gick mot hotellet. Jag kunde se poolen närma sig. Jag kunde inte vänta på att få hoppa i, det var minst 35 grader ute, och jag höll på att svettas ihjäl. Jag kollade mig omkring. Precis vid hotellet låg havet. kanske 10 meter ifrån. Jag tittade ut över vattnet, det var alldeles turkosblått och sanden var kritvit. försäljare gick runt och sålde allt möjligt, frukt, väskor, klockor, armand, ja, allt man kunde tänka sig. Jag kollade upp på Felix, hans mun var formad till ett o.
- wow, vad fint det är. sa han med blicken utöver havet. Jag nickade.
- Där måste vi äta ikväll! sa jag och pekade på en jättemysig resturang som låg precis på stranden. 
- Saga! Kommer ni så går vi och lämnar väskorna på hotellet! Skrek pappa. 
- Kommer! Ropade jag, drog tag i Felix och vi gick upp mot hotell ingången.
- sen mååååste vi bada. sa Felix och drog handen över pannan. 
- jag håller med, det är sjukt varmt. 
Vi släpade våra väskor till hotellrummet. Mamma sträckte oss en nyckel.
- tar ni rum 32 så tar vi 33? frågade mamma. Jag tog emot nyckeln och låste upp dörren. Vi klev in och kollade oss omkring. Det stog en stor säng i mitten av rummet, en helfigursspegel  satt på väggen och mitt emot stog en byrå. på väggen över byrån satt en teve. Jag började plocka upp min väska, la ner kläderna i byrån och ställde upp sminket på nattygsbordet. Felix gick ut på altanen. 
- Du ska se utsikten Saga! Ropade han. Jag log och stängde igen min väska, ställde den i hörnet av rummet. Jag drog fram Felix väska.
- Jag börjar packa upp dina saker! Ropade jag.
- mmhm, mumlade han. Jag kollade upp på honom, han stog och fotade utsikten med mobilen. Jag plockade upp lite kläder, la in det i lådan under min. Sedan tog jag upp en parfym, luktade på den. det luktade Felix, min favoritdoft. precis när jag skulle ställa den på bänken gled den ur min hand, föll mot marken med en duns. Jag tittade oroligt upp mot Felix som hastigt vände sig om.
- vad hände? frågade han och kom in i rummet. Jag kollade ner på flaskan, korken hade gått sönder. puh, tur att inte hela flaskan gått i bitar. Jag höll upp den mot Felix.
- Förlåt... började jag men avbröts.
- men vafaaaan Saga! Sa han surt, gick fram och drog den ur mina händer. han kollade på flaskan.
- det var ju bara korken... herregud. mumlade jag och fortsatte plocka upp hans väska. Vad sur han skulle bli då, det var ju bara en kork!
- ja, korken på min dyraste parfym. Den går ju inte änns att stänga! Sa han surt. Jag suckade.
- men ge dig Felix, det var ju inte med meningen? sa jag och la huvudet på sne.
- Om du ska hjälpa till får du ju fan vara försiktig fattar du väl? Sa han, drog till sig väskan. Jag blängde surt på honom.
- Visst, gör allt själv då! Sa jag ironiskt.
- bad jag änns om din hjälp? 
- Utan mig skulle du inte änns kunna bädda din egna säng! Sa jag surt och och han höjde ögonbrynen.
- ursäkta? 
- Du hörde vad jag sa. Svarade jag.
- Innan du träffade mig visste du ju inte äns hur man kysstes. sa han kaxigt och drog igen dragkedjan på väskan. Jag skrattade till.
- bättre än dig iallfall. Sa jag och han bet sig i underläppen.
- jaså? Bevisa det. svarade han med ett flin. 
- Om du säger förlåt först. sa jag självsäkert.
- Aldrig. Sa han och drog mig intill sig, pressade sina läppar hårt mot mina. Efter ett tag slappnade jag av och kysste tillbaks. Han la sina händer på mina höfter. Han avslutade kyssen och kollade rakt in i mina ögon.
- så, vem var bäst? frågade han. Jag himlade med ögonen. 
- Inte du iallfall, sa jag kaxigt och han flinade igen.
 
 Untitled
 SUMMER ~ MIAMI
omg why so attractive Felix sandman?😍 | via Facebook
 
 
 
Del 49! Har haft jättemycket att tänka på inför imorgon, vilka kommer? och vilken tid kommer ni? Är sååååå taggad! Hoppas ni får en bra helg allihopa! Vi hörs antingen imorgon eller snart! Puuuusss
 

ONE LOVE DEL 48

Tidigare
- jag älskar dig. Mumlade hon mot min axel.
- jag älskar dig massor. Vi pratar varje dag. Viskade jag. Hon log, släppte kramen och jag gav Sagas mamma en kram. 
- sköt om dig nu gumman, sa hon och gav mig en liten puss på kinden.
- tack, sa jag, släppte kramen. Jag vinkade hejdå och dom började gå bortåt. Usch, vad jag skulle sakna Saga. Och alla andra, Felicia, ogge, Oscar, Omar, felix... Alla.
Alice Perspekitv

