OUR LOVE DEL 89

Tidigare
Theresa harklade sig och hennes farmor vände sig om mot oss. Hon kollade ogillande på oss en lång stund innan hon öppnade munnen.
- vem är du? frågade hon och jag kollade på Theresa.
- Farmor det är en sak du måste veta. sa hon allvarligt. hennes farmor kollade på henne med höjda ögonbryn.
- jaha? frågade hon och Theresa svalde hårt och gav mig en nervös blick innan hon fortsatte.
- jo... jag och Felix... vi... vi... stammade hon. Jag kramade hennes hand hårdare med min och hon tog ett till djupt andetag.
- jag är gravid. sa hon snabbt tillslut.

Felix Perspektiv (LÅTTIPS, "BATTLE SCARS" AV LUPE FIASCO, GUY SEBASTIAN)

Theresas farmors ögon blev stora som bowlingklot och hennes mun öppnades.
- gravid? frågade hon och Theresa nickade.
- Förlåt... mumlade hon men Theresas farmor dunkade hårt näven i köksbordet. Jag ryckte till och kollade förskräckt på Theresas farmor som tittade riktigt surt på mig. Jag slickade mig nervöst om läpparna innan jag mötte hennes blick.
- Är DU pappan?! skrek hon argt. Jag svalde hårt och nickade.
- Förlåt mig... det var verkligen inte... började jag men Theresas farmor avbröt snabbt.
- FÖRSTÅR DU VAD DU HAR GJORT?! Skrek hon sedan. Jag nickade igen.
- jag är jätteledsen verkligen... fortsatte jag.
- Du har gjort henne gravid! Fattar du vilken jävla ansvar hon har nu? Theresa är för fan 16 år! Sa Theresas farmor argt.
- farmor snälla ta det lungt, Det är inte bara hans fel. sa Theresa snabbt. Hennes farmor spännde blicken i henne.
- Håll käften. Sa hon sammanibitet och Theresa svalde hårt. Jag klämmde hennes hand hårdare i min och pressade ihop läpparna. Jag kände ilskan bubbla inom mig, hur kunde hon säga sådär?
- Du har förstört hennes liv, hon kommer först och främst bära på ett jävla barn i 9 månader, som hon sedan ska föda och ta handom! Fattar du?! skrek Theresas farmor rakt i mitt ansikte. irriterat torkade jag bort lite spott från min kind som flugit rakt ut från hennes mun.
- Ja fast nu är det ju så att vi tänker göra abort. sa jag och Theresa nickade instämmande. Hennes farmor höjde på ögonbrynen.
- abort? det är inte ett alternativ. sa hon strängt. Theresa suckade.
- Du, det väljer jag själv. det är mitt barn. sa hon bestämt.
- Ja, fast om du gör abort blir det inget barn över huvud taget! Sa Theresas farmor argt. Var hon dum i huvudet? såklart Theresa skulle göra abort om hon ville det, plus att jag skulle aldrig kunna bli pappa, inte nu? jag var 15 år, det var alldeles för stort ansvar. 
- Jag SKA göra abort, fattar du?! sa Theresa surt. Hennes farmor bet hårt ihop käkarna och skakade på hvuudet.
- Lilla gumman JAG bestämmer och du ska inte göra abort. det är du som påbörjat dethär då får du avsluta det också. Sa Theresas farmor strängt. Jag kände hur ilkan höll på att bubbla över.
- men vafan, Theresa gör abort. sa jag och Theresas farmor vände sig mot mig med höjda ögonbryn.
- Och du, du bestämmer INTE det. sa hon och jag höjde på ögonbrynen.
- Klart som fan att jag är med och bestämmer? det är lika mycket mitt fel som Theresas att det här hände. sa jag chockat och theresas Farmor såg riktigt ut att buubla av ilska.
- JAG är den vuxna här och det är JAG som bestämmer! Ta dethär eller gå! Sa hon argt och pekade mot dörren. Theresa ryckte på axlarna, drog med mig bort mot hallen.
- Vi drar. mumlade hon och drog med mig ut.
- OM DU VÄLJER ABORT SKA DU VETA ATT DU INTE ÄR VÄLKOMMEN HIT NÅGOT MER, DÅ SKÖTER DU DIG SJÄLV, USCH! Skrek hon efter oss. Theresa smällde hårt igen dörren bakom oss och började med raska steg gå bort från huset. Jag joggade efter henne och drog tag i hennes arm.
- Theresa vänta! Sa jag och hon vände sig om, tårarna forsade ner för henne kinder.
- vad fan ska jag göra nu, HELVETE! Skrek hon och drog åt sig sin arm. hon fortsatte gå bortåt men jag stannade henne snabbt genom att ställa mig framför henne.
- Ta det lungt! Skit i henne, gör abort! Om det är det du vill, så ska du det! Okej? sa jag och theresa suckade högt.
- Klart som fan att jag ska göra abort, men det är inte problemet just nu. mumlade hon och jag kollade frågandes på henne.
- vad är det då? frågade jag och theresa höjde på ögonbrynen.
- Vad fan tror du? jag vart typ utslängd? Jag har ingenstans att bo?! sa hon panikslaget.
- men hon var ju inte allavarlig, såklart du får bo där, började jag men Theresa avbröt mig snabbt.
- Eh nej?! du känner fan inte min farmor! Sa hon argt. Jag suckade och la handen på hennes axel.
- Jag önskar jag kunde säga att du kunde bo hos mig men det skulle aldrig gå, mina föräldrar får inte veta något om dethär. sa jag och Theresa höjde på ögonbrynen.
- Ursäkta?! du tvingade mig i stort sätt att berätta för min farmor? klart som fan att dina föräldrar ska veta något?! sa hon surt. Jag suckade.
- Theresa det går inte, fyfan vad pinsamt, kommer aldrig kunna berätta det för dom. sa jag med Theresa bara skakade på huvudet.
- Ibland är du så jävla patetisk Felix, sa hon och började gå med snabba steg bortåt. Jag slöt hårt ögonen. Hon hade rätt, ibland var jag så jälva patetisk.
 
