OUR LOVE DEL 101

Tidigare
- mmmmm.... mumlade hon och tog en stor tugga av sin hamburgare. Jag skrattade och hon sträckte fram en pommes.
- vill du smaka? frågade hon och jag skakade på huvudet.
- Det är lungt, sa jag och hon kastade den på mig. Ett högt skratt lämnade hennes mun och jag skrattade till.
- Felicia, ät upp nu så går vi hem sen. Sa jag och hon gjorde en ledsen min. Jag lutade mig tillbaks i den hårda stolen och tanken på Felix och Saga kom tillbaka, vad var det mellan dom? Bara inte Saga gav honom några falska förhoppningar igen. Om det skulle bli något mellan dem igen skulle det vara ganska bra, Felix var så mycket bättre med Saga än utan.

Sagas Perspektiv


Jag vaknade av en ringande mobil. Utan att öppna ögonen vred jag på mig i den mjuka sängen, jag kände hur en arm la sig kring min midja och jag spärrade snabbt upp ögonen. Bredvid mig låg Felix och sov djupt.  Skräckslaget kollade jag mig omkring i rummet, där alla mina kläder låg utspridda. Hade vi...? Ja, det hade vi. Helvete. Jag tog försiktigt bort Felix arm och reste mig fort från sängen och slängde en blick på min mobil som ringde, det var Eros. Jag la den snabbt mot örat.

- jag ringer dig snart. Viskade jag och la på. Vart var han någonstans? Klumpen i magen växte och jag och kollade klockan på mobilen, halv 7. Varken mamma eller pappa hade ringt, hade dem inte märkt att jag aldrig kom hem igår? Jag drog snabbt på mig kläderna, gav Felix en sista blick. Han sov djupt, tack och lov. Med snabba steg lämnade jag Felix rum och började med springa ner för trappen, mitt huvud dunkade för varje steg jag tog. Varför hade det här hänt? Och hur? Jag hade ju allt under kontroll? Jag började sakta komma ihåg, hur vi kysstes och hur jag verkligen inte kunde stå emot. Jag suckade djupt fan också. Bara inte Felix kom ihåg något, han fick inte, för det här skulle ju inte hända! Med en djup suck lämnade jag Felix hus och började snabbt gå hem. Klockan var ju inte mycket alls och eftersom varken mamma eller pappa hade ringt antog jag att dom sov, så nu var det bara att försöka smyga in på mitt rum utan att väcka någon. Jag kom fram till min ytterdörr, tog fram nycklarna och låste långsamt upp. Försiktigt öppnade jag dörren och klev in i hallen. Ljudlöst tog jag av mig skorna och smög upp för trappen, Jag smög in på mitt rum och stängde dörren efter mig. Lättat drog jag av mig dom äckliga kläderna från igår, drog fram en stor t-shirt och satte upp håret i en slarvig bulle mitt på huvudet. Jag satte mig i sängen och tog upp mobilen, ringde tillbaks till Eros.

- Hallå? Sa hans trötta morgonröst från andra änden.

- Hej, vart är du? Frågade jag lite oroligt.

- Jag har ingen jävla aning… Hemma hos någon tjej, jag kommer inte ihåg hur jag kom hit eller något, men här är jag. Förlåt, det var inte meningen att inte höra av mig eller något, hur mår du? Jag var så jävla full igår och kommer inte ihåg ett skit, började Eros men jag avbröt honom.

- ta det lugnt! det är ingen fara Eros, jag mår bra. Mumlade jag och hörde hur han lättat pustade ut.

- Är du hemma?

- mm.

- Bra, hur kom du hem igår? Frågade han och jag suckade av tanken på vad som hade hänt.

- Jag gick aldrig hem… sa jag försiktigt.

- vad menar du?

- asså… jag typ, tror jag… eller asså att det typ, hände något med Felix igår, vi typ vaknade upp i samma säng… sa jag försiktigt.

- VA?! Vadå, så ni hade sex? Frågade Eros rakt på sak.

- mmmhmmm… mumlade jag och hörde Eros sucka.

- Faaan Saga, han är ingen bra kille! Du skulle ju skita i honom? Sa Eros och jag bara suckade.

- Jag veeet, men jag visst väll inte att det här skulle hända? Tror du han kommer ihåg något? Frågade jag oroligt.

- Jag hoppas för ditt eget bästa att han inte kommer ihåg något, för då kan du bara glömma det, låtsas som om det inte har hänt. Sa han och jag nickade långsamt, även om han inte kunde se mig.

- mmmmm, det hoppas jag med. Mumlade jag tillbaks.

- Men du, jag ska försöka väcka den här tjejen eller något, jag hör av mig sen.

- Visst, hejdå.

- Hejdå, sa han och la på. Jag suckade högt och la en kudde för ansiktet. Varför hade det här hänt? Felix fick inte komma ihåg någonting, då skulle allt förstöras, igen.

 

Omars Perspektiv

 

Jag ställde plättarna, frukten, smoothien och juicen på en bricka, sedan tände jag ett ljus och började gå upp för trappen. Klockan var 10 och jag hade fixat frukost till Felicia. Hon Skulle säkert vara jättehungrig när hon vaknade, så jag hade gjort i ordning pannkakor. Jag öppnade dörren in till mitt rum där hon låg och sov, utsträckt över hela sängen. Jag flinade och ställde ner brickan på nattygsbordet, sedan la jag mjukt min hand på hennes axel och skakade henne löst.

- Felicia? Vakna, sa jag och hon öppnade långsamt ögonen.

- Omar? Frågade hon och jag log.

- God morgon, sa jag och hon satte sig trött upp i sängen. Hon kollade sig förvånat runt i rummet och sedan tillbaka på mig.

- Vad gör jag här? Frågade hon och jag skrattade.

- Du ville inte hem igår, du var rätt så full så jag tog med dig hit. Sa jag och hon suckade.

- Åh, tack såå mycket… mamma kommer döda mig för att jag aldrig kom hem men det orkar jag inte tänka på nu, mitt huvud gör sjukt ont, sa hon och gnuggade  tinningen med ena handen. Jag sträckte henne en Alvedon och juice glaset och hennes blick föll på brickan.

- Men åååh vad gullig du är, har du gjort frukost? Frågade hon och jag log.

- Jag antog att du skulle vara rätt så hungrig, sa jag och hon log.

- du är bäst, Tack. Sa hon och svalde Alvedonen. Jag log och stoppade en pannkaka i munnen.

- Vad hände egentligen igår? Frågade Felicia och jag ryckte på axlarna.

- Inget speciellt, du vart rätt så full men du gjorde inget dumt, sa jag och Felicia log.

- Det var ju bra i alla fall, vad är klockan? Frågade hon och jag slängde en blick på min mobil.

- 10.17, vi kan sova ett tag till om du vill, jag tänkte bara att du kanske var hungrig. Sa jag och Felicia nickade.

- Helt rätt.

 

Felix Perspektiv

 

Jag vaknade av det starka solljuset som sken in genom fönstret. Med en irriterad suck vände jag mig om i den varma sängen. Jag öppnade långsamt ögonen men stängde dom lika snabbt när jag insåg hur ljust det var i rummet. Jag hörde hur min mobil blippade till en bit bort och med en ännu mer irriterad suck satte jag mig upp i sängen, det skulle ändå inte gå att somna om. Jag sträckte mig efter mobilen som låg på nattygsbordet och kollade smset, som var från mamma. ”Hej gubben, hoppas du hade kul igår! Jag kommer hem om ca en timme, puss” Jag läste smset och reste mig snabbt upp från sängen, oron steg inom mig om att hela nedervåningen skulle vara helt förstörd från festen igår. Jag tog ett djupt andetag, reste mig från sängen, drog på mig ett par mjukisshorts och en t-shirt och sprang ner för trappen. När jag kom längst ner stannade jag tvärt. Shit. Det var kaos. I hallen låg en vas krossad och det låg plastmuggar och ölburkar över hela golvet.

- Helvete. Mumlade jag och bet mig hårt i läppen. Hur fan skulle jag hinna städa upp allt det här innan mamma kom hem?! Jag behövde hjälp, själv skulle jag aldrig klara det. Jag drog upp telefonen och slog in Ogges nummer. Efter några signaler hördes hans hesa morgonröst i andra änden.

- Mm hallå?

- Ogge, kan du göra mig en tjänst? Frågade jag snabbt.

- öhm… det beror på vad det är, sa han och jag suckade.

- Kolla, mamma kommer hem om 1 timme och jag vaknade nyss, det ser ut so ett helvete på hela nedervåningen och det finns inte en chans i världen att jag hinner städa upp allt själv. Sa jag stressat och hörde Ogge skratta på andra sidan.

- Ring en städtjänst eller nåt, skämtade han och jag himlade med ögonen.

- Jag är seriös Ogge, du måste komma hit och hjälpa mig. Sa jag och hörde honom sucka.

- viiiiiist, jag kommer väll. Sa han och jag log stort.

- tack, tack tack! Du är bäst, vi ses, sa jag snabbt, la på och la ner mobilen i fickan. Sedan sprang jag snabbt in i förrådet och plockade fram dammsugaren, sopsäckar och tvättsvampar, sedan var det bara att börja.

 

Sagas Perspektiv

 

Jag klev ur den varma duschen och kollade mig själv i spegeln. Nu såg jag i alla fall lite fräschare ut. Klockan var runt 3 och jag hade inte gått upp föränn nu. Jag öppnade badrumsskåpet och tog ut en utav mina favorit hudkrämer, smörjde in hela kroppen och fortsatte sedan in i mitt rum där jag drog på mig ett par rena mjukisshorts och en mysig hoodie. Det var lite kyligare ute idag och jag tänkte kolla med Felicia om det var okej om jag kom över en stund. Jag satte mig i skräddarställning på sängen oh tog upp telefonen, jag slog in numret och la mobilen mot örat.

- Heeeej Saga! Sa Felicias glada röst efter några signaler.

- Hej, vad gör du? Frågade jag lika glatt.

- Kom precis hem från Omar, ska äta något och sen vet jag inte.

- Jaså, du stannade hos Omar? Frågade jag retsamt och Felicia bara skrattade.

- Vad gör du då? Frågade hon för att byta samtalsämne. Jag skrattade och himlade med ögonen.

- Jag tänkte kolla om du ville träffas? Måste berätta en sak.

- Jaaa absolut! Du kan väll komma hit? Frågade hon och jag log.

- Det blir bra, jag är klar så jag kommer snart. Sa jag och reste mig från sängen. Jag tog upp min väska från golvet och hängde den över axeln.

- Bra! Då ses vi, pusshej!

- Puss. Svarade jag och la på. Jag lät mitt halvt blöta hår hänga och struntade i att sminka mig, jag skulle ju bara till Felicia. Jag sprang ner i köket där mamma satt med datorn framför sig och glasögonen på näsan. När hon såg min vinklade hon snabbt ner datorskärmen och kollade upp på mig med ett leende.