Jag satte ner på bänken och tog upp mobilen, kollade på klockan. 7 minuter kvar. Jag la ner mobilen igen, suckade. tåget brukade komma ca 5 minuter innan, så det kom nog snart. Det var nästan tomt på stationen, typ 10 personer. äntligen kom tåget, så jag tog min väska och reste mig. precis när jag satte foten på tåget hörde jag en röst bakom mig. 
- Alice! skrek nån, jag vände mig snabbt om och kollade. Ogge kom springandes mot mig. 
- Ogge? vad gör du här?  frågade jag chockat, klev av tåget och gick fram till honom.
- Jag glömde en sak... sa han och jag tittade konstigt på honom.                                                                     
- vadå? frågade jag. Han blev tyst, jag såg hur han tvekade.
- Dethär, sa han tillslut, la handen bakom min nacke och drog mitt huvud närmre hans. våra läppar snuddade löst vid varandra, och jag kände hans andetag mot min hud. Han pressade sina läppar mot mina och jag kände hur han la ena handen på min midja och drog mig närmre, Jag gillade det, men på nått sätt kände jag fortfarnade något för Oscar. Efter nån minut släppte vi kyssen, jag kollade honom och log. Han tog tag i mina höfter igen och drog in mig i en lång, mysig kram. 
- Förlåt, jag var tvungen. Jag kommer sakna dig så mycket. sa han mot min axel. Jag bet mig hårt i läppen.
- Jag kommer sakna dig med Ogge, förlåt för att jag gjorde dig ledsen. mumlade jag. Han släppte kramen, tog tag i mina händer. 
- vi ses snart, okej? svarade han och klämde åt mina händer i sina. 
- Ja det gör vi, men du... jag måste gå nu... sa jag och vände mig om. Han drog tag i min hand igen, vände mig om och kysste mig igen. Jag log bakom kyssen och kysste tillbaks. Hur kunde det kännas så fel, men på samma gång så rätt? Jag vände mig om och gick på tåget, satte mig på min plats och kollade ut genom fönstret. Ogge stog fortfarande kvar. Han såg mig, vinkade och log. jag log tillbaks. Var det Ogge jag gillade mest? Jag hade fortfarande känslor för Oscar, så det kändes så fel att påbörja nåt med Ogge. Jag suckade och lutade mig tillbaka i stolen. var han tvungen att kyssa mig? Jag älskade hans kyssar, men det gjorde det bara ännu svårare för mig. 
 
Ogges Perspektiv

Jag stog och tittade på henne genom tågets fönster. Jag hade kysst henne, igen. även om hon gillade Oscar också. jag orkade inte bry mig, för det ända jag ville var att hon skulle bli bara min. Hon hade ju faktiskt kysst mig tillbaks, och verkat gilla det. Jag menar, om hon inte gillat det skulle hon ju stoppat mig. Det pirrade till i magen. vad betydde det igentligen att hon kysst mig tillbaks? Var hon min nu? antagligen inte, men nästan iallafall? Tåget började sakta rulla iväg. Jag kollade upp mot platsen där Saga satt, hon vinkade ännu en gång. Jag log och vinkade tillbaks. kollade på tåget när det åkte iväg, kände mig så tom. Jag skulle sakna henne så mycket. Min blick fastnade genom fönstret på en lång kille jag kände igen. han småjoggade mot Alices håll. Jag stelnade till. det var Oscar. Vad i helvete gjorde Oscar på samma tåg som Alice?! Tåget försvann och jag stog bara helt still. Vafan? vad skulle jag göra nu? och vad gjorde han där?! Jag tog stressat upp mobilen och slog in Oscars nummer, la mobilen mot örat. 3 signaler gick fram och han svarade. mitt hjärta bultade hårt i bröstet. 
- vad? sa han i luren.
- Vad i helvete gör du på samma tåg som Alice? röt jag.
- wow, chilla. vi ska åt samma håll, varför bryr du dig äns?! sa han argt tillbaks.
- är du med henne just nu? och vart fan ska du?! frågade jag och kände klumpen i magen. Jag ville att hon skulle vara min, bara min. 
- Ja, fast hon är på toa. och öhm, jag ska till mina kusiner i en vecka. Det har jag väl sagt? 
- det har du inte sagt. sa jag surt.
- Men ta det lungt Ogge, hon är inte din, sluta lek det. sa han irriterat.
- och vad i helvete vet du om det? Inte ett skit Oscar! Du vet inte ett skit! Nästan skrek jag. Jag kände mig så arg, han skulle bara våga röra henne. Det blev tyst ett tag.
- Jag vet att Alice inte gillar dig Ogge, sa han kaxigt efter en stund. Jag kände hur ilskan bubblade inom mig. Hur kunde han säga så?!
- Hur förklarar du då att hon kysste mig? Sa jag och det blev knäpptyst. Jag hörde tonerna i andra änden, han hade lagt på. 
 