Sagas Perspektiv

Oscar låg över mig på soffan och kysste mjukt mina läppar. Min ena hand låg i hans hår medan den andra var runt hans nacke. Oscar släppte försiktigt mina läppar och kollade djupt in i mina ögon.
- Du är så jävla fin. viskade han och snuddade löst vid mina läppar igen. Jag log och kysste honom länge. Vi hade nästan precis kommit hem efter middagen, Som Oscar envist bjöd på i alla fall. Oscar gick av mig och jag satte mig upp i soffan. Han satte sig bredvid och slog på teven.
- ska vi kolla på film? frågade han och jag nickade. Oscar Böjde sig ner och höll upp lite olika filmer. Jag valde en som såg bra ut och Oscar satte i den i dvd spelaren. Precis då knackade det på dörren.
- Vem kommer nu? frågade jag och Oscar ryckte på axlarna, reste sig för att gå och öppna. Jag gick efter och ställde mig mot väggen i hallen. Oscar öppnade dörren och framför stog en ganska lång, svarthårig tjej med utsmetad mascara i hela ansiktet. Jag kollade chockat på tjejen och hon kollade chockat tillbaka.
- Theresa? frågade Oscar förvånat. Jag stelnade till och stirrade på tjejen i dörröppningen. Theresa.. Var det den Theresa...? som Felix...? Vad gjorde hon här?!
- Får jag... får jag bo här? grät hon. Oscar klollade förvånat bak på mig och sedan tillbaka på Theresa.
- Öhm... jag... jag vet inte... Sa Oscar osäkert.
- Snälla! Gnällde hon. Jag spännde hårt blicken i henne. det var hon. jag var säker.
- Vad har hänt? frågade oscar och Theresas tårar började rinna igen. Oscar släppte in henne i hallen, Hon drog av sig skorna och gick in till soffan, där hon tog tag i en kudde som hon hårt kramade om.
- jag blev utslängd! grät hon. Jag suckade irriterat och Oscar satte sig ner bredvid Theresa.
- varför då? frågade han och jag satte mig ner i en fotölj.
- J...ja..jag är gravid! Stammade hon fram. Oscar kollade på henne med höjda ögonbryn.
- Oj... mumlade han. Jag kände ilskan bubbla inom mig. Hon var ledsen, och stack hem hit? till Oscar? Oscar tittade på mig och jag tittade surt tillbaka.
- Snälla Oscar, jag har ingenstans att bo! gnällde hon. Oscar reste sig från soffan med en liten suck.
- såklart du kan stanna här... men bara inatt.  sa han och Theresa reste sig snabbt upp, kramade Oscar hårt. Jag öppnade förvånat munnen. Jag skulle ju sova är här hos Oscar i natt? Inte hon, absolut inte.
- Tack, tack tack! Sa hon och Oscar skrattade till. avundsjukt spännde jag blicken i henne. Euw. Hon äcklade mig. Theresa släppte kramen och torkade snabbt bort tårarna under ögonen.
- vart kan jag sova? frågade hon ivrigt. Jag gav henne en trött blick, som hon helt ignorerade.
- öhm, du kan ta gästrummet, där uppe. Gå upp sålänge så kommer jag sen. sa Oscar med ett leende. Theresa nickade och började gå upp mot trappen. Såfort hon var borta vände jag mig irriterat mot Oscar.
- Jaha? jag då? frågade jag och Oscar suckade.
- Kolla Saga, jag vet att du inte är Theresas största fan men hon är min vän och hon behöver mig ikväll. sa han och la händerna på mina axlar. Jag suckade.
- Men du och jag skulle ju ha myskväll! Gnällde jag. Oscar nickade.
- Vi tar det imorgon eller nåt, okej? frågade han och jag bara nickade missnöjt.
- visst. muttrade jag och hängde min handväska över axeln.
- Jag lovar att ringa dig imorgon. Sa han och jag nickade, började gå mot hallen. Utan att säga hejdå smällde jag igen ytterdörren och började med snabba steg gå hemmåt igen. Jag hatade den där jävla Theresa av hela mitt hjärta.
 