- hej gumman, är du uppe nu? Frågade hon och jag nickade.

- Vad gör du? Frågade jag och slängde en till blick på datorn.

- Va? Jag? Jag jobbar lite bara. Svarade hon, nästan lite nervöst. Jag nickade tveksamt och mamma log svagt.

- vart ska du? Fortsatte hon

- Till Felicia. Svarade jag och mamma nickade.

- okej, ha så kul.

- Du med, svarade jag med ett litet leende, sedan fortsatte jag in i hallen och drog på mig mina vita converse. Jag lämnade huset och började gå mot bussen. Vad var det där om? Mamma jobbade aldrig hemma, höll hon något hemligt? Det var långt kvar tills jag fyllde år, så någon födelsedags present kunde det väl inte vara? Jag skakade på huvudet och fortsatte gå, jag fick förhöra henne sen och ta reda på vad hon egentligen höll på med. Jag ställde mig och väntade på bussen som skulle ta mig till Felicia, den skulle komma om 10 minuter så jag satte mig på bänken i busskuren och tog upp mobilen. 15.20 visade klockan. Jag öppnade instagram och började kolla igenom mitt flöde. Mitt i mitt scrollande avbröts jag av en välbekant röst.

- Saga?

Jag vände upp huvudet och såg Oscar stå med ett litet leende på läpparna. Bredvid honom stod tjejen jag sätt honom med på festen. Deras händer var ihopflätade och hon hade på sig en av Oscars tröjor, en som jag hade lånat många gånger. Jag granskade tjejen noga och gav henne ett litet leende.

- Hej, svarade jag kort.

- Öhm, Det här är Daniella, min… eh, kompis. Sa Oscar nervöst och nickade mot Daniella. Hon skrattade och och gav mig ett leende, jag log stelt tillbaks.

- och dethär är Saga, mitt… ex. sa Oscar och jag nickade.

- Kul att träffas, Sa Daniella med ett leende. Jag nickade.

- detsamma.

- Såå, vart ska du? Frågade Oscar.

- Till Felicia, vart ska ni?

- Vi ska hem till Oscar, sa Daniella glatt och Oscar bara log.

- Kul, sa jag och pressade fram ett litet leende. En stel tystnad spreds och jag kollade på Oscar som nervöst kliade sig i nacken.

- Nej meeen, ska vi gå? Frågade han och kollade på Daniella som nickade.

- Det var som sagt kul att träffas! Sa Daniella och gav mig ett till leende innan dom gick iväg. Oscar vände sig mot mig och vinkade snabbt och sen försvann dem bakom hörnet. Jag suckade. Hon var så snygg, förstår varför Oscar valde henne. Även om jag var avundsjuk så kände jag mig nästan lite lättad. Hon verkade så söt och trevlig, och Oscar förtjänade en bra tjej. Jag kände mig glad för hans skull. Jag tog upp mobilen och slängde en blick på klockan, precis då kom bussen. Jag reste mig och klev på, gav busschauffören ett leende innan jag satte mig på en ledig plats.

Efter några minuter var jag framme. Jag klev av bussen och gick upp för backen som ledde till Felicias hus, jag gick fram till ytterdörren och knackade på. Sekunden efter öppnades dörren av en glad Felicia.

- Heeej! Sa hon glatt och omfamnade mig i en stor kram. Jag kramade henne tillbaka och gick in i hallen.

- Hur mår du? Fortsatte hon medan jag klev ur skorna. Jag suckade.

- Jaaadu, som vanligt har jag skaffat mig ännu mer problem, sa jag och Felicia rynkade på ögonbrynen.

- Men vadå, har det hänt något? Frågade hon och vi gick in köket. Vi satte oss vid bordet och hennes förvirrade blick kollade länge på mig.

- jag hade sex med Felix. Sa jag tillslut, rakt på sak. Felicias ögon hastigt upp.

- Du gjorde vad?! Frågade hon chockat. Jag suckade.

- Jag veeet, men vi var fulla och det bara hände, han höll på och jag kunde verkligen inte motstå,  Sa jag och Felicia fortsatte stirra på mig.

- Vet han något om det här? Vad kommer du säga till honom?! Frågade hon och jag ryckte på axlarna.

-  Jag vet inte, han sov när jag gick och han har inte hört av sig, så jag hoppas och tror att han inte vet någonting. Sa jag och Felicia suckade.

- Och om han får reda på det, vad ska du säga då? Frågade hon och jag ryckte på axlarna.

- Jag vet inte, okej? Jag kan bara inte ligga med honom och sen låtsas som om ingenting har hänt, vi båda har ju känslor för varandra och han kommer aldrig gå med på att bara glömma bort det, jag känner Felix och jag vet hur ledsen han kommer bli. Sa jag och Felicia suckade.

- Du måste hålla såååå tyst om dethär, Felix kan inte få reda på det, fattar du? Sa hon allvarligt och jag nickade.

- jag fattar. Mumlade jag.

Legs
🍓🍉

tadaaaaaaa, Det kanske blev lite kort? men här är i alla fall del 101!!! Snart händer grejer säger jag bara ;))))) Vad tror ni att Sagas mamma har för hemilgheter?? ;) Och vad tror ni kommer hända med felix och Saga nu? :ooo och med Oscar och Daniella? Dun dun DUUUUUN
Hoppas ni mår bra och sååå! Sen vill jag säga tack tack TACK för alla fina kommentarer, seriöst, ni är så bra<3333333333
Hoppas ni har haft världens bästa sommarlov hitills, PUUUSSSS
 

OUR LOVE DEL 100

Tidigare
- Och hur han kan vara din kompis är bara så jävla stört, fattar du inte? det var han som gjorde så det tog slut mellan oss två! Det var han som förstöde allting! Nästan skrek Felix. Omar försökte tysta ner honom och jag bara skakade på huvudet.
- Om det var någon som förstörde så var det du. Eros har inte ett skit med det där att göra! och Förrästen trodde jag vi hade kommit över det där för länge sedan, det är inte vi två långre Felix, och det kommer inte bli, snälla förstå det! Sa jag högt och Felix blick blev helt tom. Han kollade länge på mig innan han tog ett djupt andetag.
- Gör vad fan du vill. Ta med honom på festen, visst. mumlade han innan han gick med snabba steg därifrån. Jag kände hur något högg till innuti mig. jag svalde hårt och höll emot tårarna som ville komma. Varför skulle jag alltid förstöra allting?
Felicias perspektiv

Jag låg i Sagas säng med mobilen framför ansiktet. Jag höll på att läsa igenom alla sms jag fått av Omar, han var så feg, smsade som en galning men i verkligheten sa han ingenting. Jag hade ignorerat honom i några dagar nu, varför vet jag igentligen inte, jag orkade bara inte vara i något förhållande. Det jag hade med Omar var inget mer än en sommarromans.
- Vilken ska jag ha nu då, den vita eller den ljusblå? frågade Saga plötsligt och höll upp två tröjor framför mig.
- Den vita. mumlade jag och min blick föll tillbaks på telefonen. Jag kände mig lite dum, som inte svarade på hans sms... Lixom, han hade inte direkt gjort något. Alla hans sms fick mig att få ont i magen.
- Ska inte du byta om snart? Felix fest börjar om 1 timme. Sa Saga och avbröt mina tankar ännu en gång. jag kollade tröttsamt upp på henne. Hon var jättefin, hennes hår hade hon flätat och lagt över ena axeln, och tröjan hon hade på sig var vit i spets och så hade hon ett par blå jeansshorts.
- Jag orkar inteeeeeee, klagade jag och vred på mig i sängen. Saga suckade och satte sig bredvid mig.
- Vad gör du? frågade hon och kollade på min mobil. Hon höjde på ögonbrynen när hon såg smsen.
- Vad? frågade jag.
- Någon försöker visst få tag på dig, varför svarar du inte? Sa hon och jag gav henne en lång blick.
- Vadå, vad ska jag svara? plus att jag vill inte att det ska vara något mellan mig och Omar. Sa jag och Saga la huvudet på sne.
- Nej, jag vet... men då kanske du borde prata med honom och berätta det i stället för att ignorera honom? föreslog hon och jag suckade.
- Jo men... jag vet inte... jag typ.. vågar inte?
- Komigen, gör det ikväll! Du får säga det på ett snällt sätt, och be om förlåtelse att du ignorerat honom. Sa hon och jag nickade.
- Visst, jag får väll göra det. svarade jag och reste mig för att ta på mig mina kläder. Jag hade valt ut en svart, tight klänning och ett guldhalsband. Håret tänka jag bara platta och sen var jag klar, så det var inte så mycket att göra. jag drog på mig klänningen och kollade mig i spegeln.
- Sitter den bra? frågade jag och Saga nickade ivrigt.
- Du passar skitbra i den! Sa jag hjälpa dig med halsbandet? frågade hon och nickade mot halsbandet jag höll i handen. Jag nickade och gav det till henne.
- När kommer Eros tillbaka? han har vart borta ganska länge nu, sa jag när halsbandet satt på. jag kollade mig i spegeln och ett litet leende spreds på mina läppar, jag var nöjd.
- Ingen aning, borde jag ringa? han har vart borta i nästan 2 timmar, så lång tid borde det väll inte ta att köpa en present? Sa hon och jag ryckte på axlarna.
- ring. sa jag och hon tog upp telefonen. Hon gick bort en bit och började prata. Sålänge kopplade jag i plattången och satte mig ner i skräddarställning på golvet. Jag började noggrant platta mitt hår tills det blev spikrakt. "Aa okej, men då ses vi snart, hejdå!" Hörde jag Saga säga och hon kom tillbaka.
- det hade tagit tid för honom att hitta en bra present, men han var klar nu så han kommer nog snart. Sa hon och jag nickade.
- Vad köpte han då?
- En keps, vilket Felix antagligen kommer uppskatta. Han gillar ju kepsar. sa hon med ett leende. Jag nickade igen, koppade ur plattången och kollade mig i spegeln ännu en gång.
- Är det platt överallt? frågade jag och drog handen genom håret.
- Jepp, ser ut så i alla fall. Saarade Saga och jag reste mig från golvet.
- Perfekt! Då är jag klar! Sa jag glatt.
 
Sagas Perspektiv

Vi ställde oss utanför Felix ytterdörr och jag höjde handen för att ringa på klockan. Precis då öppnades dörren av Felix, som hade ett stort leende på läpparna. Vi hade knappt pratat sen vi bråkat på Grönan i förrgår men i denhär stunden verkade det vara som bortblåst.
- Tja! Sa han glatt och släppte in oss i hallen. Han gav mig en snabb kram, gjorde likadant med Felicia men Eros gav han bara en kort nick. Det var hög musik på och alla verkade vara på bra humör.
- Grattis på födelsedagen! Sa jag glatt och Felix bara log.
- Tack! Dom flesta är i vardagsrummet, Sa han och nickade in mot huset. Jag nickade och sträckte fram presenten.
- Här, sa jag och han tog emot den med ett leende och la den på presentbordet som var fyllt med paket.
- Tack Saga. sa han och log sitt fina leende ännu en gång. Jag trängde av mig skorna och gav Eros och Felicia en varsin blick.
- Jag ska gå och leta reda på Alice, sa jag och dom nickade. Jag lämade dom i hallen och gick in i vardagsrummet där festen var i full gång. Jag sökte med blicken i rummet och hittade tillslut Alice och Ogge stå och i princip äta upp varandra. Jag gick dit och harklade mig, vilket kanske inte hördes så bra på grund av den höga musiken, men båda reagerade i alla fall, släppte kyssen och kollade på mig.
- Ni verkar ha fått till det igen, sa jag med ett litet flin. Alice skrattade lite nervöst och kollade upp på Ogge som bara log.
- Är Oscar här? fortsatte jag och Ogge nickade.
- Där borta med nån tjej, sa han och pekade bort en bit. Jag kollade dit och såg Oscar stå och prata med en söt tjej i min ålder. Hon hade ljusbrunt hår och mörka ögon. Jag kände hur avundsjukan kom fram och kollade snabbt bort.
- Vem är hon? frågade jag och Ogge ryckte på axlarna.
- Vet inte, Daniella tror jag hon hette. Svarade ogge. Jag svalde hårt och nickade.
- Kul, men, jag ska gå och hitta Eros, vill inte att han ska hamna ensam. mumlade jag och gick därifrån. Jag kollade bort mot Oscar och tjejen igen och såg hur han la en slinga av hennes hår bakom örat. Jag bet mig hårt i kinden, vek bort blicken och fortsatte gå. Hur mycket jag än försökte tränga bort den avundsjuka känslan gick det inte. Jag fick ju inte känna såhär.
 
Oscars Perspektiv

Jag drog med Daniella till bordet där all dricka och sånt fanns. Jag höll fram en plastmugg med något jag inte riktigt visste vad det var till henne, men hon bara skakade på huvudet.
- Jag dricker inte, sa hon och jag höjde på ögonbrynen. Ärligt talat blev jag chockad. Nästan alla jag kände som var i min ålder drack.
- Åh, okej! Sa jag förvånat och ställde tillbaks både min och hennes mugg.
- Men du får ju, om du vill. sa hon och jag skakade på huvudet.
- Man måste ju inte dricka för att ha kul, ellerhur? frågade jag och hon skrattade.
- Helt rätt. Vet du om det finns typ, cola eller nåt? frågade hon och jag kollade bland flaskorna på bordet.
- hmmmm, går hallonsoda bra? frågade jag och höll upp flaskan. Hon nickade och tog emot den. Jag tog en egen också, tog tag i hennes hand och drog med mig henne genom allt folk och satte mig i soffan. Jag klappade på platsen bredvid mig och hon slog sig ner. Festen hade nu hållt på en stund och vissa hade hunnit blivit rätt så fulla, folk dansade, skrattade och alla verkade på bra humör. Jag la min arm runt Daniellas axlar och hon kollade upp på mig med ett litet leende. Jag hörde hur Daniella började prata men eftersom vi satt ungefär i mitten bland allt folk var det nästan omöjligt att höra vad hon sa.
- Va? frågade jag och hon suckade, kom närmre mitt öra.
- Kan vi inte gå någonstans där det är lite tystare, så vi kan prata? sa hon högt för att överrösta musiken, Jag nickade, tog min läsk i ena handen och hennes hand i den andra. jag drog med henne genom huset och genom allt folk, ut mot Felix baksida. Jag öppnade altandörren och gick ut med henne efter mig. Det var några som stog en bit bort på tomten och rökte men annars var det ganska tomt. jag slog mig ner i en av stolarna som stog framme och Daniella satte sig bredvid.
- Fryser du? frågade jag och hon ryckte på axlarna.
- Lite kanske. Sa hon och jag drog åt mig en filt som hängde över ett av ryggstöden. jag gav henne filten och hon log stort, virade in sig och satte upp benen i mitt knä.
- Tack, sa hon och jag log.
- Sååå, var det något speciellt du ville prata om eller? frågade jag och hon skakade på huvudet.
- Inte direkt, fest är bara inte riktigt min grej... Sa hon och ryckte på axlarna. Jag nickade förstående. 
- Nej, det är klart, smaken är som baken, sa jag och hon började skratta.
- va? frågade hon skrattandes.
- Smaken är som baken, upprepade jag och hon skrattade ännu mer.
- smaken är som vad? frågade hon skrattandes och jag höjde på ögonbrynen.
- som baken, delad. Sa jag och hon skrattade ännu mer.
- Hittade du på det nu?! frågade hon skrattandes och nu började även jag skratta, hade hon aldrig hört det förut? 
- Nej, det är ett ordspråk Ella. Sa jag med ett flin och hon skrattade till.
- Ella? frågade hon sedan och jag log ett snett leende.
- ditt smeknamn. sa jag och hon rynkade på pannan.
- Jaså, ser man på. sa hon stolt och jag skrattade.
- Jag då, vad får jag för smeknamn? frågade jag och hon tänkte efter.
- Hmmmm... kanske "kaffekillen" skojade hon och jag himlade med ögonen.
- jag har ju sagt förlåt för det! Sa jag och hon började skratta igen.
- Jag vet gubben, jag skojade. sa hon och flinade. Det blev tyst och jag kollade mig omkring. Solen var påväg ner och det var så fint. Det ända som störde var den höga musiken där inne. Även om det var Felix födelsedags fest så var jag inte säker på om jag ville vara kvar. Jag menar, jag skulle mycket hellre göra något med Daniella.
- Du... Eftersom att festa inte direkt var din grej, ska vi dra? frågade jag och hon kollade konstigt på mig.
- Va? Nej, din kompis fyller år, och bara för att inte jag gillar att festa betyder inte det att du måste sitta här med mig! Hon började babbla och jag himlade med ögonen.
- Ge dig, jag är 1000 gånger hellre med dig än att festa. Sa jag ärligt och jag såg en rodnad spridas över hennes kinder.
- Men ååh, vad gullig du är... Sa hon och jag log, reste mig och sträckte ut min hand.
- Kom, vi går. sa jag och hon tog tag i min hand.
 
Felicias Perspektiv
 
Jag hoppade till den höga musiken och kollade på Saga som såg lika glad ut hon. Vi dansade och sjöng högt med till låtarna. Saga hade blivit ganska full, så hon skrattade överdrivet mycket åt allt som hände. Jag hade också druckit lite, men inte alls så mycket som Saga. plötsligt kände jag en lätt kanck på axeln. Jag vände mig om och såg Omars osäkra leende.
- Sorry om jag stör men, vi borde typ snacka... sa han och jag slängde en blick på Saga som fortfarande dansade som en galning. Jag kollade tillbaks på Omar och nickade, sedan följde jag med honom ut i hallen. Han kollade in i mina ögon en lång sund innan han öppnade munnen.
- Du har ignorerat mig, sa han enkelt och jag nickade.
- varför? fortsatte han och jag suckade.
- Jag vet inte omar... började jag men han avbröt mig.
- Du är rädd, för att jag ska göra samma sak som förut. Svika dig, sa han med en lätt axelryckning. jag kollade ner på mina fötter.
- Ja, det är jag. mumlade jag och Omar skakade på huvudet.
- Jag skulle aldrig göra så igen. Sa han säkert och jag höjde på ögonbrynen.
- hur ska jag kunna lita på det? frågade jag och Omar svalde hårt.
- För att jag har insett att jag är kär i dig Felicia. Dom här dagarna du har ignorerat mig har jag vart som galen, Jag har försökt säga något i skolan, göra vad som helst, men det har bara inte gått. Sa han med ett litet skratt. Jag kollade länge på honom, och sedan skakade jag på huvudet.
- Omar jag... Började jag men han avbröt mig.
- Veckorna innan sommarlovet, vad hände med dom? Har du glömt bort dom? För det har inte jag, och jag saknar det. Jag fattar inte vad som hände när skolan började, helt plötsligt verkade du typ hata mig. Gjorde jag något fel? För i så fall vill jag veta, Jag orkar inte gå runt och inte ha en jävla aning om varför det blev såhär. Sa Omar allvarligt.
- Omar... mumlade jag och kollade ner på mina fötter. Omar försökte nervöst fånga min ögonkontakt medan han väntade på vad jag skulle säga här näst.
- Jag är så jävla kär i dig, Sa jag och kollade djupt in i hans ögon.
 
Sagas Perspektiv

Jag kände hur allt blev snurrigare och snurrigare, hur min syn blev suddigare och mina ben mer ostadiga, men det hindrade mig inte från att fortsätta dansa. Musiken dunkade i hela kroppen och jag kollade runt på alla glada människor. Jag bestämmde mig för att gå ut och ta lite frisk luft eftersom jag ändå inte såg någon jag kände här. Lite halvt vinglit tog jag mig ut på baksidan. det hade blivit rätt så mycket folk här ute, jag fick snabbt syn på ett gäng killar som jag tyckte jag kände igen lite från skolan eller något, så jag bestämmde mig för att gå dit. När jag kom närmre såg jag att det var Felix och några från paralellklassen, allihopa stog med en varsinn ciggarett i handen. Med höjda ögonbryn granskade jag Felix, hur han höjde ciggaretten mot munnen tog ett bloss innan han vände sig om och fick syn på mig, snabbt slängde han ner den på marken och trampade snabbt på den med ena foten.
- Saaaagaaa!!! Fan vad Sexig du är, Sa han berusat och jag klämmde fram ett litet leende. Skulle han försöka flörta? Jag bestämde mig för att flörta tillbaka, det var ju ändå fest, Felix födelsedags fest.
- Kan baaara säga detsamma, sa jag och Felix flinade, la mjukt ena handen på min midja.
- Jag menar det verkligen, du är asfin. sa han och jag kände rökdoften från hans mun när han pratade. Han tröck mig närmre mot honom och kollade djupt in i mina ögon. Hans ljusblå ögon glittrade. Nu skillde det bara några centimeter mellan våra ansikten, och då böjde sig Felix sig ner ännu närmre. Jag kunde känna hans läppar snudda vid mina.
- Jag kysser inte folk som röker, viskade och puttade lätt bort honom med ena handen. Felix snubblade lite lätt bakåt och drog handen genom håret, jag vände och gick därifrån utan att möta hans blick. Jag hörde hur killarna började skratta åt det som nyss hände. Jag log belåtet.
 
Felix Perspektiv

Jag såg Saga gå iväg. Jag suckade och kollade irriterat bak på killarna som stog och skrattade åt mig.
- Skitkul, ellerhur? Jävligt kul! Sa jag ironiskt, puttade hårt bort dom och gick med snabba steg förbi.Smart Felix, att stå där och röka inför Saga, riktigt smart! Jag var så jävla nära på att få den där födelsedagskyssen, men nej, såklart sabbar jag alltid så jävla mycket för mig själv. Jag gick in i huset och fortsatte in i vardagsrummet. Jag drog åt mig första bästa flaska, hällde i lite i en plastmugg och blandade i lite andra olika drycker. Jag svepte allt innehåll och slängde bort muggen över golvet. Jag bestämde mig för att till hallen och hämta ett ciggarettpaket från min jacka, så jag på ostadiga ben dit, och där fick jag syn på Eros och Saga. Eros la handen på Sagas midja på samma sätt jag gjort ute på baksidan, jag förstog direkt vad han tänkte. Som väntat böjde han sig ner mot hennes läppar, innan jag äns hann tänka var jag framme vid dom och puttade bort Eros. Jag tog några snabba steg mot honom och spännde blicken i honom.
- duuu rör inte henne! Ropade jag med ostadig röst och puttade till honom ännu en gång. Han höjde på ögonbrynen.
- Vad sa du?! frågade han stöddigt och jag spännde käkarna och knuffade bak honom ännu en gång.
- Du rör henne inte, morrade jag och ett flin placerades på Eros läppar.
- Hon är inte din längre Felix, Fattaru inte det? sopttade han ut och jag kände ilskan bubbla upp inom mig.
- Tror du inte jag har hört det? Men att se henne med någon så... så äcklig som dig klarar jag inte av. Sa jag argt och knöt nävarna.
- Seriöst kan ni... började Saga men jag avbröt henne.
- Kom. Sa jag och drog tag i hennes hand. Hon röck åt sig den och jag vände mig om mot dom. Eros suckade och kollade på mig.
- Du måste sluta vara så jävla självisk och tänka på vad Saga vill, Allt handlar alltid om dig, komigen! Skrattade Eros fram. Jag bet mig hårt i läppen.
- Jag bjöd inte äns hit dig från början, så vafan fick du luft ifrån? Frågade jag, drog ännu en gång tag i Sagas arm, lite hårdare denna gång och gick iväg.
- Felix vart ska vi? frågade hon och jag vände mig mot henne.
- Bort från dendär idioten, mumlade jag . Saga stannade och suckade.
- Vi behöver snacka om dethär, började hon.
- Med Eros? Aldrig i liiiivet, Sa jag och drog ut på i:et.
- Men nej, bara du och jag. Sa hon och jag nickade.
- Visst, prata.
- Nej, ostört. sa hon och började gå. Jag försökte så gått jag kunde att gå rakt efter henne upp för trappan. Hon gick in till mitt rum och stängde dörren efter oss.
 
Sagas Perspektiv (SÄTT PÅ "SUMMERTIME SADNESS" av Lana Del Rey vs. Cedric Gervais (remix))
Jag granskade Felix uppifrån och ner. Han stog snett lutad mot dörren med armarna i kors. Jag återfuktade läpparna och tog ett djupt andetag, det var svårt att hitta dom rätta orden att säga, så ingenting kom ut från min mun.
- Hade du tänkt säga något? Annars kan vi ju bara stryka över det som hände där nere och istället avsluta där vi började på baksidan, sa han flörtigt och jag bara skakade på huvudet. Felix var så konstig när han var full, ena sekunden hur arg som helst och andra världens flörtigaste.
- Jag... asså, du... eller asså, vi... mumlade jag och la direkt märke tll hur Felix blick föll ner på mina läppar. Hans ögonbryn var höjda och hela han gjorde mig okoncentrerad.
- Du måste sluta gå på varje kille jag är med, sa jag snabbt och försökte fånga Felix ögonkontakt, men han slet inte blicken från mina läppar.
- Hallå..? Lyssnar du äns, frågade jag och Felix kollade snabbt upp i mina ögon.
- Va? frågade han och jag bet mig nervöst i läppen. Han hade flyttat sig nämre mig under tiden och la nu handen mjukt på min midja. Jag kände hur mitt hjärta började slå snabbare.
- Jag... du och jag har ingenting länge. Sa jag säkert och Felix höjde på ögonbrynen.
- Ingenting? frågade han och ett leende spreds på hans läppar. jag svalde hårt och skakade på huvudet. Han gjorde mig alldeles knäsvag.
- Ingenting. Sa jag svagt och Felix tog tag i mina höfter och pressade mig närmre honom. Han flinade och kollade ner på mina läppar ännu en gång. Löst bet han sig i underläppen. Jag kände fjärilarna åka runt som galna i min mage.
- K...kan du sluta? Fick jag ut, men inte som mer än en viskning. Ute på baksidan hade det varit så mycket lättare att dissa honom, alla hans vänner var där och jag kände mig extra kaxig, men nu... När det bara var jag och Felix... Han var helt omöjlig.
- Vadå, distraherar jag dig? viskade han tillbaka, samtidigt som hans började pilla med min tröjkant.
- Allt med dig distraherar mig! Dina ljusblå ögon, och... och  när du har ditt hår sådär... perfekt, och.. o... Sa  jag och Felix leende bara blev bredare och bredare.
- Och detdär! Sluta le sådär! Det gör mig helt, jag vet inte, du gör mig helt, började jag men avbröts snabbt av Felix läppar pressades hårt mot mina. Jag stelnade till och alla fjärilarna i magen började fladdra runt som galna.  Jag kände hur hjärtat började slå tusen gånger snabbare, och efter en liten stund började jag kyssa tillbaka. Hans blöta kyssar fortsatte ner för min köke och ner på min nacke medan hans händer gled ner på min rumpa. Han tog ett stadigt grepp och bar upp mig i hans famn.  Jag lindade benen runt hans midja, kände hur felix började gå frammåt och hur min rygg tillslut slog i väggen med en duns. Min andning var häftig och mina händer gled snabbt ner till hans tröjkant. Felix log och hjälpte mig ta av hans tröja. Han slängde den åt sidan och mötte mina läppar ännu en gång. Jag kände hur han bar upp mig igen, och utan att släppa kyssen la han mjukt ner mig på sängen. Han började försikrigt ta av min tröja också, som han slängde på marken. En sekund stannade han och tittade på mig
- Du är så... så jävla snygg, mumlade han innan hans blöta läppar nuddade mina igen.
 
Omars perspektiv

Felicia slog sig ner bredvid mig i soffan. Hon hade en plastmugg i handen och skrattade hysteriskt.
- Heeej Omar!!! Skrattade hon samtidgt som hon gosade sig in i min arm. jag skrattade och tog mig ur hennes grepp.
- Hur mår du? frågade jag och hon bara skrattade. Hon var riktigt full.
- Jag vill ha mc donalds! Sa hon glatt och satte sig rakt upp i soffan. Jag höjde på ögonbrynen och suckade.
- Du borde gå hem, sa jag och reste mig. Felicia bara skrattade.
- Vaaaaa jag vill ju ha mc donalds! Sa hon och jag sträckte ut min hand. Hon tog tag i den och reste sig från soffan.
- Kom nu, jag följer dig hem. sa jag och Felicia började fnittra. Jag trängde mig igenom allt folk för att komma till hallen. En hög duns och en krash hördes, jag kollade oroligt bak och såg Felicia ligga mitt på golvet. Bredvid henne låg en stor vas krossad i tusen bitar. jag kollade storögt på vasen, och sedan tillbaka på Felicia.
- Oooojdå... mumlade hon och satte handen för munnen. jag suckade och hjälpte henne upp.
- Stanna här, jag måste hitta Felix. Sa jag och Felicia fick ett oroligt uttryck i ansiktet.
- Nej! Han kommer bli skitsur! Sa hon och jag skakade på huvudet.
- Jag säger bara att det var jag, stanna här. Sa jag allvarligt och Felicia nickade, och satte sig ner på golvet. Jag började gå runt och leta efter Felix, jag hade inte sett honom på flera timmar. Jag gick runt en stund men han var ingen stans, kunde han ha gått och lagt sig? det var ju ändå mitt i natten. Jag joggade upp för trappen och slog upp dörren till Felix rum. Precis som jag trott var Felix där, men inte ensam. Saga var med honom och... ja, mer än så behöver jag nog inte säga. Lika snabbt smällde jag igen dörren och tog ett djupt andetag. Vad hade jag nyss sett? Jag strök över tanken och sprang ner för trappen igen. I hallen satt Felicia och väntade.
- Blev han sur? frågade hon och jag skakade på huvudet, drog på mig skorna och tog Felicias hand.
- Kom nu, sa jag och Felicia gick med små steg efter mig. jag öppnade ytterdörren och gick ut i den svala sommarnatten.
- Jag vill ha mc donalds! Gnällde Felicia bakom mig. Jag kollade tröttsamt på henne.
- Du behöver komma hem, sa jag men hon skakade oroligt på huvudet.
- Mamma, hon kommer döööda mig... sa hon med uppspärrade ögon. jag tog tag i hennes kalla lilla hand.
- Okej, vi gör såhär. Du får komma hem till mig, jag är endå ensam hemma. sa jag och Felicia sprack upp i ett leende.
- Yeeeeeey, men först Mc donalds? frågade hon och jag suckade.
- Visst, först Mc donalds. Sa jag och Felicia log stort. Vi lämnade Felix tomt och började gå bort mot Mc donalds. Felicia fortsatte babbla om allt och ingenting. Efter några minuter gick vi in och direkt fram till kassan, eftersom det var mitt i natten var det inga folk där.
- Vad ska du ha? frågade jag och Felicia stog och tänkte efter en stund.
- Cheeseburgare! sa hon och jag nickade.
- Okej, en cheeseburgare med pommes och en cola. Sa jag och killen i kassan hämtade maten.
- Var det bra så? frågade han och jag kollade frågandes på Felicia.
- Vill du ha något mer? frågade jag och hon skakade på huvudet.
- Då blir det 40 kronor! Sa killen och jag sträckte fram två 20 lappar. Jag tog brickan med maten på och satte mig vid ett bord. Jag gav Felicia maten och hon började äta.
- mmmmm.... mumlade hon och tog en stor tugga av sin hamburgare. Jag skrattade och hon sträckte fram en pommes.
- vill du smaka? frågade hon och jag skakade på huvudet.
- Det är lungt, sa jag och hon kastade den på mig. Ett högt skratt lämnade hennes mun och jag skrattade till.
- Felicia, ät upp nu så går vi hem sen. Sa jag och hon gjorde en ledsen min. Jag lutade mig tillbaks i den hårda stolen och tanken på Felix och Saga kom tillbaka, vad var det mellan dom? Bara inte Saga gav honom några falska förhoppningar igen. Om det skulle bli något mellan dem igen skulle det vara ganska bra, Felix var så mycket bättre med Saga än utan.
 
 
 
♡
♥

Tadaaaaaaa Nu så är del 100 uppe, dun dun DUNNNN vad händer nu? ;))))))
Hoppas ni gillade kapitlet och att nu njuter av solen lika mycket som jag :*  Idag kommer ju killarna hem från USA också, och imorgon är det allsång! Vilka ska dit? Det ska jag! 
Men ni får ha det så bra sålänge, PUSSS