Oscars Perspektiv
 
Jag låste mobilen, svalde hårt. hade dom kysst varandra? Fan. Helvetes jävla skit fan. Alice kom runt hörnet.
- saknat mig? frågade hon och flinade. Jag skrattade och hon satte sig ner bredvid mig.
- Hallå vart ska du förrästen? frågade hon efter en stunds tystnad.
- öhm... sa jag och bet mig i läppen. Hur hade jag tänkt? Var jag dum eller?! Jag kunde inte bara följa efter henne såhär.
- hallå? 
- asså... Jag vet inte riktigt, Jag bara... ehm, sa jag och hon höjde ögonbrynen.
- va? vadå vet inte? vet du inte vart du ska? frågade hon med skratt i rösten. Jag kliade mig i nacken. och skrattade till.
- inte direkt... 
- haha, följer du efter mig? frågade hon och skrattade. Jag tittade generat ner i marken.
- liiiiite kanske.... sa jag och skrattade med henne. Vi båda började skratta och det jag trodde skulle bli det pinsammaste i hela världen, blev bara kul. 
- men vadå, på allvar? åkte du hit bara för att träffa mig? sa Hon och slutade skratta. 
- ja, det gjorde jag faktiskt. sa jag och log. Hon la huvudet på sne.
 
Sagas Perspektiv

Lampan tändes i rummet, Jag kisade mot mamma som stog i dörröppningen. 
- Dags att vakna nu! Sa hon och plockade upp ett par byxor från golvet, hängde dom över skrivbordsstoloen. jag suckade och satte mig upp i sängen, kollade på Felix som låg och halvsov. 
- Vi åker snart gumman, så ni måste gå upp nu! Sa hon och lämnade rummet. Felix satte sig upp bredvid mig.
- Hej älskling, sa han trött och pussade mig på munnen.
- Godmorgon babe, sa jag och reste mig från sängen. Jag kollade på klockan, 02.16. Jag gäspade, drog på mig kläderna jag lagt fram kvällen innan. 
- Kom nu Felix, sa jag och han reste sig. drog på sig ett par turkosblå mjuiksshorts och en blåvit tröja. Jag tog en tofs och satte upp håret i en slarvig bulle. 
- Hur mycket är klockan? frågade han, drog handen genom håret och satte på en keps. Jag kollade på klockan igen.
- 02.18, sa jag och gick ut från rummet. Han följde efter. 
- Är ni klara? frågade mamma och log. Jag kollade på Felix, han nickade.
- mmhm, mumlade jag trött och drog på mig skorna. 
- ni kan ta era väskor, pappa är ute vid bilen. sa hon och sprang stressat in i köket. Jag bar upp väskan och gick ut. det var ganska kallt ute, men vi hade filtar i bilen. Felix öppnade bagageluckan och vi la in våra väskor.
- har ni allt nu? frågade pappa.
- yesbox! Sa Felix glatt och hoppade in i baksätet. Jag satte mig bredvid, lutade mig mot hans axel.
- fryser du? frågade han och kramade om mig från sidan.
- lite... mumlade jag och slöt ögonen. Jag var så trött. Felix sträckte sig efter en filt och la den över mig, la ner mitt huvud så jag låg i hans knä. Han började dra handen över mitt hår, pussade mig på tinningen. 
- sov du, viskade han mot min hud. Jag log och hörde hur mamma och pappa hoppade in i bilen, och hur vi började åka mot Arlanda. Efter bara några minuter somnade jag igen. 
 
Life
Oscar Enestad❤

 Del 48! Vilka ska komma på Fredag då? själv vet jag inte om jag fåååår. har ju skola och det suuuuger, men ska försöka övertala mina föräldrar! 
Hoppas ni får en bra vecka! Puss

OUR LOVE DEL 47

Tidigare
- du får gärna varna innan du tar med tjejer! Sa Oscar, jag flinade.
- sorry, jag trodde ni redan börjat. Oscar skakade på huvudet och gav Saga en kram.
- är Ogge och Omar där inne eller? frågade jag och hängde väskan på en krok. Oscar nickade.
- aa, tror det.
- vänta, är Ogge här? frågade Saga chockat. Jag tittade på henne och nickade.
- ja, vadårå? frågade jag förvånat.
- vart är då Alice? frågade hon oroligt. Fan också, skulle inte hon sova hos Ogge? ljög hon?
 
Sagas Perspektiv

- vadå, vad har Alice med Ogge att göra? frågade Oscar.
- Hon skulle sova hos han igår. mumlade jag och tog upp mobilen, slog in Alicies nummer. 
- jaha, sa Oscar och tittade avundsjukt ner i marken. Gillade han Alice nu också? Jag suckade och tröck på grön lur.
- Saga, vi går sålänge. kom när du är klar. sa Felix och gav mig en puss på kinden. Jag nickade och dom försvann ut ur rummet. efter några signaler svarade hon.
- Hej Saga! Sa hon glatt. 
- vart är du? frågade jag.
- Hos Ogge! sa hon. Varför ljög hon?!
- Det är du ju inte alls? sa jag irriterat.
- va? jo. sa hon med ett skratt.
- Ge dig Alice, Ogge är på dansträning. vart är du?! frågade jag oroligt. Hon suckade.
- vi pratar senare. 
- för i helvete Alice, bara säg vart du är! sa jag surt och satte mig ner på en bänk. 
- Nej! Vi får prata sen Saga. det är ingen fara, jag har inte gjort nåt dumt. svarade hon. jag slöt ögonen.
- varför ljög du och sa att du var hos Ogge? frågade jag, men istället för ett svar la hon på. Jag ville bara skrika. vad höll hon på med?! Jag la ner mobilen i fickan, tog ett djupt andetag och gick in i danssalen där killarna satt och pratade med en tjej som såg ut att vara i 30 års åldern. Hon vände sig om och sken upp i ett stort leende när hon såg mig. Hon reste sig och joggade fram. 
- Heej! Du måste vara Felix tjej? frågade hon och sträckte ut handen, jag tog den och skakade.
- precis, Saga. sa jag och log.
- Kul att träffa dig Saga! Du kan sätta dig där. sa hon och pekade mot bänken längre bort i salen. Jag nickade, gick dit och satte mig. Vad höll Alice igentligen på med? jag hatade att hon höll på sådär. jag avbröt mina tankar och  kollade på Felix. Han var så himla fin. Han vände blicken, kollade på mig och log, jag log tillbaks.
 