Felix Perspektiv, lite tidigare

Jag började med snabba steg gå mot saga. Varför visste jag inte, men jag behövde säga förlåt för igår. Förlåt för att jag blev arg, vilket igentligen inte var så konstigt på grund av nyheten jag precis fått, men ändå. Kanske skulle hon också förstå, och vi skulle kunna prata om dethär på ett lungt sätt, utan bråk. Jag vet inte, men det kändes i alla fall som det ända stället jag ville till just nu.
När jag var utanför Sagas dörr tog jag ett djupt andetag, la fingret på dörrklockan och tröck. det plingade i huset och efter en stund öppnades dörren. Sagas pappa stog i öppningen med ett leende på läpparna.
- nämen, Felix! Vad gör du här? frågade han chockat. Jag log svagt.
- Tänkte kolla om Saga är hemma? frågade jag och Sagas pappa skakade ledsamt på huvudet.
- Hon ska sova hos han... vad hette han nu då... mumlade Sagas pappa.
- Oscar? frågade jag och han sken upp.
- Så var det! Oscar, hon är hon Oscar, upprepade Sagas pappa. Jag nickade långsamt. Det kändes ungefär som om någon slog till mig hårt i magen.
- åh... jaha, okej... tvekade jag.
- Men du får gärna komma in ändå, om du vill? frågade han och jag kollade osäkert på honom.
- öhm... jag vet inte... började jag men Sagas pappa avbröt.
- Kom igen! Jag har lagat lasange. sa han och jag skrattade till. Varför inte? Jag hade ändå ingen annan stans att gå, och Sagas pappas lasange var den godaste i hela världen. Jag ryckte lätt på axlarna.
- visst. sa jag och Sagas pappa släppte in mig i hallen. Jag drog av mig skorna och vi gick in i köket. Jag satte mig vid bordet och Sagas pappa dukade fram till oss. Sedan slog han sig ner mittemot och la upp den rykande lasangen på sin tallrik.
- Så Felix, hur går det med allt? frågade han och jag ryckte på axlarna igen.
- Jo det går väll bra, sa jag och Sagas pappa log.
- Vi har saknat dig här hemma! Du lättade lixom upp stämningen när du var här. Sa Han och jag log stort.
- Jag har saknat er också! Svarade jag och tog en tugga av lasangen. den goda smaken spreds i munnen, Sagas pappa var verkligen mästare på lasange.
- Shit, det var skitgott! Sa jag och stoppade in ännu en gaffel i munnen. Sagas pappa log.
- Saga älskar denhär maträtten, så det var ju synd att inte hon åt hemma ikväll! Sa han och jag log svagt.
- Jo, det hade vart mysigt. sa jag och log av bara tanken. det skulle vara precis som förut, Jag, Saga och Sagas pappa som åt lasange och skrattade. men nej, hon var med Oscar istället. En pinsam tystnad spred sig vid matbordet i några sekunder tills Sagas pappa började prata igen.
- Sååå, har du hittat nån tjej då? frågade han och jag skakade på huvudet.
