OUR LOVE DEL 95

Tidigare
- Eh, är det okej om jag sitter här? frågade jag och hon tvekade.
- asså, jag tror Saga ska... började hon men avbröts av att läraren kom in.
- Heej hörni, sätt er två och två! sa hon och knäppte med fingrarna i luften. jag kollade mig omkring, alla satt redan två och två utom jag och Felicia. Jag gick och satte mig vid en ensam bänk och läraren gav mig en frågande blick.
- Vad förstog du inte med det jag sa Omar? två och två, sätt dig bredvid Felicia! Sa hon och jag gav Felicia ett litet leende. Hon bet sig löst i läppen och jag satte mig ner bredvid henne igen. Fyfan vad pinsamt, hon ville ju inte äns att jag skulle sitta här igentligen. Men varför inte? Varför var det så stelt helt plötsligt? Jag sköt bort tankarna och gav fokus på läraren istället.
Felicias Perspektiv

Lektionen startade, fort kopplade jag in mina hörlurar i mobilen och stoppade in dom i öronen. Jag sneglade mot Omar som satt och nervöst trummade med fingrarna på bordet. Tystnaden spred sig i klassrummet och jag kollade mig omkring. Saga satt ensam i ena delen av klassrummet och Felix ensam i andra. Hade det hänt något mellan dom nu också? Jag tog upp mobilen och skrev snabbt in ett sms. "Är du ok?" skrev jag och skickade iväg smset. Jag kollade på Saga och såg hur hennes mobil burrade till. Hon tog upp den, läste och sedan kollade bak på mig med ett par trötta ledsna ögon. Jag svalde hårt, drog ur hörlurarna.
- jag och Saga går på toa. sa jag och reste mig från bänken. läraren vände upp huvudet mot oss.
- båda två? frågade hon och jag nickade. Läraren suckade och Saga reste sig och vi gick. Direkt när vi lämnat klassrummet och stängt dörren bakom oss vände jag mig mot Saga.
- Hur är det? frågade jag och hon pressade hårt ihop läpparna.
- jag har förstört allt, jag lovar, detdär var droppen, nu hatar dom mig. sa hon och jag kollade frågandes på henne.
- Berätta Saga, vad har hänt?
- Jag gick efter Oscar, försökte prata med honom, men han vägrade lyssna. Jag försökte allt, jag kysste honom men han bara gick. Och då, Såklart vänder jag mig om och där står Felix! Sa hon och slog ut med händerna.
Jag kollade chockat på Saga. Shit, hon hade verkligen strulat till det den här gången. Jag suckade och skakade på huvudet.
- Saga det här funkar inte längre... sa jag och hon svalde hårt.
- Jag vet, jag försöker verkligen välja men det går inte! sa hon och jag skakade på huvudet.
- Seriöst Saga, märker du inte att ingen av er mår bra av att hålla på såhär, varken du, Felix eller Oscar. Sa jag och Saga bara skakade på huvudet.
- jag vet, jag ska! Okej, jag ska. Sa hon och jag nickade.
- Lovar du? frågade jag allvarligt och Saga nickade.
- jag lovar. sa hon och jag log svagt.
- Även om det kommer vara skitjobbigt så är jag ganska säker på att dethär är mycket jobbigare. Sa jag och Saga nickade.
- Jo, jag vet. Sa hon tyst och hennes blick föll ner i marken. Jag la mina armar runt henne och krama om henne hårt.
- Du löser dethär. det kommer bli bra. viskade jag mot hennes axel. Hon bara nickade.
- Tack Felicia. viskade hon och vi släppte kramen. Vi kollade på varandra en stund och jag gav henne ett leende.
- Hur går det med Omar förrästen? jag såg att ni sitter bredvid varann. sa hon med ett flin. Jag kollade tillbaks på henne med höjda ögonbryn.
- Asså det är skiiitstelt, vi pratar inte äns! sa jag och Saga kollade chockat på mig.
- va? varför inte? frågade hon och jag ryckte på axlarna.
- Jag vet inte. det är som om... Jag vet inte, det känns så pinsamt att prata med honom. jag vet inte varför, men det känns som om jag vill undvika honom, men ändå inte! Lixom, för nån vecka sen höll vi på lite och nu känns det bara jättekonstigt att träffa honom här, i skolan. sa jag och Saga nickade.
- Jag fattar. sa hon och jag bet mig i läppen.
- Aja, ska vi gå in igen? frågade jag och hon nickade, gick tillbaka, öppnade dörren och alla blickar vändes mot oss. Skulle jag gå tillbaks och sätta mig bredvid Omar eller flytta till Saga? Med en liten suck slog jag mig ner bredvid Omar igen. Om jag skulle byta plats skulle det bara bli ännu pinsamare. Jag märkte hur Omar kollade på mig men jag vägrade möta hans blick. Snabbt kollade jag ner i matteboken och började rita lite i ena hörnet. Jag kände hur någon ställde sig bakom mig, jag kollade försiktigt upp och där stog läraren.
- Går det bra för dig Felicia? frågade hon.
- mm, mumlade jag och kollade ner i mitt tomma block.
- Du har ju inte jobbat någonting på hela lektionen! Tycker du det är svårt? frågade hon och jag bara skakade på huvudet.
- Nej, jag bara... började jag men Omar avbröt snabbt.
- Jag kan hjälpa henne, jag är ändå klar. Sa han och läraren kollade förvånat på Omar.
- Är du klar? frågade hon förvånat och han nickade. Jag kollade emd höjda ögonbryn på Omar, inte an chans att han var klar. Vad jag visste var inte Omar direkt skolans bästa elev. Läraren ryckte på axlarna.
- Men det är lungt! jag klarar mig. sa jag snabbt.
- Men Felicia låt Omar hjälpa dig nu, om han är klar är han säker till jättebra hjälp. Sa hon och jag suckade.
- Det behövis inte! Jag kan själv. Sa jag bestämt.
- Hjälp henne. sa läraren och lämnade oss. Omar vände sig mot mig. Han sökte min blick och när han fångade den kollade han djupt in i mina ögon.
- Så, vad är det du behöver hjälp med? frågade han, utan att bryta ögonkontakten. jag bet mig hårt i underläppen. Jag behövde intre hans hjälp!
- Eh, vet du, jag ska nog gå och sätta mig vid Saga. Mumlade jag, tog snabbt upp mina böcker och började gå bort mot den lediga platsen bredvid Saga. jag hörde Omar sucka bakom mig, men jag bara ignorerade honom och satte mig med en duns ner bredvid Saga.
 Jag öppnade munnen för att prata men Saga avbröt.
- Jag hörde er. sa hon och jag nickade.
- Så jävla pinsamt. viskade jag tillbaka.
 
Oscars perspektiv

Irriterat öppnade jag ögonen och sträckte mig efter mobilen som ringt tre gånger nu. Jag kollade på skärmen och såg Omars namn. Jag la mobilen mot örat.
- vad? frågade jag trött.
- Oscar vart är du? Daff är skitsur du skulle vart här för 30 minuter sen? sa han och jag bara suckade, juste, vi skulle ju jobba idag också. Kul, att träffa Felix nu! eller inte. jag suckade högt och drog en hand genom håret.
- Mm jag kommer, mumlade jag och innan han hann svara la jag på. Jag reste mig från soffan och gick fram till helfigursspegeln vi hade i vardagsrummet. Mina ögon sved och mitt hår stog åt alla håll. Jag hade gråtit, Som fan. Med en liten suck sprang jag in i badrummet och sköljde av ansiktet, torkade mig på handduken och kollade mig i spegeln igen. lite bättre i alla fall. jag sprang ut i hallen och drog på mig ett par skor, sen greppade jag tag om nycklarna och mobilen och gick ut. Med snabba steg började jag gå mot tunnelbanan. På vägen hörde jag hur min mobil plingade till. Jag tog upp den och kollade samtidigt som jag gick, ett sms från Saga. jag stelnade till lite när jag läste hennes namn. Jag slickade mig nervöst om läpparna och öppnade smset. "Hej Oscar. jag vet att du antagligen hatar mig just nu, eller i alla fall är sjukt besviken, vilket jag fattar. Förlåt för allt, jag ska lösa dethär jag LOVAR. Jag älskar dig massor." när jag läst smset släckte jag snabbt ner mobilen och svalde ner klumpen i halsen. Lösa det, visst. hur fan skulle hon göra det?
 