Felix Perspektiv

- Okej, idag har jag en skitkul överraskning. sa Mia och log stort. vi kollade nyfiket på henne.
- berätta! sa Omar ivrigt.
- Jo, jag har fixat fram en låt. sa hon och log. Vi tittade chockat på varann.
- fyfaaaaan vad grymt! Sa Omar och reste sig hastigt. 
- får vi höra då?! frågade Oscar. Mia skrattade.
- tare lungt nu. till och börja med ska vi sjunga den tusen gånger idag. sen om några dagar ska vi börja spela in den. under tiden ska jag jobba på en dans, som ni ska få lära er. men som jag sa, steg ett är att lära oss låten. Jag har skrivit ut papper på texten, sa Mia och reste sig. Hon gick bort mot sin väska och började rota. Jag kollade på killarna, alla såg sjukt glada och förväntansfulla ut.
- shiiit vad grymt det här kommer bli! Sa jag och log stort. dom andra nickade instämmande. Jag kände mig så sjukt taggad. jag hade liksom någon känsla om att det här skulle bli riktigt bra. Mia kom tillbaka med några papper, hon gav oss ett varsitt och jag började läsa igenom texten. När jag läst igenom kunde jag inte annat än att le. det var så perfekt. Jag var så taggad!
- skitbra! Sa Omar och reste huvudet från pappret.
- vad säger ni? ska vi börja sjunga direkt? frågade hon med ett leende. Vi nickade ivrigt. Jag vände huvudet och kollade på Saga, Hon satte med mobilen.
- Okej, kolla här vi ska dela upp texten. Ogge får ta rappen, det är vi väll överäns om? Ogge nickade.
- Vi kan ju prova lite med resten av texten, vem som ska sjunga vad och så, sa Oscar.
- Precis. det tänkte jag att vi ska göra nu! Eller, det kan ju ta ett tag. vi behöver ju inte bestämma nåt direkt. Här är iallafall själva melodin. sa Mia och satte på en video på mobilen. vi började sjunga med, skratta och dansa till musiken. det här skulle bli grymt. 
 
Sagas Perspektiv
 
Killarna började sjunga, jag tittade upp på dom, log. alla hade riktigt bra röster. Jag såg hur glad Felix var. hur kul han tyckte det var med musik. Alla såg ut att ha kul, Omar verkade som en helt annan person. inte den där dryga flörtiga, utan han verkade mycket mer avslappnad. min mobil burrade till, jag kollade på skärmen. ett sms från Alice. "vi måste nog prata... Kan vi ses?" stog det. Jag kollade argt på smset. jaså, nu passade det att prata. Jag kollade på Felix, försökte få hans ögonkontakt. När han äntligen kollade på mig vinkade jag att han skulle komma. Han reste sig och joggade mot mig.
- vad är det? frågade han och drog handen genom håret.
- fick ett sms av Alice, är det okej om jag går? frågade jag och reste mig. Felix gjorde en ledsen min.
- Ring mig sen. sa han och gav mig en puss på kinden. Jag log och nickade.
- förrästen, ni är grymma. sa jag och han log stort, gav mig en till kyss som svar, och gick tillbaka till dom andra. Jag tog min väska, vinkade hejdå till dom andra killarna och Mia.
- Hejdå Saga! Sköt om dig! Skrek Mia innan jag stängde dörren. Jag sprang ner för trappen och tog upp mobilen, svarade på smset. "möt mig hemma." skrev jag och började gå med raska steg hemmåt. Bäst för henne att hon hade en jävligt bra förklaring nu. Jag och Alice bråkade jätteofta förut, innan jag flyttade. men nu när vi inte träffas så ofta, har vi inte bråkat på jättelänge. föränn nu då. Jag var så arg på henne, hon brukade verkligen inte hålla på såhär! Jag svängde upp på min väg, slet upp ytterdörren. 
- Halllåååå! Skrek jag och drog av mig skorna. Ingen var hemma. Jag gick in i köket, en lapp låg på bordet. Jag tog upp den i handen och läste. "pappa är på jobbet och kommer hem inatt, jag är hos Angelica och Fredde! Kommer hem ikväll om jag inte stannar där över natten. Sköt om dig, och glöm inte att vi ska skjutsa hem Alice imorgon. Sen kan det vara bra om du börjar packa också, vi åker ju till Grekland i övermorgon. Puss mamma" Jag la tillbaka lappen på bänken och hörde hur hadtaget till ytterdörren drogs ner. Alice kom in i hallen. Nör hon mötte min blick log hon svagt. Jag suckade och slog mig ner vid köksbordet, kollade på henne när hon drog av sig skorna, kom in i köket. Hon öppnade kylen och tog ut en cola som hon hällde upp i ett glas, satte sig mittemot mig. jag bara stirrade på henne.
- jag kan förklara, sa hon försiktigt. Jag nickade.
- prata du, jag lyssnar. sa jag allvarligt.
- förlåt att jag ljög om att jag var hos Ogge. Jag var hos Felicia. Sa hon och jag kände hur mitt hjärta gick i tusen bitar. Felicia? vadå Felicia? varför var hon där? Jag tittade chockat på henne.
- va...? varför? frågade jag sårat. 
- Förlåt. men... det hade en andledning. När jag sov hos Ogge, kysstes vi, på kvällen. Började hon. Jag tittade fortfarande lika chockat på henne. varför hade hon inte sagt nåt? 
- Okej... sa jag tveksamt.
- på morgonen berättade jag för honom att jag hade känslor för Oscar också. att jag har känslor för båda. Ogge blev jätteledsen, så jag gick från han. sa att jag skulle ringa senare. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen, för du var med Felix. Den ända jag kom på var Felicia, så jag gick dit. hon tröstade mig och frågade om jag ville stanna över natten, så jag sa ja. sa hon och tog en klunk av colan. Jag nickade, reste mig från bordet. Jag var arg. Jag var hennes bästavän! Det var mig hon skulle gå till.
- Saga! Gå inte, komigen. sa hon med en suck. jag stannade och vände mig mot henne. 
- jag vet inte vad jag ska säga, sa jag och skakade på huvudet. Hon reste sig och gick fram till mig.
- Saga, jag vill verkligen inte bråka om dethär. Jag visste att du skulle va hos Felix, annars skulle ju du vara den första jag ringde. Det vet du. sa Hon och kollade rakt in i mina ögon. Jag nickade.
- jag fattar bara inte varför du ljög? sa att du var hos Ogge?! sa jag surt.
- jag vill inte att du ska tro att jag försöker ta dina vänner eller nåt. för så är det inte. Du är min bästavän Saga. sa hon allvarligt. Jag log lite svagt, slängde mig i hennes armar. 
- Förlåt Alice, jag överdrev. Jag blev bara orolig, det är allt. Sa jag och kramade om henne hårt. Hon skrattade och kramade tillbaka. 
- lungt, jag fattar. jag gick in i köket och hämtade en cola. 
- du... hur ska du göra med Ogge och Oscar då? frågade jag försiktigt. 
- ingen aning. vänta och se antar jag. sa hon och suckade.
- det löser sig... sa jag och la huvudet på sne. Hon nickade och log tacksamt. 
- du... jag går och tar en dusch. sa Hon och gick mot badrummet. Jag ställde in colan i kylen igen, sprang upp på mitt rum och plockade fram väskan jag skulle ha i grekland. jag började packa ner saker. Jag rotade fram ett par grå mjukisshorts, två par jeansshorts, 2 t-shirtar, 2 linnen, en långklänning, 2 söta sommarklänningar och la ner i väskan. jag öppnade byrån och plockade fram 3 bikinis, en vit, en svart och en blommig. Jag packade ner underkläder och gick vidare in till badrummet. eftersom jag inte tänkte sminka mig imorgon så plockade jag ner allt mitt smink i en nässesär, la ner den i väskan. platttången och lite annat la jag också ner, men tandborste och sånt fick jag ju lägga ner innan vi åkte. 

Ogges perspektiv 

Lektionen var slut och vi gick in i omklädningsrummet. Även om låten var grym, och allas humör var på topp, så hade jag inte kunnat tänka på nåt annat än det Alice sagt igår. Jag drog direkt med mig Oscar bort en bit. 
- vad fan har du gjort?! Mumlade jag och puttade han mot väggen. Han tittade chockat på mig.
- va? Vad är fel mannen? Frågade han och drog sig ur mitt grepp. 
- du vet precis. Alice skulle inte ha känslor för dig utan andledning. Du lovade att inte röra henne! Sa jag argt. 
- har Alice känslor för mig? Frågade Oscar chockat.
- spela inte dum, vad har du gjort?! Nästan skrek jag. Oscar tittade förvånat på mig.
- jag har inte gjort nåt? Sa han och trängde sig förbi mig. Jag tog tag i hand handled. 
- så du säger att Alice har känslor för dig när du inte äns gjort nåt? Frågade jag.
- inte fan vet jag, sa han surt och drog bort sin arm. Han gick bort mot sin väska och böt om. Jag slog handen i väggen, gick tillbaka till min väska.
- shit vad spänt det är mellan er. Har det hänt nåt eller? Frågade felix och drog av sig tröjan.
- tydligen, mumlade Oscar. Felix höjde på ögonbrynen och stoppade ner kläderna i väskan igen. Jag bara ignorerade dom, hängde väskan över axeln och gick med snabba steg ut ur omklädningsrummet.
 