- Nä, eller asså... nej, inte direkt. sa jag och kände hur rodnaden spreds på mina kinder. Sagas pappa fick ett flin på läpparna.
- Vem är hon? frågade han och jag bara skakade på huvudet. Fyfan vad pinsamt. Om han bara visste att det var Saga jag tänkte på.
- Nej asså det är inte... nej det är ingen speciell. sa jag och kände hur min ansiktsfärg blev allt rödare och rödare.
- det verkar inte som "ingen speciell". sa Sagas pappa och jag slickade mig nervöst om läpparna.
- okej... men asså jag är rädd att hon gillar en annan kille. sa jag tillslut. Sagas pappa tänkte efter en stund innan han öppnade munnen.
- Och den killen är Oscar? frågade han och jag kände mitt hjärta slå ett dubbelt slag. Hur visste han...?
- Va? frågade jag chockat.
- Felix jag kanske är gammal, men jag är inte dum. Sa han med höjda ögonbryn.
- vad snackar du om? frågade jag, som om jag inte hade någon aning om vad han menade.
- Saga. Min dotter. Jag ser det på dig, jag märker att du vill ha tillbaks henne. Sa han allvarligt. Jag tittade chockat på honom.
- Va...? eller asså, ja... men... mumlade jag.
- Det är lungt Felix, jag tycker du är bra för henne. sa han och jag bet mig nervöst i läppen.
- Tack... antar jag. sa jag och Sagas pappa log. Precis då hördes ytterdörren smällas igen.
- Hallå? ropade Sagas röst från hallen. Sagas pappa kollade konstigt ditåt.
- Saga? frågade han och hon klev in i köket. När hon såg mig stannade hon upp och tittade förvirrat på oss.
- Felix? frågade hon och jag log.
- tja. svarade jag och hon kollade fortfarande lika konstigt på oss.
- Öhm... hej.... tvekade hon och släppte ner sin väska på golvet.
- Skulle inte du sova hos Oscar? frågade Sagas pappa.
- Det blev inte så. sa hon tyst.
- Åh okej, men då kan ju du och Felix hitta på något istället? ellerhur? frågade han och gav mig en menande blick. Jag log och kollade på Saga som ryckte på axlarna.
- Öhm, jaaa... visst.
 
can't take it anymore ..
Food PornUntitled | via Facebook

DEL 89!!!!
Förlåt att det tog en stund har haft ett assvårt NO prov hahah, men nu är det uppe! Fortsättning kommer snart! Puss
 

Kommentarer
Postat av: Moa

Du är så grymt duktig på att skriva :D

Svar: Tack så mycket finis <3
Alva Fjellström

2014-03-12 @ 14:16:35
Postat av: idag idag

det är bar att dem är med varandra, så kan dem bli hop och så kan oscar och therses bli ihop, right?

Svar: ;)))
Alva Fjellström

2014-03-12 @ 20:35:33
Postat av: Filippa

Så himla bra!! <3

Svar: Taack!! <3333
Alva Fjellström

2014-03-12 @ 21:37:26
Postat av: Baja

Du är så duktig på att skriva, snälla kan inte nästa komma innan helgen? :)<3

Svar: Jodå! Tack så mycket <3
Alva Fjellström

2014-03-12 @ 22:38:45
URL: http://balka.blogg.se
Postat av: 😁

Kommer det ett nytt idag?