Ogges perspekiv

Jag slängde en blick på Felix som satt med mobilen i handen i kanten av soffan. Jag hörde Daff sucka högt.
- hur lång tid skulle det ta för Oscar? frågade han irriterat. Omar ryckte på axlarna.
- han kommer nog snart. mumlade Omar som var fullt upptagen med sin mobil han också. Precis då slogs dörren upp och in kom Oscar.
- Äntligen! Sa daff lättat.
- hej, mumlade Oscar och slog sig ner i soffan bland oss andra.
- Okej, vi ska börja planera veckan nu. Jag tänker att vi ska kunna jobba varje dag runt denhär tiden, vi har mycket att göra. Sa Daff och flackade med blicken mellan oss. Jag nickade och så gjorde dom andra.
- Det funkar för mig, sa jag och dom andra kilalrna nickade instämmande ännu en gång.
- Perfekt, sen är det så att jag har tänkt på en grej, eftersom det verkar vara lite folk som gillar er musik och så, så tänkte jag att vi skulle kunna ha en gratis spelning på plattan nu i helgen? Om vi sprider det på internet så kommer vi nog få ihop lite folk, plus att då sprids The Fooo mer. sa Daff och jag nickade ivrigt.
- Fett kul, sa Omar och jag nickade.
- Felix och Oscar? skulle det vara något? frågade Daff och dom mumlade bara till svar. Daff gav mig en frågande blick och jag suckade och ryckte tröttsamt på axlarna. Att båda två var irriterade märktes ju på långa vägar, och att det handlade om Saga var inte heller så svårt att lista ut.
- Dåså, då kör vi igång! Jag ska dra och köpa något att äta, vem vill ha något? frågade daff och jag sken upp.
- Munkaaaar! Sa jag glatt och Daff bara skrattade.
- munkar blir det. Ni kan ju försöka snacka lite om vilka låtar ni vill köra och så, så kommer jag tillbaks snart! Sa Daff och försvann ut ur rummet. En tystnad spred sig och det kändes riktigt konstigt, vi fyra hade inte umgåtts på jättelänge, och nu blev det nästan lite stelt.
- sååå... började jag, och killarna kollade upp på mig. Omar suckade och lutade sig tillbaks i soffan.
- Okej, varför är det så jävla stelt för? frågade han. Jag kollade på Felix och Oscar som båda röck löst på axlarna.
- Kolla, jag fattar att det är massa jävla drama med Saga och er men kom igen, ni kan inte bråka föralltid. Vi måste ta det lite seriöst och ni kan inte sitta och vara sura hela tiden. fortsatte Omar. Felix lyfte på huvudet och kollade på honom.
- Det är inte så jävla lätt att komma hit och vara skitglad när jag för några timmar sen ser Oscar och Saga stå och kyssas. Sa han snabbt och Oscar röck till, kollade på Felix med världens mördarblick.
- Du ska fan hålla käften, vem är det som hållt på med Saga bakom ryggen på mig? jo, du. sa Oscar och Felix skrattade till.
- Jag blir så sjukt trött på dig Oscar, Saga var min från början och kommer alltid vara, så håll dig bara borta. Spottade han ut och Oscar höjde på ögonbrynen.
- Kommer du ihåg? det var du som gjorde slut mellan er och hon är inte din längre Felix, du typ sabbade det.
- Aa, och då kommer min så kallade "bästavän" och tar henne, när du vet att jag inte äns kommit över henne, jävligt bra vän Oscar. sa Felix och log ironiskt.
- Du skulle gjort exakt samma sak om du var i min situation, Saga är en så jävla underbar tjej och jag gör fan vad som helst för henne. sa Oscar och Felix käkar spänndes. 
- Jag också. Sa han och Oscar nickade.
- precis. sa han och jag suckade högt.
- Killar lägg av, ni kommer ingen vart i dethär. sa jag med ännu en suck.
- Ogge lägg dig för i helvete inte i! Sa Felix argt, jag suckade och sneglade på Omar som nu satt med mobilen i ena handen.
- Ogge har rätt, det är ingen idé att ni bråkar om dethär. sa han utan att släppa blicken från sin mobil. Felix knep hårt ihop ögonen för att inte skrika rakt ut.
- Kan ni två bara hålla käften? Dethär är mellan mig och Oscar. sa han irriterat.
- Dom får väll lägga sig i hur mycket dom vill? Dom är fan våra bästavänner och eftersom dethär påverkar The Fooo så har dom visst med dethär att göra. sa Oscar och Felix reste sig från soffan.
- Vet ni? ibland orkar man inte med er. sa han argt och började med snabba steg bort från rummet. Jag reste mig hastigt och gick efter Felix. jag ställde mig framför honom.
- Felix lägg ner, du kan inte bara gå. sa jag och han knuffade sig förbi mig och fortsatte gå. Jag suckade och drog tag i hans handled.
- Ogge vafan! Släpp mig! Sa han och röck tillbaks armen.
- Men kan du i alla fall stanna så vi kan snacka? frågade jag men Felix bara skakade på huvudet och började gå igen. jag suckade och vände mig mot Omar och Oscar.
- Snyggt gjort Oscar! Sa jag och slog mig ner med en duns i soffan.
- Skyller du dethär på mig? frågade Oscar och jag höjde på ögonbrynen.
- Eh, ja? det var typ du som började bråka med honom? sa jag irriterat.
- Men seriööööst? kan ni bara lägga av? Ni två behöver ju inte direkt börja bråka nu också? sa Omar och lyfte äntligen blicken från mobilen. Omar hade rätt, det blev inte bättre av mer bråk. Det blev tyst en stund. Både omar och Oscar hade fått upp sina mobiler igen.
- Vad ska vi säga till Daff? frågade jag och precis då smälldes dörren igen. In kom Daff med en ica kasse i handen.
- Vadå? vad ska ni säga till mig? frågade han och ställde ner påsen på golvet samtidigt som han letade med blicken i rummet, antagligen efter Felix. Jag kliade mig nervöst i nacken.
- jo asså... Felix typ... stack. sa jag och Daff kollade konstigt på mig.
- va? varför? frågade han och jag kollade på dom andra killarna. 
- Han och Oscar bråkade., mumlade Omar, och Daff fick en orolig rynka mellan ögonbrynen.
- Om vad? frågade han och jag utbytte snabbt några blickar med killarna inna n jag öppnade munnen.
- En tjej. sa jag och Daff höjde på ögonbrynen.
- Men.. en tjej? Kom igen killar, det kan inte förstöra dethär på grund av en tjej? det är viktigt att ni är här och... började Daff men Oscar avbröt.
- Vi fattar, men det är inte vilken tjej som helst plus att Felix har redan dragit nu. sa han och ryckte löst på axlarna. Daff suckade och la handen i pannan.
- Okej, Oscar, du ser till att reda ut dethär med Felix NU. det ska vara löst imorgon, fattar du? sa Daff strängt. Oscar höjde på en ögonbrynet.
- Aldrig i livet. Jag och Felix är långt i från vänner. Sa han och Daff suckade.
- Så du menar att ni inte äns är vänner längre? frågade Daff och Oscar skakade på huvudet.
- Nope. sa han och Daff knep hårt ihop ögonen.
- Okej, jag ger er ett val. Antagligen så löser du och Felix dethär eller så kan spelningen i helgen omöjligt bli av. Sa Daff. Jag höjde på ögonbrynen.
- Va? frågade jag och omar samtidigt.
- Det funkar ju inte annars? sa Daff och jag suckade högt och kollade på Oscar som hade blicken ner i marken.
- Men vi kan ju inte ställa in pågrund av Felix coh Oscar? sa jag och Daff höjde på ögonbrynen.
- vi måste ju? i kommer knappt kunna göra något alls föränn dom är sams. sa han och jag suckade högt.
- Okej, jag går och ringer Saga nu.. sa Omar och reste sig från soffan. Han lämnade rummet och Daff kollade på mig.
- Saga? frågade han och jag sneglade på Oscar somsnabbt drog handen genom håret.
- tjejen det här bråket handlar om. mumlade jag och Daff nickade.

Sagas Perspektiv

Jag skrattade högt åt det Felicia nyss berättat, satte mig ner vid köksbordet och läste lappen mamma lagt fram. "Hej gumman, pappa jobbar sent och jag är på yoga. Ta något ur frysen! Kram mamma" jag suckade och la lappen åt sidan.
- vad är det? frågade Felicia och jag gav henne en lång blick.
- mamma och pappa kommer sent. sa jag och Felicia sken upp.
- Men det är ju braaa! Då har vi lixom hela huset för oss själva! sa hon glatt och jag skrattade.
- Jo, det har du rätt i. Kan inte du sova här förrästen? frågade jag och Felicia kollade på mig med ett stort leende.
- omg jaaaaa vad kuuul! Men då måste jag hem och hämta grejer, fast det kan jag göra sen. sa hon och slog sig ner mittemot mig. Jag log och skulle precis öppna munnen när mobilen ringde.
- Säkert mamma. sa jag och tog upp den, till min förvåning stog Omars namn på skärmen. Jag kollade frågandes på Felicia och visade henne skärmen. Hon kollade kosntigt på mobilen en stund.
- Svara då! Sa hon sedan och jag tröck på grön och la mobilen mot örat.
- Ja hallå? sa jag och då började Omars upprörda röst prata.
- Saga seriöst du måste välja nu, det är funkar inte längre, Felix och Oscar bråkar hela jävla tiden och på grund av det förstörs The Fooo så sjukt mycket, du måste lösa dethär NU. det kommer aldrig funka och... började omar men jag avbröt honom snabbt.
- Vänta Omar sakta ner! Vad säger du? frågade jag efter som jag knappt hängde med när han pratade så där fort. Han suckade högt i andra änden.
- Du måste lösa allt med Felix och Oscar, nu! The Fooo kommer aldrig funka när dom inte är sams. sa Omar långsammare. Vadå? Hur skulle jag kunna lösa allt nu?!
- Ehm, ja... jag ska. mumlade jag och Omar suckade ännu en gång.
- Saga jag är seriös, du får fan fixa dethär nu. ikväll. sa han och jag kände klumpen växa i magen. Jag svalde hårt.
- mm, okej. mumlade jag igen.
- Ikväll. Upprepade Omar argt och sen la han på. Med en suck tog jag ner mobilen och kollade upp på Felicia.
- Vad var detdär om? frågade hon oroligt. Jag la ner telefonen på bordet och ryckte på axlarna.
- Omar säger att jag måste lösa allt, nu, ikväll. Allt med Felix och Oscar. Jag måste välja! Sa jag och Felicia nickade.
- Omar har på ett sätt rätt gumman, du måste välja! sa hon och jag la ansiktet i händerna.
- Vad ska jag gööööra, jag älskar ju dom båda så himla mycket... mumlade jag.
- Så svårt borde det inte vara... tänk efter nu Saga. sa hon och jag gjorde som hon sa. Jag tänkte så det knakade. Felix är ju... min första kärlek. Han är ju bara... så underbar. Hans mjuka kramar och perfekta kyssar, men på något sätt ville jag a något nytt, som Oscar. Oscar, hans fluffiga hår och snygga ansiktsdrag. Jag suckade högt och kollade upp från mina händer.
- Vilket beslut jag än tar så kommer någon att bli ledsen. sa jag och Felicia nickade. Jag lutade mig tillbaks i stolen och kollade ner i marken.
- Saga, vad säger ditt hjärta? Man ska följa sitt hjärta. Sa Felicia. Jag slickade mig om läpparna, kollade upp i taket och tänkte efter en lång stund. Vad sa mitt hjärta? Hur skulle jag kunna veta det? Efter att ha suttit och tänkt i säkert en kvart visste jag vad mitt hjärta sa, det var det bästa jag kunde göra av den här situationen och det var så det skulle bli. Jag kollade på Felicia en lång stund.
- Så? frågade hon.
- Jag har bestämt mig.
 
 
instagram: luanna_bee
Oscar <3 The Fooo <3 | via Facebook

Kapitel 95!!!!!!!!!!!
Sååå, vem tror ni hon kommer välja? ;)
Hoppas ni gilade kapitlet! Lovar att nästa inte kommer ta lika lång tid... förlåt för det....
Har haft lov och lita annat att göra, men jaaaa, ska börja på nästa kapitel redan idag!
Hoppas ni har haft ett jättebra lov och så!
Nu är ju killarnas alla konserter slut också, var ni på någon av dom och hur hade ni det? Hoppas alla hade kul!
 
Puss på er!

OUR LOVE DEL 94

Tidigare
- Jag gör vad som helst Saga, vad som helst. Men snälla välj inte Oscar. sa han allvarligt. Jag svalde hårt, sedan kollade jag ner i marken. Varför skulle det ju vara så svårt? Felix hade ju allt, han var helt perfekt, precis allt man ville ha. Men Oscar han... jag vet inte, han är bara... så... frästande. Jag kollade upp på Felix igen, han sökte min blick och väntade på svar, men vad fan skulle jag svara? jag hade ju inte äns själv nån aning om vad jag ville.
Jag harklade mig och backade en bit från Felix.
- Du... Jag klarar mig härifrån, jag kan gå sista biten själv. sa jag utan att möta hans blick. Felix bet hårt ihop käkarna och nickade snabbt.
- okej men... vi ses väll imorn då. sa han och vände sig om. Jag nickade, tog ett djupt andetag och kollade mig omkring. med ett förvirrat ansiktsuttryck vände jag mig om. Vart var vi någon stans?
- Ehm Felix...? sa jag och han vände sig om igen.
- Aa?
- vart är vi någonstans? frågade jag. Felix kollade sig omkring och fick en tydlig rynka mellan ögonbynen.
- ehm... jag... jag vet inte... mumlade han samtidigt som han kollade sig omkring.
Sagas Perpsktiv

- men vadå jag vet inte, vart är vi någonstans? frågade jag igen.
- Jag vet inte! Jag följde bara efter dig. upprepade han och ryckte på axlarna. jag suckade och slog handen hårt i pannan.
- vad gör vi nu? mamma kommer döda mig, jag kommer få utegångsförbud, åååhhhhh vad ska vi göööra?! klagade jag stressat. Felix la en hand på min axel.
- chilla, vi går bara tillbaks samma väg som vi kom. sa han och jag suckade djupt.
- visst. mumlade jag och vi började gå tillbaks på den asfalterade vägen. den var lång och svängig, och efter kanske tre minuter kom vi fram till en korsning.
- Jaha, vart ska vi gå nu då? frågade jag förvirrat. Åt ena håller låg en stor skog och åt andra flera hus.
- Hitåt. Sa Felix säkert och pekade åt vänster, mot skogen.
- är du säker? Jag tycker det känns mer som om vi gick åt höger, sa jag och nickade mot andra hållet. Felix skakade på huvudet.
- Vänster var det. Sa han och även jag skakade på huvudet.
- Nej, det måste vara höger, jag har inget minne alls av att vi gick åt vänster! Sa jag och Felix suckade.
- Jag är 100% säker, vi gick hitåt. Sa han och pekade ännu en gång in på skogsstigen. Jag kollade osäkert ditåt. nej, vi hade inte gått genom dendär skogen.
- Felix jag är minst lika säker på att vi gick hitåt. Sa jag och pekade åt andra hållet.
- Komigen! vem av oss är det som har bäst lokalsinne? jo, jag. sa han och jag höjde på ögonbrynen.
- vem av oss var det som "bara följde efter"? frågade jag och Felix suckade.
- Kan du inte bara lita på mig? vi gick ditåt. sa han och jag suckade uppgivet.
- Visst! Men om det inte är rätt håll så är det DITT fel. sa jag och Felix nickade.
- Det kommer inte vara fel håll. sa han med ett nöjt leende och började gå. Med en irriterad suck följde jag efter honom in i skogen. Det var en ganska lerig väg och mina vita converse blev smutsigare och smutsigare för varje steg jag tog. Jag hoppade efter Felix som med mycket snabbare steg tog sig igenom skogen. Det hade blivit mörkt och det ända snart hade vi kommit så långt in i skogen så att man inte såg ljuset från gatulyktorna längre. Jag tog upp mobilen och lös med skärmen framför mig, så jag skulle kunna se lite bättre, vilket inte direkt hjälpte. Felix kollade bak på mig med ett flin.
- Går det bra eller? frågade han och jag tittade med en sur blick tillbaka.
- Nej! Mina skor blir helt förstörda! muttrade jag och Felix bara flinade ännu större, sedan vände han och ställde sig framför mig med ryggen mot mig. Han började sig ner och jag kollade frågandes på honom.
- vad gör du? frågade jag och Felix kollade bak.
- Hoppa upp på min rygg, jag bär dig. sa han och jag log svagt.
- är du säker? Du kanske får ont i ryggen, jag är ganska tung... började jag men Felix avbröt.
- Kom igen, sluta prata och hoppa upp. Jag orkar. sa han säkert. Jag nickade, tog sats och hoppade upp på Felix rygg. Han tog sina armar runt mina ben och började gå igen. Jag virade mina armar runt hans hans och lutade min haka mot hans huvud. Vi kom bara djupare in i skogen och jag suckade högt, vi hade aldrig gått här förut, det var jag helt säker på. Efter en stund stannade Felix och släppte ner mig på marken, han kollade sig omkring och sedan osäkert tillbaks på mig.
- Ehm, asså jag tror vi har gått fel... mumlade han och jag höjde högt på ögonbrynen. Var han seriös?
- Ärligt?! Är du seriös? frågade jag och Felix bet sig löst i underläppen.
- Asså, vi tog rätt håll från början, men sen här väl inne i skogen tror jag vi har gått fel... mumlade han och jag satte mig tröttsamt ner på en sten. Jag lutade armbågarna mot mina knän och mitt ansikte föll ner i mina händer.
- Så? vad hade du tänkt att vi ska göra nu?! frågade jag argt utan att titta upp på Felix.
- Vad kan vi göra...? ringa nån? sa han och jag kollade upp på honom. Utan att jag svarade fiskade Felix upp mobilen från fickan, han höjde den högt i luften, kollade tillbaks på skärmen, suckade och höjde den igen.
- säg inte att det inte finns nån täckning, sa jag oroligt och Felix gav mig en trött blick.
- det finns ingen täckning. sa han sammanbitet och la ner mobilen i fickan igen. Jag reste mig hastigt från stenen.
- Vi måste ut från denhär jävla skogen, NU. sa jag och började med snabba steg gå.
- Saga, fel håll. sa Felix och jag vände mig mot honom. kollade mig omkring.
- Eh, nej? sa jag och Felix bara ryckte på axlarna.
- visst, din tur att leda vägen. mumlade han och började gå efter. Med snabba steg gick jag genom skogen. Vi gick rakt fram i säkert 10 minuter innan jag stannade och svalde hårt.
- Okej, okej... jag har ingen jälva aning om vart vi är nu, eller hur man kommer ut härifrån. sa jag och Felix suckade.
- Inte jag heller. sa han och jag kände hur tårarna var riktigt nära.
- Vad i helvete ska vi göra nu? Vi kommer dö här ute! Fattar du inte, vi kommer dö! Nästan skrek jag, Felix skrattade till och jag kollade allvarligt på honom.
- Det här är INTE kul. sa jag argt och la armarna i kors över bröstet.
- För det första ska vi ta det lungt, ingen av oss kommer dö. sa Felix och jag bara gav honom en arg blick.
- Jag kommer, såfort jag kommer hem, mamma kommer vara skitsur. sa jag och Felix slickade sig om läpparna.
- Okej, jag fattar. din mamma kommer bli skitsur, men nu tar vi ett problem i taget här. Vi kommer aldrig kunna komma ut från denhär skogen i dethär mörkret i alla fall. sa han och jag höjde på ögonbrynen.
- Så vadå, vad ska vi göra då?
- Vi får stanna här tills det blivit ljust. sa han och ryckte på axlarna. Mitt ansiktsuttryck blev ännu mer förvånat och jag skakade på huvudet.
- Aldrig i livet. sa jag och Felix suckade.
- Har du någon bättre idé eller? frågade jag och jag nickade.
- Eh, ja. Vi kan ju bara försöka gå, den här skogen tar ju slut någonstans. sa jag och Felix skakade på huvudet.
- Dålig idé Saga, dålig idé. Vi kommer frysa ihjäl, och bli hur trötta som helst. Det bästa är om vi bara sätter oss här och försöker hålla oss varma, och sen får vi se hur vi gör när det börjat bli ljust igen. Sa Felix och jag kollade mig ogillande omkring. Det fanns en stor sten men annars var det bara massor fula granar och mossa på marken. Men kände att det knappt var någon idé att säga emot, så jag slog mig ner på stenen med en suck, huttrade till av kylan.
- Fryser du? frågade Felix och jag nickade.
- som fan. sa jag och Felix log svagt, tog av sig jackan och hängde den över mina axlar. Han hade bara en t-shirt på sig och jag skakade allvarligt på huvudet.
- Du kommer frysa ihjäl. sa jag och nu var det Felix tur att skaka på huvudet.
- Det är viktigare att du är varm. och jag fryser får du väll.... krama mig eller något. sa han och jag log. Felix slog sig ner bredvid mig på stenen och en tystnad spreds. Det ända som hördes var hur någon gren börts då och då, annars var det helt knäpptyst. Jag kollade upp på himlen som var alldeles stjärnklar, det var jättefint. Jag drog Felix jacka tätare runt min kropp och lutade mig mot Felix axel.
- Jag kommer aldrig kunna somna här, sa jag och kände hur Felix skakade på huvudet.
- Inte jag heller, men vem bryr sig? vi får sova imorgon.
- Vi går i skolan imorgon, har du glömt det? frågade jag.
- Nej jag vet, men vi får väll sova efter. om vi äns kommer till skolan. Svarade han.
- Vi MÅSTE till skolan. det är första dagen. sa jag och Felix suckade.
- Jag vet. mumlade han och jag tog bort huvudet från Felix axel och kollade på honom.
- Får jag ligga med huvudet i ditt knä? frågade jag och Felix nickade.
- Såklart. Svarade han och jag log, la mig ner med huvudet i hans famn. Felix strök med handen över mitt hår, och jag kände hur mina ögonlock blev tyngre och tyngre, kanske skulle jag kunna somna i alla fall.
 
Oscars Perspektiv

Jag tog bort kudden från mitt ansikte och röck med en suck åt mig mobilen som låg och pep. Alarmet hade ringt tre gånger, vilket betydde att jag inte hade mycket tid alls. Jag satte mig på sängkanten, gäspade och kollade ut genom fönstret. Solen sken in genom starkt och min termometer visade 20+C°. idag skulle jag prata med Saga. Hon hade en hel del att förklara om man säger så. Jag klev upp från sängen och gick fram till min garderob, där jag plockade fram en vit t-shirt och ett par shorts. Jag drog på mig den enkla outfiten och fortsatte in i badrummet där jag snabbt fixade till mitt hår. När jag kände mig klar sprang jag ner i köket. Mamma satt och åt frukost i sin ljusrosa morgonrock. Hon tittade upp på mig med ett leende.
- Godmorgon gubben!
- Hej, eh, jag har lite brottom, så jag tar en macka på vägen. Sa jag och bredde snabbt en macka, la på en bit ost och gick ut mot hallen. Jag drog på mig skorna och stack sedan  in huvudet i köket igen.
- Jag drar nu. sa jag och mamma nickade.
- Lycka till! Ropade hon efter mig. Jag sprang ut mot min moppe, pressade in mackan i munnen och drog hjälmen över huvudet, Jag hoppade upp och med snabb fart började jag köra mot skolan som började om bara några minuter. När jag var framme parkerade jag, och sprang fort in mot byggnaden. flåsandes stannade jag vid mitt skåp och låste upp. jag slängde in min ryggsäck och började med snabba steg gå mot matsalen, där hela skolan skulle samlas. både gymnasieeleverna och högstadieeleverna. Eftersom jag ville gå en skola så nära killarna och Saga som möjligt så hade jag valt gymnasiet som hörde ihop men min gamla skola, vilket betydde att den ända skillnaden var att man gick i olika byggnader, matsalen delade vi på. När jag kom in i matsalen letade jag med blicken efter någon jag kände. Vi hade inte börjat än och folk gick runt och kramades och hälsade på varann. Efter en stund såg jag Omar sitta och snacka med nån kille från hans klass som hette David om jag inte minns fel. Jag gick fram och satte mig vid dom.
- Tja, sa jag och Omar kollade upp.
- Tjaa Oscar! Hur är det? frågade han och jag log svagt.
- Helt okej, själv? frågade jag och omar ryckte på axlarna.
- Jo men det är bra. Är riktig taggad på att börja jobba i studion mer "på riktigt" nu, sa han och jag nickade instämmande.
- Jo, jag hoppas det blir bra. det är lite... vad ska man säga, dålig stämmning mellan mig och dom andra men det löser sig nog. sa jag och Omar nickade. Jag visste att jag ljög. det skulle inte bli bra mellan mig och Felix, vi hatade varandra.
 - kom ihåg Oscar, vänner före tjejer. sa han och vände sig mot David igen. Jag kollade på honom en stund och sköt sedan snabbt bort tankarna som började ploppa upp i mitt huvud. Felix kändes inte ett dugg viktigare än Saga, absolut inte.
- Dååå skulle jag vilja be om allas uppmärksamhet! Hördes rektorns röst. Allas prat tystnades och allas blickar vändes fram mot rektorn. Hon var kort och knubbig med blont hår uppsatt i en liten hästsvans på huvudet. Hennes galsögon satt en bit ner på näsan och hennes leende var större än någonsin. När det blivit helt tyst började hon prata igen.
- heeej och välkomna alla glada elever! Nu börjar en ny spännande termin... Hon babblade på och min blick sjönk snabbt ner i mobilen. jag hade hört samma tal i flera år, jag kunde det nästan utantill. Efter några minuter av tråkigt prat sköts dörren till matsalen upp. Allas blickar vändes dit, och in kom Saga och Felix. chockat granskade jag dom. Saga hade på sig ett par små mjukisshorts och en utan Felix hoodies, hennes hår var rufsigt uppsatt i en bulle mitt på huvudet, hon hade stora mörka ringar under ögonen och hennes skor var helt leriga. Felix såg lika illa ut han, rufsigt hår med en smutsig keps över, hans ögon såg trötta ut och hans kläder var inte så rena direkt. Jag kände ilskan bubbla upp inom mig. vad hade dom gjort? varför såg dom ut sådär? varför var dom sena? Och framför allt, varför kom dom hit tillsammans?
- Eh, förlåt att vi är sena... mumlade Saga och jag lite smått generad och satte sig vid en ledig plats. Felix slog sig ner bredvid och rektorn börjde prata igen.
- Öhm, felix och Saga, hej, vi fortsätter. sa hon och kollade ner på sina papper. Hon började prata igen och jag stirrade uttryckslöst på Saga och Felix. Saga borstade bort smuts från hennes kläder och satte upp håret i en tofs istället. Jag kunde inte slita blicken från henne, varenda rörelse hon gjorde fick mig att bli helt varm innombords. Jag blängde på Felix och bet ihop käkarna. Han kollade upp på mig och vi fick ögonkontakt. innan jag hann vika bort blicken formades ett stort flin på hans läppar, sedan vände han blicken mot Saga igen och hjälpte henne få bort lite smuts ur hennes hår. Det kändes som om något exploderade inuti mig. Hur fan kunde han? sitta och hålla på sådär när han visste att jag såg på. Jag försökte vända bort blicken men det var omöjligt, jag ville se vad han gjorde. jag såg hur han försiktigt la handen på hennes lår och hur Saga förtjust fnittrade till. Min puls ökade och mitt hjärta började dunka hårt i bröstet. Om hans så lite som rörde henne en gång till var han död. Jag såg hur han höjde handen och löst smekte hennes kind, och då brast det. Jag kunde inte vara här längre. Med ett gnisslande ljud reste jag mig från stolen. Hela matsalen blev tyst och jag kände hur allas blickar riktades mot mig. Omar var snabb att ställa sig framför mig. Han hade också sätt Saga och Felix hålla på, och nu försökte han lugna ner mig.
- Oscar chilla, sa han lugnande men utan att möta Omars blick knuffade jag mig förbi honom och gick med snabba steg ut från matsalen. Jag smällde igen dörren och började med snabba steg gå. Vad fan höll dom på med? Saga var ju min, eller i alla fall nästan. Hon kunde för i helvete inte göra sådär. Jag svalde hårt och kände hur tårarna började bränna bakom ögonlocken. fan Oscar, inte börja gråta nu. jag grät ju aldrig. Precis när jag skulle öppna porten och gå ut i den varma sommarsolen hörde jag någon ropa på mig. snabbt vände jag mig om och mötte Sagas förtvivlade blick.
 
Sagas Perspektiv (LÅTTIPS, "FREE FALLIN"- JOHN MAYER)
 
Oscar vände sig snabbt mot mig, med tårar i ögonen kollade han på mig och svalde hårt.
- vi måste prata... mumlade jag och han nickade.
- Eh, ja, du har en hel jävla del att fröklara. sa han och jag kände hur skuldkänslorna smällde som en bomb innuti mig.
- Förlåt Oscar, jag är så egoistisk, jag vill inte göra dig ledsen, jag vill verkligen inte, jag älskar ju dig, började jag men Oscar bara skakade på huvudet.
- Du håller på med Felix också, ellerhur? frågade han känslolöst och min blick föll snabbt ner på mina skor. jag svalde hårt.
- förlåt. viskade jag och Oscar slog hårt handen i väggen. jag röck till och kollade upp på honom, tårar hade börjat rinna från hans kinder.
- fan! skrek han och slog ännu ett slag i väggen.
- oscar lugna ner dig, vi måste prata om dethär. sa jag darrigt och Oscar tog ett djupt andetag, sjönk ner på golvet. Jag bet mig hårt i underläppen, varför gjorde jag såhär, varför?!
- Prata. Sa gan tyst och jag bara nickade.
- jag vet att du är arg, och besviken, och jag fattar det. Ja vet bara inte vad jag ska göra, jag är så sjukt egoistisk. Jag hatar mig själv för dethär och jag har så jävla länge försökt bestämma mig, men när dom två killarna jag älskar mest av allt i hela världen ber mig att välja mellan dom, då blir det fel. jag kan inte. Sa jag och Oscar kollade upp på mig.
- Visst, jag fattar att du är så jävla ledsen men tyvärr Saga, det funkar inte. antingen väljer du en eller ingen. Sa han och jag bet mig hårt i underläppen.
- jag ska. jag lovar, det är jag som har trasslat till allt och jag ska fixa det så det blir bra igen, jag lovar. Men inte nu, inte idag. sa jag och Oscar nickade spännt.
- Ta din tid. mumlde han och jag nickade, satte mig ner bredvid honom. Lungt la jag min hand på hans knä.
- Förlåt. verkligen, jag hatar att se dig såhär. sa jag och Oscars tomma blick träffade mina ögon. han slickade sig om läpparna och kollade ner i marken igen. Jag drog in honom i en kram som han inte besvarade, han verkade helt borta. Med en suck släppte jag kramen och satte mig framför honom. Jag sökte hans blick och tillslut kollade han besviket tillbaka in i mina ögon igen, reste sig utan att bryta ögonkontakten. Han bara skakade på huvudet och började gå. snabbt reste jag mig och ställde mig före honom. Jag stoppade honom genom att lägga mina händer mot hans bröst.
- Släpp! Sa han argt men jag bara skakade på huvudet, virade mina armar runt hans nacke klev ett steg närmre. Innan han hann reagera pressade jag hårt mina läppar mot hans. Först röck han till men sen kysste han mjukt tillbaka. Jag kände hur fjärilarna började fladdra i magen, men då röck Oscar snabbt bort kyssen och kollade in i mina ögon.
- det där funkar inte denhär gången, sorry. sa han och knuffade sig hårt förbi mig. Jag bet mig hårt i läppen och följde honom med blicken när han gick iväg. Han var verkligen besviken. fjärilarna i magen förvandlades snabbt till skulkänslor. Varför var jag så jävla dum hela tiden? varför? Jag vände mig om för att gå tillbaka, och möts direkt av ett par välbekanta gråblå ögon. Sjävlklart. Han bara stirrade med tårar i ögonen, han hade sett oss kyssas.
- Felix snälla... började jag men han bara skakade på huvudet.
- jag bad dig om en jävla sak, att inte välja Oscar. sa han och jag svalde hårt.
- det har jag inte gjort heller. sa jag och Felix skrattade till.
- Inte? för det är exakt så det verkar. sa han snabbt, vände sig om och gick. Jag blundade hårt. snyggt jobbat Saga, två flugor i en smäll.
 
Omars Perspektiv
 
 
Rektorn hade pratat i säkert 20 minuter nu, och jag hade slutat lyssna för länge sen. Mina tankar låg på annat håll, Felicia. Jag hade inte sett henne än och min blick verkligen sökte bland allt folk.
- Sådär! Nu ska jag ha pratat färdigt. så nu gå ni till era hemklassrum så får ni ha en jättebra termin! tack. sa rektorn och hela matsalen började röra sig. alla började prata och jag slängde en blick på David.
- Har du sett Felicia? frågade jag och han ryckte på axlarna.
- Nä, vadårå? frågade han och jag bara skakade på huvudet.
- Inget, bara undra. sa jag och slank snabbt iväg. Vi skulle ändå gå i samma klass så jag skulle säkert träffa henne nu. Jag gick ut från matsalen och började gå bort mot mitt skåp. På vägen såg jag Ogge sitta på en bänk med mobilen i handen, på läpparna hade han ett stort leende.
- Tja, sa jag och han kollade upp från mobilen.
- Tjaa. svarade han och hans blick föll lika snabbt dit igen.
- vad gör du? frågade jag och satte mig bredvid. Han svarade inte utan fortsatte bara strycka på skärmen.
- Hallå? sa jag och knäppte med fingrarna framför hans ansikte.
- Va?
- Vad gör du? upprepade jag och Ogge kollade på mig med ett leende.
- va? frågade han igen och jag skrattade.
- Vad gör du? frågade jag långsammare och Ogge kliade sig nervöst i nacken.
- Jag pratar med Alice. sa han och jag skrattade
- det förklarar en del. sa jag och reste mig. Ogge flinade och hans blick föll ännu en gång ner på skärmen. Jag suckade och klappade Ogge på axeln.
- Vi ses. sa jag, och när jag inte fick något svar gick jag bort mot mitt skåp. Vi skulle ha matte, så jag plockade ut matteböckerna och gick in i klassrummet. Jag letade med blicken och såg Felicia sitta längst bak i ena hörnet. Hennes bruna platta hår låg över ena axeln och hon hade hörlurar i öronen. Vad skulle jag göra? skulle jag gå fram? Jag tog ett djupt andetag, gick fram och drog ut stolen bredvid henne. Hon kollade upp och log svagt.
- Eh, är det okej om jag sitter här? frågade jag och hon tvekade.
- asså, jag tror Saga ska... började hon men avbröts av att läraren kom in.
- Heej hörni, sätt er två och två! sa hon och knäppte med fingrarna i luften. jag kollade mig omkring, alla satt redan två och två utom jag och Felicia. Jag gick och satte mig vid en ensam bänk och läraren gav mig en frågande blick.
- Vad förstog du inte med det jag sa Omar? två och två, sätt dig bredvid Felicia! Sa hon och jag gav Felicia ett litet leende. Hon bet sig löst i läppen och jag satte mig ner bredvid henne igen. Fyfan vad pinsamt, hon ville ju inte äns att jag skulle sitta här igentligen. Men varför inte? Varför var det så stelt helt plötsligt? Jag sköt bort tankarna och gav fokus på läraren istället.
 
Tumblr-

Hmmmm nu är del 94 uppe hörniiii ;)))))
Får kommentarer om dålig uppdatering och jag vet :( känns så tråkigt när jag suger på att uppdatera men ska VERKLIGEN försöka bli bättre!!! tycker det var ganska bra att jag klarade av att skirva klart dethär ikväll i alla fall!!
Hoppas ni gilalde det! Ge mig mer kritik hörniii, vad tycker ni ska bli bättre (förutom uppdateringen då hahah:*) och vad tycker ni är bra??? Det är med er kritik jag blir bättre!!
 
(vet ej om låtvalet till detta kapitlet belv det bästa men det var det bästa jag kunde komma på iaf)
 
Vilka har påsklov? själv börjar mitt på Torsdag (?) men åååh vad jag längtar! Har mycket i skolan just nu och vill bara släppa allt och ha loooooov! Hoppas alla får/har ett bra lov i alla fall! see you sooooooon!
 
Puss

OUR LOVE DEL 93

 Tidigare
- gråt inte... började jag men min röst sprack och nu började även mina tårar att rinna. Hon kollade upp på mig och slängde sig i mina armar igen, jag kramade om henne så hårt jag bara kunde,och så stog vi i flera minuter. jag drog in hennes doft och borrade ner mitt ansikte i hennes axel. Hon var den jag älskade mest av allt, Hur i helvete skulle jag klara mig utan henne?
Efter ett tag kände jag hur hon släppte kramen, vi kollade in i varandras ögon och jag tog nupp mina händer för att torka bort hennes tårar. Hon log och jag log svagt tillbaks, sedan ställde hon sig på tå och våra läppar möttes i en kyss. samtidigt som mina tårar forsade för kinderna kysstes vi, länge. Hon la sina händer runt min nacke och jag höll ett stadigt grepp om hennes höfter. Vi släppte långsamt kyssen och hon kollade upp i mina ögon igen. Den blicken gjorde mig alldeles knäsvag.
- Jag älskar dig Ogge, viskade hon och jag log svagt.
- Och jag älskar dig Alice. visakde jag tillbaka, och precis då rullade tåget in.
 
Ogges perspektiv
 
Med tårar rinnandes ner för mina kinder stod jag blixtstilla och kolla när tåget rullade iväg. Så fort det var borta vek jag ner blicken, torkade bort tårarna under ögonen och harklade mig. Sedan började jag långsamt att ta mig ifrån tågstationen. Det var slut nu, jag visste att det aldrig skulle bli som förut. Hon skulle antagligen komma över mig och hitta nån ny, men inte jag. Jag skulle aldrig hitta nån ny, det är ju henne jag vill ha.  Jag kände hur det kurrade i magen av hunger, så jag fiskade upp mobilen för att ringa Felix. Han kanske ville äta med mig. Jag skrev in hans nummer och la mobilen mot örat, signalerna gick fram och tillslut svarade han. 
- tja ogge! 
- tja, du, har du lust att äta nåt? frågade jag.
- Asså jag är påväg hem till mig med Saga, Men en annan gång kanske, sa han stressat i andra änden.
- jaha, okej... men då ses vi väll imorn antar jag.
- Absolut, hejdå! Sa han och la på. Jag bläddrade vidare bland mina kontakter och ringde upp Oscar. Efter bara några sekunder svarade han.
- aa hallå? Sa Oscar med trött röst.
- Tja, det är jag, Ogge.
- Tja! Svarade han lite piggare. Jag log svagt och började gå mot gallerian.
- Är du upptagen? frågade jag.
- Nej inte direkt, vadårå?
- Tänkte bara kolla om du har lust att äta med mig? Jag har precis vart och sagt hejdå till Alice vid tågstationen... mumlade jag.
- Jag har lovat att äta hemma idag, sorry. Sa han ledsamt. Jag suckade.
- aha okej, jag fattar.
- Är du okej? Jag menar, hur blir det mellan dig och Alice nu? distansförhållande eller? frågade han och jag kände klumpen växa i halsen. jag svalde hårt, inte börja gråta igen.
- Asså... nej, det skulle inte funka. sa jag tyst.
- Vänta va? vad menar du? frågade Oscar chockat.
- Vi bestämde oss för att försöka gå vidare. sa jag och bet mig hårt i underläppen för att inte låta tårarna tränga fram.
- Åh... Nej vad tråkigt... sa han försiktigt. Jag nickade svagt, även om han inte kunde se, och sen tog jag ett djupt, hackigt andetag. Jag kunde inte prata om dethär.
- Såå, vad har du gjort idag? frågade jag snabbt för att byta samtalsämne.
- hmmm, Jag var på stranden med Saga en stund, men hon var tvungen att åka hem nästan direkt så det blev ju inte så lyckat, plus att hon var skitsur utan andledning, men jag venne, hon hade väll bara en dålig dag eller nåt. Sa Oscar och jag kom och tänka på Saga och Felix, var det därför Saga åkt från Oscar, för att träffa Felix?
- vad skulle Saga göra då? frågade jag.
- Ingen aning, hon sa inget men hon hade jävligt brottom i alla fall. Svarade Oscar, och jag fattade att det var pågrund av Felix Saga hade haft så brottom. vad annars? Skulle jag säga något till Oscar? Nej, det skulle bara skapa drama. Jag svalde hårt vid tanken av att ljuga för min bästavän, och sedan kollade jag ner på mina fötter.
- Nä okej, men du, jag måste käka nåt nu innan jag svälter, men vi ses imorn.
- Aa okej, hejdå! Sa Oscar och jag la på. Jag suckade irriterat, skulle jag behöva äta själv? Jag slog in Omars nummer och la mobilen mot örat en tredje gång.
- OG maaaaan! Sa Omar med en tillgjord mörk röst.
- haha tjaaaa! svarade jag.
- Varför ringer du? frågade han. Jag skrattade till och drog handen genom håret.
- Jo jag är i gallerian och undrar om du har lust att äta något?
- hmm jo jag är ändå på tunnelbanan så visst! Svarade han och jag log stort.
- Vad bra! Möt mig vid foot locker. Sa jag och började gå ditåt.
- Okej jag är där om 5! Vi ses, sa Omar och la på. Jag la ner mobilen i byxfickan. Jag kom fram till skoaffären och ställde mig lutad mot väggen en bit bort. Min blick vandrade över människorna som gick fram och tillbaka, efter en stund kom två tjejer i 12 års ålderna fram med stora leenden på läpparna.
- Ursäkta, är inte du en av dom där killarna som var förband åt Justin? frågade den längsta av dom.
- The Fooo, du heter Oscar va? fortsatte den andra.
- Jo det är jag, sa jag och log stort. tjejerna fnittrade förtjust.
- får vi ta bild med dig? frågade den långa igen.
- Det är klart! Svarade jag glatt och la armen runt den långa medan den andra knäppte ett kort.
- Min tuuur! Sa den andra tjejen och tog den långas plats bredvid mig. Även hon fick en bild och sen log dom riktigt nöjt.
- Tack! Sa Dom glatt.
- Hoppas vi ses igen! Svarade jag och gav dom varsin kram. tjejerna försvann snabbt bort och jag log stort, det var inte så många som kände igen oss än, så det var rätt så nytt att folk kom fram och hälsade. Snabbt där efter kom Omar gåendes mot mig.
- Tjaaa! Sa han och gav mig en kram.
- Hej, du missade två små tjejer som kom fram och tog kort nyss, sa jag nöjt och Omar höjde på ögonbrynen.
- Vadå? kände dom igen dig från konserten eller? frågade han och jag nickade.
- vaaaaaaa neeeej! Jag ville också ta bild juuuuu! Sa han besviket. jag skrattade.
- Kom nu så äter vi, sa jag och drog med honom bort mot närmsta matställe. Vi beställde och slog oss ner vid ett bord.
- Sååå, hur går det Felicia förrästen? frågade jag och Omar ryckte till.
- va? frågade han, som om han inte hört vad jag sa.
- Hur går det med Felicia? upprepade jag.
- Ja venne... mumlade han och tog en bit av sin lasange. Jag märkte direkt på honom att det hade hänt något.
- Men vadå, har ni löst det där bråket eller? frågade jag och Omar kollade blygt upp på mig.
- Vad spelar det för roll? Jag har ändå inga känslor för henne längre. sa han och petade med gafflen i maten.
Jag kollade på honom med en "är du seriös" blick.
- Men lägg av Omar, jag märker på dig att du fortfarande har känslor för henne. Du behöver inte dölja något, du kan berätta allt för mig. sa jag och Omar log svagt. en liten suck lämnade hans läppar.
- Du har rätt, men vi har väll lixom... börjat umgås igen efter festen jag hade. sa han och jag kunde se hur han nästan blev lite generad.
- men vadå? som bara vänner eller? frågade jag och Omar ryckte på axlarna.
- vänner och vänner... flinade han. Jag skrattade.
- så ni är tillsammans eller va? Nu hänger jag inte med, sa jag och Omar röck på axlarna ännu en gång.
- asså vi har pratat lite om det, och lixom... Hon säger att hon inte kan lita på mig. så jag vet inte. sa Omar och kollade ledsamt ner i tallriken igen.
- Hon kommer säkert kunna det igen... du måste bara visa henne att hon kan lita på dig. Sa jag och Omar nickade och ett flin bildades i hans ansikte.
- Hon verkar i alla fall lita på mina läppar, sa han. Jag satt min cola i halsen och började skratta, Omar skrattade också medans jag hostade.
- hur går det med Alice då? frågade han när vi hade lugnat ner oss. Jag stelnade till och kände hur klumpen i magen kom tillbaka, jag hade inte tänkt på henne under hela samtalet med Omar.
- asså... hon åkte hem idag, eftersom skolan börjar imorn och så. sa jag och tog en tugga av min sallad.
- Är det okej? Har det hänt något? frågade han. Jag antar att han såg på mig hur jag stelnat till. Jag harklade mig.
- Vi gjorde slut, sa jag och Omar kollade på mig med höja ögonbryn.
- varför? frågade han förvånat.
- Det skulle aldrig funka. Jag skulle inte kunna ha tid, mumlade jag och Omar nickade förstående.
- Vet du vad du ska göra, skita i henne och dra på fest i helgen. tänka på lite annat och ha kul. sa Omar och jag skakade på huvudet.
- Nä, jag vill inte skita i henne. Jag älskar henne. sa jag och Omar suckade.
- du gör som du vill, men du sa ju själv att det inte kommer funka, och vad är meingen med att gå runt och må dåligt? frågade han och jag höjde på ögonbrynen.
- Ah okej, gör samma sak durå, glöm Felicia och ha kul istället. sa jag.
- Jag har ju försökt, men det går inte.
- precis. sa jag och Omar log svagt.
- Du har rätt, igen. Om du verkligen vill ha henne så är det bara att kämpa på. sa han och jag nickade. Omar hade förändrats på något sätt, ett bra sätt, och det hade bara gått ett sommarlov.
 
 
Oscars Perspektiv

- Oscaaaaaaar! Ropade mamma nerifrån. Med en irriterad suck reste jag mig och joggade ner för trappen.
- vad? frågade jag och hon höll upp två hundkoppel framför mig.
- ta ut Donna och Daisy en stund, det skulle vara jättesnällt. sa hon.
- måste jag? frågade jag och hon nickade. Med en suck tog jag emot kopplena.
- Donna, Daisy! Ropade jag och dom kom springandes mot mig. Jag knäppte fast kopplena och drog på mig ett par skor.
- och inte bara fem minuter, gå en bit. sa hon med ett litet leende.
- mm... mumlade jag surt innan jag lämnade huset.Det var en fin sommarkväll, och sista innan skolan började. Jag bestämde mig för att gå bort mot hundparken, så kunde dom springa löst i några minuter. Jag började med snabba steg gå dit, och nör jag var framme släppte jag löst dom och satte mig på en bänk. jag tog upp mobilen, kollade snabbt igenom twitter. Jag fotade parken och hundarna och skrev "Promenad med Donna och Daisy ;)" Jag publicerade tweeten och fick snabbt några svar. "jag vet vart dendär parken ligger omg!" "åh vad söta" "du är snygg" "nån gång måste jag få träffa dig!!" jag log, favoritmarkerade några av tweetsen och sedan gick jag in på instagram. jag kollade igenom bilderna och såg att Felix lagt upp en bild för 10 minuter sen. Det var en utsuddad bild på en grill. I bakgrunden såg man Magnus stå och grilla bredvid en tjej. Jag såg direkt vem det var, Jag stelnade till och stirrade på bilden, vad i helvete?!
 

Sagas Perspektiv

Jag la upp en bit kött och några potatisar på min tallrik, stoppade in gaffeln i munnen och tuggade. Den goda smaken av grillat kött fyllde upp min mun.
- Åh gud vad gott det är! Sa jag och kollade på Magnus som bara log.
- Har du smakat såsen? frågade han och jag skakade på huvudet. Han gav tog upp en klick sås på min tallrik och jag smakade. Det var otroligt gott.
- Shiiit, vad är du för mästerkock? frågade jag och Magnus skrattade.
- Felix älskade denhär såsen när han var mindre, sa Han och kollade på Felix som flinade.
- jag älskar den fortfarande, sa han och hällde upp mer på sin tallrik. Vi skrattade igen.
- Så, hur går det med The Fooo då Felix? undrade jag. Vi hade inte pratat om bandet på ett tag och jag kände att jag behövde få lite uppdatering.
- Ellerhur Felix, går det bra? fyllde Magnus i. Felix tuggade ur maten och började prata.
- Jo, eller asså, vi har inte jobbat så mycket än men nu när skolan börjar så kommer vi jobba mer. Vi ska spela in lite låtar och släppa en EP i slutet av Augusti. sa han och jag höjde förvånat på ögonbrynen.
- Wow, det låter ju som om det går bra. Har ni några... typ... fans? frågade jag och Felix skrattade till.
- Nja, inte direkt. det har ju hänt att nån liten tjej kännt igen en när man vart på stan eller nåt, och sen får man ju massor posetiva kommentarer på Instagram och... Började Felix men avbröts av min ringande telefon. Jag fiskade upp den från fickan och Såg Oscars namn på displayen. Jag sneglade på Felix som med spända käkar kollade på min mobil. jag tröck på avböj och kollade upp på Felix igen.
- Förlåt, fortsätt. sa jag och Felix kliade sig i nacken.
- asså, det finns inte så mycket mer att säga... sa han och jag nickade.
- Det låter som om det går ganska bra i alla fall. Sa Magnus och Felix nickade. Det blev tyst tills Theo öppnade sin lilla mun.
- Jag har saknat dig Saga. sa han. jag kollade upp på honom och log.
- Åh, desamma Theo! Det är jättemysigt att jag får komma hit och äta och vara med er, sa jag och log mot honom.
- det är bra för Felix också, han har knappt pratat om något annat än dig, sa han och stoppde in gaffeln i munnen. jag skrattade och kollade på Felix som kollade generat ner i tallriken. Jag skrattade och precis då ringde min mobil igen. jag suckade och tog upp den, Oscar nu också. Ännu en gång tröck jag på avböj och la ner mobilen bredvid mig på bordet. men direkt efter ringde han upp igen.
- Det är lungt Saga, svara du. Sa Magnus.
- tack, sa jag och gav honom ett leende innan jag reste mig från bordet. Jag gick brot en bit och svarade.
- Vad vill du? frågade jag irriterat.
- Vadå stör jag? frågade han.
- Ja, jag äter. svarade jag surt och lutade mig mot husväggen.
- Ahaaa, visst är magnus bra på att grilla? Och dendär såsen han alltid gör, så jääävla god! Sa Oscar och jag stelnade till. Hur visste han...?
- Va? Jag äter inte äns Magnus mat. sa jag och kollade oroligt bort mot matbordet där Felix familj satt och skrattade.
- Visst, jag är inte dum Saga. sa han och jag bet hårt ihop tänderna.
- Hur... hur fick...
- Hur jag fick reda på det? Jo, Om ni ska vara diskreta borde ni inte hålla på och lägga upp massor jävla bilder på Instagram. Sa Oscar argt. Jag suckade.
- Du, jag kan inte snacka om dethär nu...
- men vafan Saga?! Jag måste för i helvete få veta vad du håller på med?! Röt han. Jag röck till av hans starka röst.
- Snälla, vi tar dethär sen. Hejdå. Sa jag och la på. Sedan stängde jag av ljudet och gick snabbt tillbaka till bordet. Jag klistrade på ett leende på mina läppar och satte mig ner bredvid Felix.
- Förlåt för detdär, sa jag och Magnus skakade på huvudet.
- Det är lungt! Savarde han och vi fortsatte prata som innan.
 
Ogges Perspektiv

Jag klev in i hallen med Omar efter mig.
- Mamma och pappa kommer hem sent så det är bara vi hemma, sa jag och drog av mig skorna. Vi gick in i vardgasrummet och jag startade fifat. Jag behöve lixom inte äns fråga om vi skulle spela, det var som en självklarhet. Omar slog sig ner i soffan och jag gav honom ena kontrollen. Jag kände mobilen burra i fickan, så jag drog upp den och såg Oscars namn på skärmen. Jag svarade och la mobilen mot örat.
- tjaaaa, sa jag och satte mig bredvid Omar i soffan.
- Saga är med Felix?! Hon drog hem från den där jävla stranden för att träffa Felix, FELIX! Sa han stressat såfort jag svarat.
- Hur fick du reda på det?! frågade jag oroligt.
- vadå? visste du det eller?! frågade han och jag stelnade till. Att ljuga kanske bara skulle krångla till saker ännu mer...
- Asså sorry Oscar, jag skulle sagt något... började jag men han avbröt snabbt.
- Driver du med mig Ogge?! Visste du om dethär hela tiden?! Fyfan! Sa han besviket i telefonen. Jag suckade och lutade mig tillbaks i soffan.
- jag trodde inte du skulle få reda på det...
- Fyfaaan Ogge, nu vet man i alla fall vilken sida du är på, jävla idiot. Mumlade han och sen började det pipa andra änden, Oscar hade lagt på. Med en suck lutade jag tillbaks huvudet och stängde ögonen.
- Vad var detdär om? frågade Omar förånat.
- Saga... hon har krånglat till det så jävla mycket. mumlade jag och Omar nickade.
- och är Oscar sur på dig för att...?
- Jag ljög. mumlade jag igen. Omar suckade och kliade sig i nacken.
- Det är fan drama hela jävla tiden. mumlade han. Jag kunde inte annat än att hålla med.
 
Felix Perspektiv

Jag låg med Saga tätt intill mig i sängen. Vi hade legat här i säkert 40 minuter, utan att prata eller något. Jag kramade henne hårt och placerade en liten puss på hennes panna. Jag vilade min ena hand på hennes höft och den andra runt om hennes nacke. Hon kollade djupt in i mina ögon och log.
- Vad är klockan? frågade hon hest. Eftersom vi inte pratat på länge var hennes röst lite rostig. Jag sträckte mig efter mobilen som låg på nattygsbordet. jag låste upp den och bländades halvt av den starka ljusstyrkan.
- öhhm, 22.00. mumlade jag och Saga suckade.
- jag måste gåååå... sa hon tröttsamt. Jag gjorde en ledsen min och Saga satte sig upp i sängen.
- vänta, en sak till, sa jag drog henne tätt intill mig igen. Hon fnissade till och jag närmade mig henne ljusrosa läppar med mina. Innan hon han svara pressade jag mjukt mina mot hennes. Jag kände hur hon log och sakta släppte kyssen.
- Felix jag måste gå nu. viskade hon bara några millimeter ifrån mig.
- Neeeeeeeeej! klagade jag och pressade ihop våra läppar igen. Saga skrattade och kravlade sig ur mitt grepp men jag fångade upp hennes läppar med mina igen. Utan att släppa kyssen så ställde vi oss upp från sängen. jag drog henne nära mig och kramade om henne samtidigt som hon plockade upp min grå munkjacka från golvet. Jag log bakom kyssen och Saga försökte släppa mina läppar.
- Feelix... Jag må...måste ta på.... tröjan! Sa hon mellan kyssarna. Jag drog ner mina händer under hennes rumpa och bar upp runt min midja.
- Vi kan ju inte avsluta nu... mumlade jag och Saga drog ifrån kyssen. Hon kollade allvarligt på mig.
- Jag måste gå. Jag skulle vara hemma senast klockan tio, och klockan är över tio nu. Sa hon och jag suckade, släppte ner henne på marken.
- Du går inte själv i alla fall. sa jag och tog hennes hand. Hon log och flätade ihop våra fingrar.
- Dåså, kom. sa hon och drog med mig ner för trappen. Saga gick in till hallen och drog på sig skorna medan jag gick in till pappa i köket.
- Jag följer Saga hem. sa jag och satte en keps på huvudet.
- Aa okej, men jag vill prata med dig först. sa han och jag kollade oförstående på honom.
- vad? frågade jag och pappa bara flinade.
- Ta den blå jackan, den är snyggast. sa han och blinkade mde ena ögat. Jag skrattade och gick ifrån pappa och in till Saga i hallen. Hon stog med min grå munkjacka, håret uppsatt i en slarvig bulle och ett par vita, slitna converse på fötterna.
- är du klar? frågade hon och jag drog åt min min blå jacka, satte på mig den och drog på mig skorna.
- Yes, svarade jag och vi gick ut i den varma sommarkvällen. Vi gick bort mot busshållsplatsen som bara låg några meter bort, ställde oss och väntade på bussen. Saga kollade stressat på klockan.
- mamma kommer döööda mig, jag skulle vart hemma för en kvar sen, och vi sitter inte äns på bussen än. sa hon oroligt.
- Ta det lungt nu, hon har ju inte ringt eller smsat eller något? det är nog lungt. sa Jag och Saga suckade igen.
- När kommer bussen? frågade hon sedan. jag på klockan.
- den ska komma när som helst. fryser du? frågade jag och Saga skakade på huvudet.
- nejdå. Sa hon och jag la ändå armen runt henne, drog henne när min kropp. Hon kollade upp på mig och log, och sen rullade bussen in.
 
Sagas Perspkeitv (LÅTTIPS "EASIER SAID THAN DONE" AV JUSTIN JOHNES)

När bussen stannade klev jag snabbt av. Felix drog tag i min handled.
- Saga tare luuungt, din mamma har fortfarande inte ringt, stressa inte. sa han och jag kollade bak på honom och log.
- Okejdå, du har rätt. Sa jag och tog tag i Felix hand. Vi började i tystad gå. Jag kollade på Felix som slickade sig om läpparna och kollade ner i marken där vi gick.
- Hur mår du? frågade jag plötsligt. Felix kollade upp på mig med ett litet leende.
- va? frågade han och jag skrattade till.
- Jo men asså, jag är dålig på att fråga det. Hur mår du? frågade jag igen. Felix skrattade och kollade ner i marken igen.
- Jo men... nu, precis nu, när vi går såhär du och jag... då mår jag bra. sa han och jag svalde hårt.
- Jag också. sa jag och Felix mötte min blick igen.
- Men det är skillnad. Sa han och jag kollade länge på honom.
- vad menar du med det?
- Lixom, jag mår såhär superbra när jag är med dig, inte annars. Du mår kanske bra med mig, men du mår bra annars också, eller asså... började han men jag avbröt.
- du menar med Oscar. sa jag och Felix nickade långsamt.
- precis. Du mår bra med han också. det är skillnad. sa han och jag nickade.
- Felix, förlåt för att jag förstör hela ditt liv. sa jag och Felix skrattade.
- Om det är så du tror det är, har du helt fel. tvärtom Saga. sa han och jag svalde hårt.
- Men jag fattar inte... Hur orkar du? jag skapar bara drama hela jävla tiden och ändå ger du inte upp. sa jag och Felix ryckte på axlarna.
- Men du vet när man hittar en sån person, som tar upp hela äns tid, asså du vet, det är den ända man tänker på. Lixom, första gången man träffas klickar man direkt, och man vet att den personen är värd att kämpa för. En sån person är du Saga, en som är värd att kämpa för.
- Sluta, säg inte sådär! Sa jag generat. Felix bara log.
- och såklart tvekar jag ibland, jag tänker att det kanske inte är värt all tid och alla försök, men i slutändan fattar jag ändå att det inte finns något annat sätt. Utan dig är jag ingenting. sa han och jag kände hur en stor våg skuldkänslor sköljde igenom hela min kropp. Jag var så dum.
- Du förtjänar så mycekt bättre än mig, fattar du inte det? Frågade jag och Felix bara skakade på huvudet.
- jag vill inte ha något bättre. fattar du inte det?
- Nej. det gör jag verkligen inte. sa jag och Felix stannade upp på vägen. Jag vände mig mot honom.
- Okej, då ska jag bevisa det. sa han och tog ett steg närmre mig. Han tog tag i båda mina händer och böjde sig långsamt ner mot mitt ansikte. Han kollade in i mina ögon, ner på mina läppar och sedan raderade han avståndet mellan oss. Jag kände fjärilarna brottas i magen och hur mitt hjärta började slå dubbla slag. Felix la sina händer på mina höfter och drog mig ännu lite närmre. Hans läppar masserade mina mjukt. jag la armarna runt Felix nacke och kände hur Felix stoppade ner sina händer i mina byxfickor på rumpan. jag log och vi släppte kyssen. Felix kollade på mig en lång stund innan han öppnade munnen.
- Jag gör vad som helst Saga, vad som helst. Men snälla välj inte Oscar. sa han allvarligt. Jag svalde hårt, sedan kollade jag ner i marken. Varför skulle det ju vara så svårt? Felix hade ju allt, han var helt perfekt, precis allt man ville ha. Men Oscar han... jag vet inte, han är bara... så... frästande. Jag kollade upp på Felix igen, han sökte min blick och väntade på svar, men vad fan skulle jag svara? jag hade ju inte äns själv nån aning om vad jag ville.
Jag harklade mig och backade en bit från Felix.
- Du... Jag klarar mig härifrån, jag kan gå sista biten själv. sa jag utan att möta hans blick. Felix bet hårt ihop käkarna och nickade snabbt.
- okej men... vi ses väll imorn då. sa han och vände sig om. Jag nickade, tog ett djupt andetag och kollade mig omkring. med ett förvirrat ansiktsuttryck vände jag mig om. Vart var vi någon stans?
- Ehm Felix...? sa jag och han vände sig om igen.
- Aa?
- vart är vi någonstans? frågade jag. Felix kollade sig omkring och fick en tydlig rynka mellan ögonbynen.
- ehm... jag... jag vet inte... mumlade han samtidigt som han kollade sig omkring.
 
 
Felix Sandman
Gallerian
Love ? | via Tumblr
Holaaaaa kapitlet kommer lite extra tidigt idag hehehehheheheh, så blev det ganska långt ocksåååå,
Hoppas som var på killarnas konsert hade kuul! SJälv hade jag jätteroligt även om jag vart tvungen till att bli överburen :///// men så mycket jag kunde se av konserten var killarna i alla fall huuur grymma som helst! Är så stolt :')
Hoppas ni har en bra vecka i alla fall så ska jag försöka komma med nästa kapitel INNAN helgen!! PUSSSSS
 

OUR LOVE DEL 92

Tidigare
- Så är det inte! Du älskar mig inte alls! Du ljuger, Du gjorde allt dethär för att få ha sex med mig, och sedan lämna mig, EXAKT SÅ ÄR DET! JÄVLA ÄCKEL! Skrek jag, reste mig snabbt från bordet. Ogge kollade chockat på mig.
- Va?! Så är det verkligen inte? Sa han och reste sig han med. Jag tog ett djupt, darrigt andetag.
- precis så är det. Sa jag och kände hur tårarna höll på att tränga fram. Jag gav Ogge en sista blick innan jag snabbt gick ut i hallen, drog på mig mina skor och gick ut.
- Alice vänta! Skrek Ogge efter mig. Men jag brydde mig inte ett skit. Tårarna hade började forsa ner för mina kinder och jag brydde mig inte om att torka upp dom. Jag fortsatte med snabba steg rakt fram, utan någon aning om vart jag skulle. Men en sak var säker, jag skulle bort här ifrån.
Ogges perspektiv

Jag satt blixtstill kvar vid bordet. Vad fan hade nyss hänt? Jag hade... jag hade gjort slut. Jag ville ju inte det, verkligen inte, men vad annars fanns att göra? och vad skulle hända nu? att jag utnyttjade henne bara för sex var ju absolut inte sant, hur kunde hon äns tro det? Jag pressade hårt ihop läpparna och tog upp mobilen. Även om hon inte skulle svara så var det värt ett försök. Jag slog in hennes nummer och la mobilen mot örat, signalerna började pipa men precis som förväntat, inget svar. Jag suckade och skrev ett sms. "snälla Alice förlåt, vart är du? vi behöver prata. Älskar dig"  Skrev jag och la frustrerat ner mobilen i fickan. Jag kollade på klockan. 12, alltså gick Alice tåg om två timmar så hon kunde inte komma hem innan det. vart kunde hon vara? Den ända personen jag kunde tänka mig henne gå till var Saga, så jag slog stressat in Sagas nummer och väntade på svar.
- Hej! Sa Sagas röst glatt från andra änden.
- Tja Saga, du, är Alice där? frågade jag.
- va? Alice? Nä. sa hon och jag kände en oro byggas upp inom mig. vart var hon någonstans?
- öhm, nej okej, tack ändå. mumalde jag.
- vadårå? är hon inte med dig? frågade Saga förvånat.
- Nej...
- Har det hänt något? fortsatte hon oroligt.
- Asså vi typ bråkade, sen bara stack hon. Jag trodde hon skulle gå till dig men nu har jag ingen jävla aning om vart hon kan vara. sa jag och reste mig från bordet. Jag gick in i hallen och drog på mig skorna, tog med mig Alice väska med alla hennes apckning och gick ut. Om hon inte var med Saga behövde jag leta efter henne.
- Ska jag komma och hjälpa dig att leta? Jag kan skynda mig så fort som jag kan. Undrade Saga med en förvånad röst.
- Du behöver inte Saga, jag hittar henne säkert. Sa jag medans den stora klumpen i halsen fortsatte växa.
- Ring om det är något så kommer jag på direkten, okej? Lovar du att du inte vill att jag ska komma? Undrade jag en gång till för att vara helt säker.
- Jag ringer om det är något, jag lovar. Ska springa ut och leta nu. vi hörs senare. Svarade jag snabbt.
- Bra, ring när du hittat henne, Hejdå. Avslutade hon.
Jag la ner mobilen i min byxficka och låste dörren. Sedan gick jag med snabba steg ut på gatan. Vart brukar hon gilla att vara? Hon hade aldrig riktigt varit borta så länge utan att vara hos Saga eller kommit tillbaka, min oro blev större och större medans jag stressat började gå mot tunnelbanan. Kanske kunde hon vara där?
 
Sagas Perspektiv

Jag hörde någon tuta utanför. Jag kollade ut och såg Oscar sitta på sin moppe. Jag log, slängde väskan över axeln.
- Hejdå! Ropade jag innan jag gick ut från huset och mot Oscar. Han tog av sig hjälmen och drog handen genom håret.
- Hej. sa han och log. Jag log tillbaks, tog emot en hjälm som han höll i handen och satte den på mitt huvud.
- Får man ingen puss? frågade han och jag log svagt, ställde mig på tå och pussade honom mjukt på munnen.
- nöjd? frågade jag och Oscar nickade belåtet. Jag skrattade och hoppade upp bakom honom på moppen, sedan startade han och vi körde iväg. Jag kramade om honom hårt och lutade huvudet mot hans rygg. Efter ca en kvart stannade vi och klev av. Jag kollade ut över den mysiga stranden, inte mycket folk alls. Jag log och gav Oscar hjälmen, sedan gick jag ut i sanden. Jag valde ut ett mysigt ställe i solen där jag bredde ut min handduk, sedan kollade jag upp mot Oscar som var påväg ner mot mig. 
- blir det bra här? frågade jag.
- perfekt. svarade han och satte sig ner bredvid mig. Jag drog av mig klänningen, tog upp ett par solglasögon som jag satte på mig och la mig ner på handduken, sedan slöt jag ögonen och slappnade av i hela kroppen. Efter att vi legat tysta i några minuter öppnade Oscar munnen.
- kan vi inte bada nu? frågade han rastlöst. Jag tog upp solglasögonen till pannan och kollade på honom.
- vi kom ju nyss hit? sa jag och Oscar suckade.
- det är så sjukt varmt, jag kommer dööööö! Klagade han. Jag flinade.
- bada du, jag kommer sen. sa jag och la mig tillrätta igen. han mumlade något och gick ut i vattnet. Jag öppnade  min väska och plockade fram mina hörlurar och en tidning, jag kopplade in dom i mobilen, kollade om Ogge hört av sig om Alice. nepp, inte ett ända sms. behövde jag vara orolig? Nej, dom hade antagligen bara bråkat om någon småsak, annars skulle hon väll ringa? Jo, det skulle hon. Jag sköt bort tankarna och satte på "Rather be", en av mina absoluta favorit låtar. Jag öppnade tidningen och började bläddra. massor modetips och skvaller om kändisar. "Selena Gomez besökte hemlösa barn i Afrika" "Molly Sandén och Danny i Los Angeles" "Hur du matchar en rosa kjol" Jag suckade och slängde tidningen åt sidan, inget som intresserade mig. Precis då kände jag ett par iskalla händer ta tag om min midja. Jag skrek till och satte mig tvärt upp, framför mig stog Oscar och skrattade. Han hade gjort precis som Felix brukade göra varje gång vi var och badade. jag svalde hårt och blängde surt på Oscar.
- det där var inte kul! Sa jag argt och Oscars bara flinade.
- lite kul var det, sa han och jag kände irritationen växa.
- Ge dig, det var inte roligt. sa jag igen och kollade ner på mina händer.
- Men ta det lungt, jag skämtade ju bara. sa han och satte sig ner bredvid mig. jag blängde surt på honom och satte ner solglasögonen över ögonen igen. Oscar suckade.
- komigen, varför blev du så sur? frågade han tröttsamt.
- för att du får inte göra sådär. mumlade jag och Oscar suckade ännu en gång. det blev tyst och små vattendroppar från Oscars badbyxor droppade ner på mitt lår.
- kan du flyttade dig lite? jag blir blöt. sa jag irriterat. Oscar tog oskyldigt upp händerna vid huvudet och flyttade en bit bort.
- tack. mumlade jag när han var färdig.
- vad är det med dig? har du mens eller varför är du så jävla sur? frågade han och jag fnös.
- för det första är jag inte sur, jag blev bara lite ittiterad när du blötter ner mig. och för det andra har jag inte mens. svarade jag och reste mig upp.
- Okej, förlåt för att jag blötte ner dig, jag trodde inte du skulle bli "irriterad". sa han med tydligt.
- mm. mumlade jag surt. Oscar tog tag i en handduk, torkade sig torr och gick fram och kramade mig hårt.
- det är ingen idé att tjafsa om dethär, när vi kan ha det mysigt istället. viskade han i min nacke. Jag suckade och vi släppte kramen.
- jag vet, sa jag tyst och Oscar log svagt.
- jag går och köper glass, vill du ha? frågade han och jag nickade.
- visst.
- Okej, vaktar du våra grejer så kommer jag snart. sa han och rotade i sin väska efter pengar. Jag nickade och satte mig ner på min handduk. Oscar gick och jag suckade djupt. Varför hade jag blivit så sur när han blött ner mig? Igentligen behövde jag inte äns fråga mig själv detdär, jag fattade ju att det var på grund av Felix. Det var Felix grej, och det var bara han som fick göra så. Jag tog upp mobilen igen och kollade om Ogge hört av sig nu, nej, det hade han inte. Jag ville inte störa men bestämde mig i alla fall för att skicka iväg ett sms till Alice. "hej gumman, hörde att du och Ogge bråkat. lova att ringa om det är nåt, Puss" Skrev jag, och precis när jag skulle trycka på skicka brjade telefonen ringa. På skärmen stog Felix namn. förvånat tröck jag på grön lur. vad ville han?
- aa hallå? sa jag och kollade ut över vattnet.
- Öhm hej, det är Felix! Sa han glatt.
- Hej! Sa jag lika glatt tillbaka.
- Öhm jo, jag tänkte fråga en sak... började Felix. han lät nästan lite nervös.
- Ah okej?
- Jo lixom... jag undrar bara om... om du...
- om jag vadå? frågade jag med ett skratt.
- jo men... om du typ... skulle vilja äta här ikväll? frågade han och jag kände hur ett stort leende spreds på mina läppar.
- vadå, hemma hos dig? frågade jag glatt.
- Aa, eller asså pappa ska grilla och ja, du får gärna va med om du känner för det.
- absolut! Det skulle vara asnajs! Sa jag och log stort.
- Okej kul, kan jag komma och hämta dig nu? frågade han och jag stelnade till.
- öhm va? nu? frågade jag förvånat.
- Ja? Det tar ju en stund och åka och så, och jag är ändå i stan. Sa han och jag kände hur oron började krypa. inte en chans i hela världen att jag tänkte säga att jag var med Oscar.
- Öhm, asså, jag är inte hemma... men kan du komma och hämta mig om typ 30 minuter? frågade jag och började snabbt plocka ihop mina grejer.
- Visst! Då ses vi! Sa han och jag pustade lättat ut över att han inte frågade vart jag var nånstans.
- Aa, hejdå! Sa jag och la på. stressat drog jag på mig klänningen och kollade upp mot glasskiosken. Oscar var påväg ner hit med två glassar i händerna.
- Oscar jag måste dra, nu! Sa jag och händge min väska över axeln. Oscar kollade konstigt på mig.
- men va? vi har ju bara vart här i typ en timme? sa han och jag gjorde en ledsam min.
- jag veeet, förlåt men det kom en sak emellan... jag måste verkligen gå. sa jag och började gå bortåt. Oscar sprang efter.
- Men jag skjutsar dig. sa han och jag svalde hårt.
- Asså det är lungt, jag kan gå! sa jag och Oscar höjde på ögonbrynen.
- Lägg av, jag skjutsar. upprepade han. Jag kände inte att det var någon idé att säga emot så  jag log bara och vi gick upp mot Oscars moppe.
- Vill du ändå ha denhär? frågade han och sträckte fram glassen. Jag log och tog emot den.
- gärna. sa jag och slickade på den goda chokladglassen. Jag drog på mig hjälmen igen och satte mig bakom Oscar. Jag la ena armen runt hans midja och den andra höll jag glassen i.
- Håller du i dig? frågade Oscar.
- mmm, mumalde jag medan jag åt. Oscar startade moppen och vi började åka hemmåt. Jag tog upp mobilen från min väska och kollade klockan, 25 minuter till Felix skulle komma. Jag var så himla orolig att Felix redan skulle vara hemma hos mig när jag kom på moppen med Oscar, men det borde han inte vara, jag sa ju 30 minuter, då borde han inte komma tidigare. Jag la ner mobilen i väskan igen och slickade på galssen. chokaldsmaken fylldes i hela munnen. Med ett leende lutade jag huvudet mot oscars varma rygg och blundade hårt. Det var så härligt att åka såhär, känna vinden blåsa i håret men på samma gång känna värmen mot huden. Efter en stund kände jag hur moppen stannade. Jag öppnade långsamt ögonen och kollade mig omkring. Jag log och hhoppade av moppen.
- tack för skjutsen Oscar, sa jag och knäppte av hjälmen. Osar tog av den från mitt huvud.
- Du... varför hade du så bråttom hem? var det något jag gjorde? frågade han oroligt.
- Va? nej! Verkligen inte, mamma behöfve hjäp med en grej bara, inte ditt fel! Sa jag och Oscar nickade osäkert.
- Okej... bra. ringer du mig sen? frågade han.
- Absolut, men jag måste verkligen gå nu, vi ses! Sa jag och började med snabba steg gå upp mot ytterdörren. Jag röck snabbt upp dörren och kollade bak på Oscar som satt sig på moppen för att köra iväg igen. Jag svalde hårt, hade skuldkänslor för hur jag höll på med Oscar.
- hallå! Ropade jag när jag kom in i hallen. jag klev ur skorna och gick in till köket där mamma och pappa satt och pratade.
- Hej. sa jag och deras blcikar vändes mot mig.
- Är du redan hemma? frågade mamma och jag nickade.
- Jag ska bort på middag ikväll. sa jag och mamma höjde på ögonbrynen.
- Nähedu, ikväll får du äta hemma! Skolan börjar ju imorn. sa mamma och jag skakade på huvudet.
- nej, jag har redan planerat. sa jag och log. mamma suckade djupt och gav pappa en blick som betydde att han skulle ta diskussionen.
- Gumman, det är din sista lediga dag och vi vill äta alla tillsammans. Snälla bråka inte nu. sa han tröttsamt och jag himlade med ögonen.
- Men Felix är redan påväg hit, hans pappa ska grilla och... började jag men pappa avbröt mig.
- Felix? frågade han och jag nickade.
- Ja, han bjöd hem mig på middag ikväll. sa jag och pappas läppar sprack upp i ett stort leende.
- Men det är klart du får! Sa han och mamma kollade chockat på honom.
- Nej, vi har ju bestämt familjemiddag ikväll? sa hon upprört.
- Men älskling Saga kan väl lfå äta hos Felix, dom träffas ju så sällan nu för tiden. Sa pappa och jag nickade instämmande. Mamma bara suckade och la huvudet i händerna.
- snääääällaaaaaa! Bad jag och mamma kollade trött upp på mig.
- Okejdå, men du får inte vara hemma senare än 10! Sa hon strängt. Pappa höjde handen för en high five som jag besvarade glatt.
- nejdå, senast 10! Sa jag och sprang fort upp på mitt rum. Jag drog av mig bikinin och tog på mig rena underkläder, över tog jag ett par jeansshorts och ett vitt linne med en mysig kofta till, sedan sprang jag in på badrummet och plockade fram min mascara som jag snabbt började måla på mina ögonfransar.
- Saga Felix är här nu! Ropade pappa nerifrån. Jag suckade stressat och tog upp mitt puder.
- Aa jag kommer! Ropade jag tillbaks, drog lätt med puderborsten över ansiktet. Precis då stack Felix in huvudet i badrummet. Jag kollade på honom och log.
- Förlåt att jag är seg, jag ska bara... mumalde jag och la ner allt smink i min nässesär igen.
- Du behöver inte sminka dig Saga, du är redan fin. Sa Felix och lutade sig mot dörrkarmen. Jag kollade på honom med ett litet leende och slog lätt till honom på axeln.
- sluta. Sa jag och försökte dölja mitt leende. Felix skrattade till och jag kollade mig i spegeln en sista gång.
- Är du klar? frågade han och jag nickade.
- jag ska bara hämta min väska! sa jag och sprang in på mitt rum igen. jag la ner bikinin, mobilladdare och en handduk, sedan hängde jag väskan över axeln och gick ut från mitt rum.
- Klar nu? frågade han igen.
- Helt klar, svarade jag och vi gick ner till hallen. Jag drog på mig skorna och sa hejdå till mamma och pappa, och sen började vi gå mot tunnelbanan.
 
Ogges Perspektiv

Med hjärtat hårt dunkande i bröstet sprang jag mot tågstationen. Alice tåg gick om 20 minuter så hon måste ju vara där, om inte skulle hon väll komma dit vilken sekund som helst. Jag hade ringt henne minst 100 gånger och letat överallt, men som förväntat hade hon inte hört av sig. jag gick snabbt in på tågstationen och sprang mot tåget hon skulle ta. Jag letade med blickarna på alla bänkar, där satt hon. En lättnad gled genom hela min kropp och jag sprang fort fram till henne. Hon satt ensam på en bänk med blicken fäst i marken. 
- Alice? sa jag förisktigt och hon kollade snabbt upp på mig. När hon såg att det var jag mörknade hennes blick. Hon reste sig fort och började gå bortåt. Jag suckade och drog snabbt tag i hennes handled.
- Släpp mig! Sa hon och drog åt sig sin arm igen. Jag sprang framför henne och blockerade hennes väg.
- Alice stanna. sa jag och hon stannade med en djup suck.
- Jag vill inte prata med dig. sa hon och jag kliade mig tröttsamt i nacken.
- snälla förlåt. sa jag och Alice bara skakade på huvudet.
- Jag orkar inte med några jävla ursäkter, du sa det själv, det är slut! Sa hon och försökt gå förbi mig igen. Jag tog ett fast grepp om hennes axlar.
- kolla, jag vet att det verkar som om jag utnyttjade dig, men Alice, jag kan lova av hela mitt hjärta att så är det inte. Jag älskar dig, på riktigt. Sa jag och Alice kollade spännt på mig.
- Om du nu älskar mig så jävla mycket, varför vill du då inte vara med mig? frågade hon och jag suckade.
- Jag vill vara med dig Alice, men det går inte. fattar du inte? jag kommer aldrig klara av att vara utan dig hela jävla tiden och det finns inte äns en lösning på det. svarade jag och Alice bara skakade på huvudet.
- det går att lösa, men du vill inte. sa hon och försökte ta sig ur mitt gräpp. jag suckade irriterat.
- klart som fan att jag vill? Att det inte går och att jag inte vill är två helt olika saker. sa jag och Alice himlade med ögonen.
- bara släpp mig! sa hon argt, men mitt grepp blev bara hårdare.
- Alice lyssna nu. Jag älskar dig och det här är det bästa för oss båda. Ingen av oss kommer må bra av ett distansförhållande iallafall. sa jag och Alice kollade tröttsamt på mig.
- Snälla kan du släppa mig och dra här ifrån?! sa hon riktigt surt, men jag bara skakade på huvudet.
- Jag tänker inte gå härifrån föräns vi löst dethär. sa jag bestämt.
- vad finns det att lösa? det är slut. vi har ingenting med varandra att göra längre. sa hon och ryckte på axlarna.
 Jag skakade på huvudet.
- Så vet du ju själv att det inte är. Vi kommer träffas ändå ibland, och då kommer vi kunna mysa precis som vanligt. Men vi kan inte ha något mer än det, så är det bara. Sa jag och Alice stampade hårt med foten i marken.
- ååååh du är så jävla envis! Sa hon och kollade argt in i mina ögon. Jag ryckte på axlarna.
- Jag vill bara inte att vi ska skiljas åt osams. sa jag och Alice svalde hårt, hennes blick föll ner på våra fötter.
- inte jag heller... mumlade hon. Jag suckade och Alice kollade upp i mina ögon.
- förlåt, jag menar det verkligen, förlåt att jag förstör för dig. viskade jag och Alice suckade, skakade på huvudet.
- du förstör inte Ogge... igentligen fattar jag ju hur du tänker, jag vet att du har rätt. men det gör så jävla ont att inse bara. sa hon tyst, jag nickade och drog in henne i en kram.
- det löser sig, och du ska veta att jag alltid finns för dig Alice, vad det än gäller. du betyder allt för mig. viskade jag i hennes öra. Jag kände hur min axel började bli blöt, så jag tog upp hennes ansikte och kollade oroligt på henne, tårarna rann långsamt ner för hennes kinder och jag kände hur klumpen i halsen blev större och större av att bara se henne sådär.
- gråt inte... började jag men min röst sprack och nu började även mina tårar att rinna. Hon kollade upp på mig och slängde sig i mina armar igen, jag kramade om henne så hårt jag bara kunde,och så stog vi i flera minuter. jag drog in hennes doft och borrade ner mitt ansikte i hennes axel. Hon var den jag älskade mest av allt, Hur i helvete skulle jag klara mig utan henne?
Efter ett tag kände jag hur hon släppte kramen, vi kollade in i varandras ögon och jag tog nupp mina händer för att torka bort hennes tårar. Hon log och jag log svagt tillbaks, sedan ställde hon sig på tå och våra läppar möttes i en kyss. samtidigt som mina tårar forsade för kinderna kysstes vi, länge. Hon la sina händer runt min nacke och jag höll ett stadigt grepp om hennes höfter. Vi släppte långsamt kyssen och hon kollade upp i mina ögon igen. Den blicken gjorde mig alldeles knäsvag.
- Jag älskar dig Ogge, viskade hon och jag log svagt.
- Och jag älskar dig Alice. visakde jag tillbaka, och precis då rullade tåget in.
 
 surf |
TrainHe's so cool!!!!

Del 92!! känner mig sjuuukt onöjd med detta kapitel.... men så blir det ju ibland! Det blev väldigt långt känns det som i alla fall haha, är såååå trött nu så ska gå och lägga mig.
Hur mår ni?
 och vilka ska på konserten på lördag då? Jag ska i alla fall dit och är astaggad! Det ska bli kuuuul, Hoppas ni får en bra vecka! Ska försöka lägga upp ett till kapitel innan helgen men kommer ha asmycket nuu, men ska försöka i alla fall! Puss
 
p.s, förlåt verkligen för ett ganska tråkigt och ohändelserikt kapitel men det blir bättre snart! Puss på er
 

Kolla även in denna novell som jag gjort länkbyte med! kram http://bringwordstolife.blogg.se/