Alices Perspektiv, nästa dag. 

Jag la ner det sista i min väska, drog igen dragkredjan.
- är ni klara tjejer? killarna och Felicia är här för att säga hejdå! Sen måste vi åka. skrek Sagas mamma nerifrån . Jag gjorde en ledsen min mot Saga och nickade.
- Jaaaa, vi kommeeeeer. skrek hon och gjorde en ledsen min tillbaka. Vi gick ner för trappen där dom andra stog, och jag slängde mig i Felicias armar. Gav henne en lång kram. 
- Jag kommer sakna dig.... viskade jag och hon kramade mig hårt tillbaks. 
- vi ses snart. viskade hon tillbaka. Jag log och släppte kramen, gick vidare och gav Omar en kram. Han log, ett äckta leende. han flinade inte för en gångs skull, han log. Jag gav Oscar en kram, och han höll kvar den länge. jag skrattade obekvämt och släppte kramen, såg hur oscar gav ogge en retsam blick. hade dom bråkat? över mig? jag gick vidare till Felix som gav mig en mysig, mjuk kram.
- sköt om dig Alice! Sa han och släppte kramen.
- detsamma! Och ta hand om Saga i Grekland, sa jag och log. sist kramade jag Ogge. Det blev en snabb, hård kram, med ett litet fejkleende efter. Vi gick ut mot bilen och dom andra följde med och ställde sig på uppfarten.
- Jag kommer sakna er, sa jag och hoppade in i bilen. Saga gav Felix en kyss och hoppade in bredvid, och vi vinkade. 
- Då åker vi tjejer! Sa Sagas mamma och hopopade in i framsätet. Jag höll hårt om tågbiljetten. Jag hade aldrig åkt tåg hem förut, bara bil. 
- Ska det bli skönt att komma hem nu då? frågade Sagas mamma.
- helt ärligt, nej. sa jag och skrattade.
- Alice kan flytta hit, bo hos oss. sa Saga. Hennes mamma skrattade.
- ja, det skulle jag inte ha nåt emot! Sa hon med ett leende. Resten av bilresan var ganska tyst. Sagas mamma fråga lite om hur det gick med fotbollen, men annars inget. Vi svängde upp och parkerade bilen. Tåget skulle komma om 8 minuter. Vi klev ur bilen och gick bort mot stationen. Saga tog min hand.
- jag kommer sakna dig så mycket. Sa hon och klämde min hand hårdare i sin.
- jag kommer sakna dig också. Sa jag. vi kom fram och jag släppte greppet om sagas hand och stannade.
- klarar du dig nu då Alice? Frågade Sagas mamma. Jag nickade. 
- Tack för skjutsen! Sa jag, kramade om saga hårt. 
- jag älskar dig. Mumlade hon mot min axel.
- jag älskar dig massor. Vi pratar varje dag. Viskade jag. Hon log, släppte kramen och jag gav Sagas mamma en kram. 
- sköt om dig nu gumman, sa hon och gav mig en liten puss på kinden.
- tack, sa jag, släppte kramen. Jag vinkade hejdå och dom började gå bortåt. Usch, vad jag skulle sakna Saga. Och alla andra, Felicia, ogge, Oscar, Omar, felix... Alla.




Här har ni detta kapitel! Och jag lovar att greklandresan kommer snart! Haha. Vet att de e dålig uppdatering just nu, ska försöka blir bättre! Älskar er. Pusspuss

 

OUR LOVE DEL 46

Tidigare
- Har du pratat med Saga om det här? sa hon.
- Nej, bara att jag gillar Oscar. men inte nåt om Ogge. Hon är med Felix nu, så ja... sa jag och Felicia nickade förstående, kramade om mig från sidan.
- du... det löser sig.... vad säger du om tjejkväll? film och så. frågade hon snällt. Jag log.
- Tack Felicia, det skulle va jättemysigt. 
 
 
 Alices Perspektiv

Omar drog på sig skorna.
- Hejdå älskling, sa han och gav Felicia en kyss på munnen. Jag såg hur han sneglade på mig, och flinade. Jag vände bort blicken och kollade ner på mobilen, som i samma sekund som jag tog upp den började ringa. Saga. Jag tröck på grön och svarade.
- aa hallå? sa jag och gick bort en bit från hallen.
- Hej Alice! Är du hemma? frågade hon glatt.
- öhm, nä.
- nähä, vart är du då? frågade hon förvånat.
- Jag sover borta ikväll. sa jag och struntade i att svara på hennes fråga.
- hos? 
- ingen speciell.
- Det är Ogge, ellerhur? frågade hon retsamt. Jag himlade med ögonen.
- ge dig. sa jag surt.
- Det är han! Jag visste det. Men du och jag skulle ju ha myyyskväll. sa hon besviket.
- Nej det är inte Ogge, och vi får ta det imorgon. svarade jag snabbt.
- men lägg av Alice, vem ska du sova hos då? frågade hon lite småsurt.
- ingen speciell! Vi ses imorgon, okej? sa jag och vinkade till Omar som gick ut genom dörren. 
- Säg bara! Det är väll inte så svårt?! sa hon ännu surare. Jag kunde ju inte berätta att jag skulle sova hos Felicia, hon skulle bli så sur. tro att jag försökte ta hennes vänner eller nåt. 
- jo, skitsvårt. hejdå. sa jag bestämmt.
- Lägg av Alice! Säg bara vem du ska sova hos! sa hon igen, hon lät riktigt arg nu.
- Okejdå, jag ska sova hos Ogge. Hejdå! 
- Du och jag skulle ju ha myskväll! sa hon surt.
- Men ge dig Saga, jag ska sova hos Ogge. Hejdå. sa jag och la på. Vad jobbig hon skulle vara! Jag la ner mobilen i fickan och satte mig bredvid Felicia i soffan. 
- var det Saga? frågade hon. Jag nickade.
- ska vi se på film? frågade jag för att byta samtalsämne. 
- visst, sa hon, reste sig och gick bort mot filmerna.
- kan vi inte se nån komedi? jag vill skratta! Sa jag och kröp ihop i ena soffhörnet. Felicia flinade.
- denhär? frågade hon och höll upp en film. jag ryckte på axlarna. 
- det bli bra!
- det är min favoritfilm, jag har sett den säkert hundra gånger! Sa hon och startade filmen och räckte mig en filt. 
- Tack, sa jag och tog emot filten, virade den runt mig och satte mig mysigt. Felicia kröp upp bredvid mig och filmen startade.
 
Sagas Perspektiv

Jag slängde mobilen på Felix säng och la armarna i kors. Varför sa hon inte bara att det var Ogge från början? och vi skulle ju faktiskt ha mysikväll, hon och jag. ilskan bubblade inom mig.
- Vad hände? frågade Felix chockat.
- Inget. muttrade jag och satte mig ner på sängen. 
- joho, vad sa hon? frågade han och satte sig bredvid mig.
- Hon ska sova hos Ogge ikväll, fast hon hade lovat att va med mig. plus att hon vägrade berätta vart hon skulle sova från början. Sa jag surt.
- åh... sa han och gjorde en ledsen min.
- mhm, tänk om hon ljuger, Hon kanske inte alls ska va hos Ogge? sa jag och la mig med huvudet i Felix knä. han drog handen över mitt hår. 
- du behöver inte oroa dig Saga, hon skulle inte göra nåt dumt.
- Hon älskar att göra nya saker. man vet aldrig med Alice. Svarade jag. han böjde sig ner och kysste min panna.
- oroa dig inte. Du kan sova här inatt, sa han och smekte min kind försiktigt med tummen. Jag log.
- jag vet inte...
- snälla då, sa han och putade med underläppen. Jag skrattade. 
- Felix... började jag men han avbröt mig.
- För mig? sa han och gav mig dendär blicken som var omöjlig att säga nej till. Jag suckade.
- Okejdå. Han log och böjde sig ner igen för att kyssa mina läppar.
- Men då får du hjälpa mig att packa till Grekland. sa han och släppte kyssen. Jag nickade och reste mig från hans knä.
- kom, vi börjar på en gång! Sa jag och ställde mig upp. Felix gick fram till garderoben och plockade fram en resväska. 
- vad ska jag ha med mig? frågade han och öppnade väskan. Jag tänkte efter. 
- badkläder, kläder och sånt. sa jag och ryckte på axlarna. Felix flinade.
- ska jag verkligen ha kläder med mig? frågade han ironiskt. Jag himlade med ögonen.
- strunta i det du, sa jag och log. Han skrattade och gick bort mt gareroben, plockade ut lite kläder som han la ner i väskan.
- Jag har mer grejer hos mamma, men eftersom vi åker på Fredag så kommer jag nog inte komma hit nåt mer innan, sa han och la ner mer kläder i väskan. Jag nickade och hjälpte till. Tog upp en ljusblå v-ringad t-shirt med en ficka på ena bröstet.
- varför har jag aldrig sett denhär? frågade jag och höll upp den framför mig. Han flinade.
- Den är ny, jag har inte hunnit andvända den bara. sa han och drog den ur mina händer, började vika ihop den. 
- Nej! Jag vill se den på dig! Sa jag och röck den ur hans händer. han suckade.
- måste jag? 
- jaaaa, ta på den nu. sa jag och höll upp den framför mig igen. Han drog av sig tröjan han hade på och tog den ljusblå ur mina händer. Han drog den över huvudet och ställde sig upp för att visa mig.
- skiiiiitsnygg! Sa jag och höjde ögonbrynen.
- tycker du? frågade han och log. Jag nickade. Han drog mig intill sig och gav mig en puss på kinden.
- kom, sa han och drog med mig ut ur rummet. vi gick in i badrummet och han tog fram en nässesär, började plocka i tandborste, perfym, grejer till håret och lite sånt han skulle behöva. Jag tog upp mobilen och smsade mamma. "sover här, om det är ok? Puss" skrev jag och fick svar direkt. "okejdå, men Alice då? sover hon också borta? "mm" svarade jag och la ner mobilen i fickan igen. Felix stängde nässesären och gick tillbaka till hans rum, la ner den i väskan. 
- kan vi inte spela fifa? frågade han och satte sig på sängen. Jag höjde på ögonbrynen.
- du kan spela fifa, jag kan kolla på. sa jag och satte mig bredvid.
- komigen, sa han och  la huvudet på sne. jag skrattade.
- okejdå. sa jag och sträckte mig efter speldosan. 
 
 
Felix Persktiv

Jag vaknade bredvid Saga, kollade på henne. Hon var så söt när hon sov. Jag flyttade bort en slinga hår som låg över hennes ansikte, och kysste henne mjukt på kinden. Sen tog jag upp mobilen och kollade på klockan. 12.40. SHIT! Dansträngen började om 50 min! Jag reste mig hastigt från sängen och väckte Saga. 
- Saga?! vakna! sa han och skakade hennes axel. Hon öppnade svagt ögonen.
- vad? mumlade hon och vände på sig.
- Jag har dans om 50 minuter, vakna nu! Sa jag och skakade henne igen. Hon suckade och satte sig upp i sängen.
- varför sa du inget tidigare? muttrade hon och reste sig.
- jag vaknade nyss. skynda! Sa jag, sprang mot min garderob och drog på mig danskläderna. Saga drog på sig ett par mjukisshorts och ett linne, sedan satte hon upp håret i en slarvg bulle.
- klar? frågade jag och hon nickade trött. Jag tog tag i hennes han och drog med henne ner för trappen. Theo och Sonja satt vi bordet och ritade.
- Godmorgon Saga. sa Theo och log mot henne. Hon log tillbaks. 
- Godmorgon Theo, sa hon och gick fram till honom.
- kolla! Jag ritar dig och Felix. sa han och höll upp teckningen framför Saga.
- wow vad fint! Sa hon och satte handen för munnen. Jag log och gick fram till frysen, plockade fram två pizzor som jag stoppade i micron.  jag kollade in i varddagsrummet där pappa satt.
- Pappa! Jag och Saga åker och dansar snart. sa jag och plockade fram glas och cola på bordet.
- åh, okej. svarade han utan att slita blicken från teven. micron pep och jag plockade ut pizzorna, la fram dom på bordet.
- ååh, Tack, sa Saga och slog sig ner mittemot. Hon började äta pizzan.
- Titta Felix! Sa Theo och höll upp täckningen framför mitt ansikte. det var jag och Saga, som höll hand i ett hjärta. Han hade målat massor solar och hjärtan runt om.
- Oj, vad fint Theo! Sa jag och tog en klunk av colan.
- ni kan få den, om ni vill. sa han och la fram täckningen på bordet.
- Åååh, Tack! Sa Saga och kollade på den. Hon tittade på mig och log. Jag log tillbaks och tog upp mobilen, kollade klockan. vi behövde åka om 10 minuter för att hinna.
- är du klar? frågade jag och Saga stoppade in sista pizzabiten i munnen, nickade. Vi ställde undan disken på bänken och gick in i hallen. pappa, Theo och Sonja följde med. 
- Hejdå Theo, sa jag och bar upp han i min famn.
- När kommer du nästa gång? frågade han och kramade mig runt halsen. 
- jag vet inte, så snart jag kan. Sa jag och släppte ner honom på marken. Jag bar upp sonja och gav henne en varm kram, och sen gav jag en till pappa också.
- vi hörs ikväll gubben, sköt om dig. sa han och log. Jag log tillbaka, och öppnade ytterdörren. vi vinkade, stängde efter oss och började jogga mot bussen. 
- bussen står där! Sa Saga när vi närmat oss busshållsplatsen. Jag nickade och vi började springa fortare. Jag bar drog tag i hennes famn och vi hann precis på bussen, slog oss ner på närmaste säta och pustade ut. 
- det där var precis! Sa Saga och pustade ut. Jag nickade.
- men vi hann! Sa jag och log. Hon log tillbaka och kysste mina läppar.
Efter några minuter klev vi av bussen och sprang mot danslokalen. 
- Jag börjar om 4 minuter, vi hinner. sa jag och drog med henne upp för trappen. Hon följde anfått efter. i omklädningsummet satt Oscar utan byxor. Saga satte snabbt handen framför ansiktet. Jag spände blicken i Oscar och han drog snabbt upp byxorna.
- oups, sa han och saga kollade försiktigt upp. 
- du får gärna varna innan du tar med tjejer! Sa Oscar, jag flinade.
- sorry, jag trodde ni redan börjat. Oscar skakade på huvudet och gav Saga en kram.
- är Ogge och Omar där inne eller? frågade jag och hängde väskan på en krok. Oscar nickade.
- aa, tror det.
- vänta, är Ogge här? frågade Saga chockat. Jag tittade på henne och nickade.
- ja, vadårå? frågade jag förvånat.
- vart är då Alice? frågade hon oroligt. Fan också, skulle inte hon sova hos Ogge? ljög hon?
 
 
 
 

Förlåt att det kommer så sent nu på kvällen! Stressade verkligen för att hinna, haha. Hoppas ni gillade det! Puss
 
glöm inte att följa mig på
twitter: @thefooonoveell
instagram: @thefooonoveellbloggse