2014-03-13 @ 21:07:23
Postat av: 😁

Kommer det ett nytt idag?

Svar: kommer mer snart <3
Alva Fjellström

2014-03-13 @ 21:15:09
Postat av: Foooer

Vad hände med killen Saga träffade när hon & Felix reste? :O Skriv gärna lite om dom och ha gärna med Omar's perspektiv mer :3 PS älskar novellen! <3456789

Svar: tack!! Eros kommer med senare ;) Och absolut Omars perspektiv kommer snart också! <3
Alva Fjellström

2014-03-14 @ 16:07:39
Postat av: Saga

Sjukt bra!!:D

Svar: Tack!! <3
Alva Fjellström

2014-03-14 @ 18:48:35
Postat av: Baja

Skulle det inte komma ett kapitel innan helgen? Kan du skriva idag då?

Svar: det blev inte så pga att jag åkte bort, :/ <3
Alva Fjellström

2014-03-15 @ 10:21:43
URL: http://balka.blogg.se
Postat av: Hanna

Kommer nästa ikväll??:D

Svar: kommer mer snart!<3
Alva Fjellström

2014-03-15 @ 21:38:02
Postat av: Skriv mer nu!!!!!!!!!!!

Du måste skiva mer nu!!!!!!!!!!

Svar: kommer kommer!!
Alva Fjellström

2014-03-16 @ 15:52:33
Postat av: :)

Skulle det inte komma ett innan helgen?

Svar: trodde det men sen åkte jag bort över hela helgen! Förlåt att jag inte sa till och så, nästa komemr snart puss
Alva Fjellström

2014-03-16 @ 16:49:01
Postat av: Moa

När kommer nästa del? :D

Svar: snart så! <3
Alva Fjellström

2014-03-17 @ 15:37:14
Postat av: Anonym

Bästa novellen!! <3 När kommer nästa del upp? Vill fortsätta läsa den!

Svar: Tack så mycket gullis!!! ska skynda med nästa lovar <3
Alva Fjellström

2014-03-17 @ 16:23:54
Postat av: Foooer

GE MIG MER KVINNA! JAG SVÄR AVLIDER SNART!!!!!!!!

Svar: DET KOMMER SNART!!!! <33333
Alva Fjellström

2014-03-18 @ 10:23:07
Postat av: Anonym

BÄSTA NOVELLEN SOM FINNS!!! VILL BARA LÄSA MER OCH MER! Taaack för att du orkar lägga ner energi på att skriva osv! Den är grym ! :D

Svar: MER KOMMER SNAAART! Tack så myyycket <33333
Alva Fjellström

2014-03-18 @ 16:19:26
Postat av: Nellie

Har du börjat skriva på kapitlet?? :) LÄNGTAR!! <3456789

Svar: jaaa! Kommer snaaart! Puss <3343333
Alva Fjellström

2014-03-18 @ 16:31:06
Postat av: Nellie

Idag??? :D

Svar: inte idag heller :(((( är riktigt seg just nu men ska försöka skynda mig <3
Alva Fjellström

2014-03-18 @ 19:21:33
Postat av: Alice

När tror du att nästa kapitel kommer upp? :) du är jättebra!!!

Svar: så fort jag kan!! Tack så mycket <3
Alva Fjellström

2014-03-18 @ 19:26:42
URL: http://minibloggena.se
Postat av: Anna J

Mer, mer, MEEER! Du är så sjukt duktig på att skriva, och jag älskar verkligen din novell, den är fett bra! :'D

Svar: åååh tack finis <3
Alva Fjellström

2014-03-18 @ 20:17:58
URL: http://aspectum.blogg.se/
Postat av: Hanna:)

Kan det komma ett i helgen???:*<3

Svar: Det kommer imorn!! <3 :***
Alva Fjellström

2014-03-19 @ 22:31:58
Postat av: Moa

Kommer det mer idag? :D :*

Svar: Japp det är uppe nu! <3
Alva Fjellström

2014-03-20 @ 19:04:08
Postat av: Hej

När ska det komma?

Svar: nuuu! La upp det nyss!
Alva Fjellström

2014-03-20 @ 21:31:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback