OUR LOVE DEL 97

Tidigare
- okejdå, det går bra, vi har ju gästrummet som han kan sova i. sa Hon och jag log ännu större.
- Yeeees! Tack, tack, tack! Sa jag glatt. mamma och pappa bara log, och jag sprang upp på mitt rum igen. Jag satte mig skräddare på sängen och började knappa in ett sms. "Heeej! Jodå jag mår helt okej faktiskt, hur är det med dig? jag saknar dig också, och absolut får du sova här! Åååh vad kuuul! Vilken dag kommer du? Kram, Saga" Skrev jag och la mig ner på sängen. Gud vad kul, jag hade haft så mycket att tänka på att jag nästan glömt bort Eros, men nu, när han skulle komma hit... Åååh det skulle bli sååååååå kul! Plus att han var riktigt snygg. Jag log och slöt ögonen till ett nytt försök att somna.
Sagas Perspektiv nästa dag

Jag klev in genom skolans dörrar och släpade mig bort till mitt skåp, jag låste upp det och kollade på schemat, SO om 10 minuter. Jag suckade och när jag stängde skåpet stog Felicia där. Jag röck till och Felcia flinade stort.
- gud vad du skrämms! Sa jag och hon skrattade till. Jag kollade undrandes på henne eftersom det var ganska tydligt att hon ville något.
- vad är det? frågade jag när hon inte sa något. Felicia ryckte bara på axlarna.
- jag tänkte bara fråga... asså, hur det gick igår...? frågade hon försiktigt. Jag bet mig löst i läppen och kollade upp på henne.
- Det gick... bra. Sa jag och Felicia kollade länge på mig.
- Vad sa du till dom? frågade hon och jag slickade mig om läpparna.
- att jag inte kunde välja någon, att vi bara skulle vara vänner. Sa jag med en axelryckning och Felicia nickade.
- Det är jättebra Saga, jag är stolt över dig... sa hon och jag kramade om henne hårt.
- tack, mumlade jag och kände hur felicia log.
- Hur tog dom det? frågade hon och jag ryckte på axlarna.
- Jag tror det kommer bli svårare för Felix än för Oscar. men... Jag ska verkligen hålla dom som bara vänner nu, jag tror det blir lättare så. Jag behöver en paus från allt drama. Sa jag och Felicia nickade förstående.
- Vet du vad jag tycker? frågade hon och jag skakade nyfiket på huvudet.
- vadå? frågade jag och ett litet leende spreds på hennes läppar.
- Vi har tjejkväll, hemma hos dig ikväll. vi kan bjuda hit Alice också om du vill, och om hon kan, så kollar vi på film, äter massor godis, och har det mysigt. sa hon och jag log stort.
- vill du det? frågade jag och hon höjde på ögonbrynen.
- Ja! kan vi inte gå till dig direkt efter skolan? så ringer vi Alice också. Hon hade sagt något om att hon hade studiedag imorgon så hon kan ju sova kvar. sa hon och jag nickade ivrigt.
- Guud avd mysigt, tack! Sa jag och hon kramade om mig igen. Vi stog tysta en stund och bara kramades tills jag tillslut öppnade munnen igen.
- Har det hänt något nytt med Omar förrästen? frågade jag och Felicia ryckte på axlarna.
- Nope, förutom att det är sådär stelt. Jag gick förbi honom i morse och vi kollade inte äns på varandra. Jag vet inte varför. sa hon och jag nickade långsamt.
- Jag finns om du vill prata om det, sa jag och Felicia log.
- Jag vet. Svarade hon och jag log tillbaka.
- förrästen! Vet du vem som smsade mig igår? frågade jag och Felicia skakade nyfiket på huvudet.
- vem?
- Eros, du vet han jag träffade i Grekland. han ska bo hos mig i några dagar. sa jag och log stort. Felicia fick ett flin på läpparna och började höja upp och ner på ögonbrynen.
- Ohhh... sa hon och jag skrattade, slog till henne på armen.
- Jag ska faktiskt ta en killpaus, och Eros är bara min vän! Sa jag och Felicia skrattade.
- Jag vet gumman, förlåt. sa hon och jag himlade med ögonen.
- vi börjar snart, ska vi gå? frågade jag och hon nickade, la sin arm runt mina axlar och log. Jag skrattade och vi började gå mot engelskaklassrummet. korridoren vi gick igenom var ganska tom och precis när vi närmade oss klassrummet kom Felix utifrån. Han hade kepsen rakt fram på huvudet och hans blick var fäst i mobilen. Jag harklade mig och han kollade upp på oss. Snabbt gav jag honom ett litet leende, men lika snabbt kollade han ner i mobilen och fortsatte bort mot sitt skåp. Jag kollade med höjde ögonbryn på Felicia och drog med mig henne sista biten i klassrummet
- Såg du detdär? Han kollade inte äns på mig! Sa jag och Felicia nickade långsamt.
- Han är ju såklart ledsen Saga, han tyckte väll det var pinsamt helt enkelt. sa hon och jag suckade, slog mig ner vid en ledig plats längst bak i klassrummet.
- Jag vill ju att vi ska kunna vara vänner... mumlade jag och Felicia satte sig ner bredvid mig.
- Godmorgon flickor, sa var SO lärare Kristina. Hon var en kort ganska gammal tant med puckelrygg och grått hår uppsatt i en bulle mitt på huvudet. Hennes runda glasögon satt nere på näsan och hon hade nästan alltid på sig någon tunika, en kjol och ett par klackskor.
- Godmorgon, sa jag och Felicia samtidigt och gav henne ett varsitt leende. Hon log tillbaks och tog upp en whiteboard penna från katerdern. Hon skrev "MILJÖ" med stora bokstäver över hela tavlan och vände sig mot klassen igen. Precis när hon skulle börja prata öppnades dörren till klassrummet. Felix kom in, han svepte med blicken över klassrumemt och satte sig sedan bredvid Omar. Kristina väntade tills Felix satt sig ner och sedan började hon prata.
- Så, godmorgon ungdomar. Idag ska vi dra igång ett miljöarbete.Jag kommer dela in er i smågrupper, och så kommer vi jobba nu i några veckor. Alla kommer få ett varsitt område och sen tänkte jag att man får redovisa på valfritt sätt, antingen inför klassen, eller lämna in en uppsats till mig. Sa hon och utspridda suckar hördes i klassrummet. Jag suckade själv lite lågt och la en slinga hår bakom örat.
- Sååå... grupperna då. Mumlade Kristina och började läsa upp massor namn. jag lyssnade spännt efter mitt.
- och tillsist, Saga, Felicia och Felix i en grupp. Sa hon och kollade upp på oss. Perfekt! tänkte jag sarkastiskt och sneglade på Felicia som kollade nervöst tillbaka. jag slängde en snabb blick på Felix, han såg riktigt missnöjd ut.
Kristina delade ut alla papper och det visade sig att vi skulle jobba med WWF. Jag kollade på Felicia.
- Vad säger du? ska vi börja? frågade hon och jag nickade långsamt Vi gick bort till Felix och Omars bord och Felica öppnade munnen igen.
- kommer du Felix? så går vi ut och sätter oss. sa hon och han nickade, reste sig och gick efter mig och Felicia ut i grupprummet. Det var en spännd tystnad och vi satte oss ner vid det runda bordet. jag gjort allt för att försöka fånga Felix blick men han vägrade möta min. Felix drog åt sig papperna vi fått i klassrummet och började snabbt jobba. Jag kollade på Felicia och hon öppnade munnen.
- Ehm... så... Hur ska vi jobba? frågade hon och Felix röck lätt på axlarna utan att kollade upp från pappret. Jag svlade och kollade nervöst på felicia, och sedan tillbaka på Felix.
- Vad står på pappret? frågade jag.
- Vänta. mumlade Felix. Jag suckade högt.
- Kom igen! Ska vi göra dethär bra eller tänker du vara sur genom hela arbetet? frågade jag irriterat och Felix kollade äntligen upp på mig. Kans käkar var spännda och hans blick helt tom. Han ryckte på axlarna ännu en gång och hans blick föll ner på pappret. Jag kollade tröttsamt på Felicia som kliade sig nervöst i hårbotten.
- Visst, som du vill. mumlade jag och tog upp mobilen. Det vart tyst i några minuter tills Felicia rastlöst öppnade munnen.
- Asså... jag förstår att det är lite stelt mellan er och så, men kom igen nu, vi måste göra dethär. sa hon och Felix kollade upp igen. Jag suckade högt.
- Precis, kan du inte bara försöka bete dig som en vanlig människa och låta mig hjälpa till? frågade jag surt.
- Men fattar ni inte? Jag kan inte komma hit och vara så jävla glad efter det dom hände igår. Sa han argt och Jag la ansiktet i händerna.
- Som jag sa igår, kan vi inte bara vara vänner istället? Jag orkar faktiskt inte med mer drama.
- Men Saga du och jag funkar inte som vänner?! Har du inte märkt det? Sa han högre och slog ut med armarna i luften.
- Vi kan väl försöka?! frågade jag argt.
- Inte för att lägga mig i men du måste acceptera Sagas val. sa Felicia försiktigt. Felix suckade.
- Det är inte så jävla lätt att bara acceptera att tjejen jag gör exakt vad som helst för inte känner likadant längre, jag kan inte bara komma över dig på en jävla sekund, som du hela tiden förväntar dig. Jag är kär i dig Saga, riktigt jävla kär, och ja, jag fattar att jag måste gå vidare och ge upp, men snälla ge mig lite tid. Sa han argt och jag pressade hårt ihop läpparna.
- Hur mycket tid behöver du? frågade jag och Felix ryckte på axlarna, rättade till kepsen.
- Hur fan ska jag kunna veta det? frågade han och jag ryckte lätt på axlarna. Felicia suckade högt.
- Du behöver inte nån tid, vad du behöver är att lära dig se Saga som en vän. Sa hon och Felix höjde på ögonbrynen.
- Mm, och det är ju skitlätt. sa han och Felicia skakade på huvudet.
- Det sa jag aldrig, men det kan bli. Ni måste börja göra vänskapliga saker tillsammans, alltså, saker som vänner gör. sa hon och jag kollade frågandes på henne.
- Som vadå? frågade jag och hon ryckte på axlarna.
- Fika eller nåt. sa hon och ryckte ännu en gång på axlarna. Jag kollade prövandes på Felix som suckade och skakade på huvudet.
- Det funkar inte... började han men jag avbröt.
- Felicia har rätt. Om du bara går med på att försöka vara min vän så kommer det bli bra. Tänk vad skönt, slut på allt drama och sånt, vi kan bara ha kul tillsammans. sa jag och Felix kollade tveksamt på mig.
- jag vet inte Saga...
- Kom igen! Vi fikar, idag efter skolan. Snällaaaaaaa! Bad jag honom och ett litet leende spreds på hans läppar.
- Okejdå! Sa han tillslut och jag log stort. Jag fick nytt hopp, om att allt skulle bli bra. Att vara vän med Felix skulle bli så bra.
 
 
Oscars Perspektiv 
 
Jag lämnade skolan med tunga steg. Solen sken och det var hyfsat varmt ute. jag skulle till Ogge om två timmar, prata lite och så innan vi skulle till studion. Han visste vad som hänt igår med Saga, och hade såklart frågat hur det var med mig och om jag ville prata om det, vilket jag ville. Allt kändes så konstigt nu, lixom, jag hade så många blandade känslor. Jag visste inte riktigt om det var något idé att fortfarande bråka med Felix... jag hade funderat hela kvällen igår på att ringa honom och försöka lösa det, men jag hade aldrig gjort det. Han hatade mig säkert fortfarande, i skolan hade han undvikit mig hela dagen, eller vi hade inte stött på varnn i alla fall så det var ju så det verkade.  Saga lät ganska övertygad när hon sa att vi alla tre bara skulle vara vänner, det verkade inte som om hon hade några planer på att ta tillbaks någon av oss heller. Såklart gjorde det mig så sjukt ledsen, jag menar, jag tycker ju om henne, riktigt mycket. Men på ett sätt kändes det ganska bra, eller asså, missförstå mig inte nu. Det jag menar är att nu är dramat över. Jag skulle verkligen försöka gå vidare, och inte försöka få henne tillbaka. Hon ville ju inte det, och jag vill bara att hon ska må bra. det är det viktigaste. Jag klev på tunnelbanan och bestämde mig för att åka till stan, gå runt och kolla lite innan jag skulle träffa Ogge. Jag kollade mig omkring på den proppfulla tunnelbanan, det var jättemycket folk och väldigt trångt. När den änligen stannade vid TC klev jag av och började med snabba steg gå ut. Jag bestämde mig för att köpa en keffe på pressbyrån, så jag gick in och fram i kassan.
- Uhm, en kaffe. mumlade jag medan den blonda långa tjejen i kassan nickade.
- något mer eller var det bra så? frågade hon med pipig röst. jag skakade på huvudet.
- det är bra så.
- då blir det 20 kronor. sa hon och jag satte i mitt kort, slog in koden medan hon fixade min kaffe. Hon sträckte mig den och jag tog emot den med med ett litet smått leende innan jag gick ut igen. jag satte i hörlurarna och började gå med kaffe i handen. Min blick var nere i marken, jag tog några klunkar och fortsatte tänka på vad som skulle hända nu. Om jag inte löste det med Felix skulle jag förstöra för alla, plus att vi hade ju inget att bråka om längre. Ikväll i studion skulle vi ju träffas och jag hade lovat Ogge att det inte skulle bli något bråk, och att jag skulle försöka lösa det. Mitt i mtt tänkande kände jag hur någor hårt slog emot mig, jag kände hur jag tappade min kaffe och jag kollade chockat framför mig. Där stog en ganska kort, mörkblond tjej med kaffe över hela sin tröja. Hennes stora bruna ögon var uppspärrade och hon kollade förvånat ner på sin tröja.
- Faaaaaaaan! Sa hon stressat kollade upp i min ögon.
- Shit, förlåt! Sa jag chockat och drog ut hörlurarna från öronen.
- Du kan ju försöka se dig för? sa hon irriterat och kollade ännu en gång ner på sin blöta tröja. Jag kliade mig nervöst i nacken.
- Förlåt, jag menar det, jag köper en ny tröja till dig. sa jag och tjejen bara skakade på huvudet.
- Nej! Jag hinner inte det! Jag är redan 10 minuter försenad. Plus att jag måste få denhär att torka på något sätt. suckade hon och kollade sig stressat omkring.
- Du, ta det lungt. jag har en tröja i väskan... sa jag och tog av mig ryggsäcken. Jag började rota i den och hörde hur tjejen suckade djupt.
- Perfekt, att gå runt i killkläder också. kan denhär dagen bli sämre? muttrade hon och drog åt sig tröjan som jag höll fram till henne. Jag slickade mig om läpparna och kliade mig ännu en gång i nacken.
- Förlåt, verkligen. mumlade jag och hon kollade tröttsamt upp på mig.
- Förlåt om jag är så otrevlig, det är bara det att först drar läraren över på lektionen så jag missar bussen,  sen kommer jag på att jag har glömt plånboken hemma så jag får åka tillbaka, sen kommer jag hit och krockar in i dig. suckade hon och jag skrattade till. Det blev tyst ett tag och hon la en slånga hår bakom örat.
- sååå, hur gör vi med tröjan sen? Du måste ju få tillbaks den. sa hon och viftade med min tröja i handen. Hon hade fortfarande en rynka mellan ögonbrynen men hon verkade mer avslappnad och inte lika stressad. Jag tänkte efter, om jag bad henne ge mig sitt nummer kunde jag ju bara ringa, plus att det fanns ju då en andledning till att träffas igen. Hon var ju snygg plus att jag behövde komma över Saga så fort som möjligt.
- Ehm, här, skriv in ditt nummer så kan jag ringa. Jag är ändå skyldig dig en ny tröja plus en fika, för att jag gick in i dig. sa jag och sträckte fram mobilen. Tjejen skrattade till och tog emot min mobil, skrev in sitt nummer.
- Glöm inte att ringa då, sa hon och gav tillbaks min mobil. Jag log och kollade ner på skärmen. Han hade döpt kontakten till "Daniella"
- Nejdå, vi hörs... Daniella. sa jag med ett leende. hon log och försvann med snabba steg. jag följde henne med blicken där hon snabbt gick mot tunnelbanan. Efter en stund upptäckte jag mig själv med att fortfarande stå och le mot hållet hon gått, så jag kollade mig snabbt omkring, skrattade lite för mig själv och började gå igen.
 
Sagas Perspektiv
 
Jag och Felix gick tysta genom stan. Det var ganska stelt, så jag försökte snabbt komma på något att säga. Jag bokstavligen hatade när det blev stet, speciellt med någon man kände bra.
- Ska vi fika då? frågade jag och Felix nickade.
- Visst, vart? frågade han och jag tänkte efter.
- Jag är skithungrig, kan vi inte äta donken? frågade jag Och Felix skrattade till.
- Du och ditt jävla donken, sa han och jag skrattade. Vi började med snabba steg gå mot mc donalds. När vi kom in beställde vi och satte oss vid ett ledigt bord.
- Sååå... hur är det med dom andra killarna då? jag har inte pratat så mycket med Omar eller Ogge. sa jag försiktigt och Felix ryckte på axlarna.
- Helt ärligt, jag vet knappt. Jag har vart så upptagen med mina egna problem att jag knappt brytt mig om deras... sa han och jag nickade.
- Dom är bra vänner, dom verkar bry sig. sa jag och han nickade.
- Det gör dom. sa han och jag log.
- Hur är det med Felicia och Alice då? Jag menar, har du hört något om hur det går mellan Omar och Felicia Tillexempel? eller mellan Ogge och Alice? fortsatte han och jag ryckte på axlarna.
- Omar och Felicia pratar typ inte, jag vet inte varför men Felicia beskriver det som jättestelt mellan dom. sa jag och felix nickade långsamt.
- Hmm, Alice och Ogge då? frågade han och jag tänkte efter.
- Jag vet faktiskt inte, men jag ska träffa Alice ikväll så jag lär ju få höra lite då, sa jag och tog en klunk av min Cola. Felix nickade.
- Du förrästen... Jag fyller ju lixom år i helgen... började Felix men jag avbröt honom snabbt.
- Gör du?! frågade jag chockat och han skrattade till. Fan, det skrattet som fick fjärilarna att bli som galna i min mage.
- Yessss, och jag ska ha fest, på Fredag. Du får typ... komma om du vill? frågade han tveksamt och jag sken upp.
- Såklart jag vill! sa jag glatt och Felix log.
- Du kan ta med Felicia och Alice också, sa han och jag nickade ivrigt.
- Shit vad kul! Vilka mer kommer? frågade jag och han tänkte efter.
- Asså, typ alla. sa han och jag nickade förvånat.
- Vilka exakt menar du med alla? frågade jag och Felix flinade.
- Du vet....folk från skolan, killarna, du, jaaa... Typ alla. Alla jag känner. sa han och jag nickade.
 Precis innan jag hann svara blippade min mobil till. Jag fiskade upp den från fickan och läste smset som var från Eros. "Tjaaa, du är det ok om jag kommer imorgon? Jag vet att du går i skolan osv men jag får väll göra nåt annat sålänge haha. Stannar till Söndag isåfall? Kram" ett leende spreds på mina läppar och jag började skriva.
- Vem var det? frågade Felix och jag kollade snabbt upp på honom.
- Ehm, mamma.mumlade jag och klämmde fram ett leende. Felix nickade och tog en tugga av sin hamburgare. Jag fortsatte skriva. "Hej! Absolut, Smsa innan du kommer bara så att jag är hemma haha! Kram" Jag skickade iväg smset och la ner mobilen i fickan igen. Hur skulle det bli med festen om Eros skulle vara hos mig? skulle han få komma? Felix hatade ju Eros, men jag kunde ju inte direkt låta honom stanna ensam hemma. Jag bet mig hårt i kinden. Jag fick prata med Felix om det senare.
 
Felix Perspektiv

Jag gick glatt till studion. den här dagen hade vart så mycket bättre än vad jag trott imorse, jag och Saga hade nu blivit vänner, och vi hade pratat om nästan allt när vi var på donken. Det ända jobbiga var bara att få bort känslorna för henne nu. Kanske skulle jag bara vänja mig vid att dom fanns där, och bete mig som hennes vän. Det var det hon ville, att vi skulle vara vänner. Jag hatade idén men precis som Felicia sagt var det bara att acceptera. Jag tröck in koden till porten och klev in. Jag började släpa mig ner för trapporna medan jag tänkte på hur det skulle bli mellan mig och Oscar nu. Vi hade inget att bråka om längre, eller, såklart var jag skitsur på att han förstört mellan mig och Saga, men när jag tänker efter så hade han all rätt att göra det, eftersom att Oscar började hålla på med henne när JAG hade gjort slut med henne. Visst, en bra vän kanske inte gör så, men jag hade nog ärligt gjort likadant. Saga var allt jag ville ha, och så vet jag att det är för Oscar också, i alla fall nu i stunden, kanske inte senare. Oscar har så lätt för att bli kär, han kommer nog komma över Saga ganska snabbt. Kanske skulle vi bara hjälpa varndra genom dethär? Kanske skulle jag förlåta honom, om han förlät mig? så kunde vi börja om på nytt? jag saknade killarna. Vi träffades aldrig allihopa längre, och det gjorde vi ju hela tiden förut. och allt pågrund av en tjej. Skulle det vara så? Nej. Jag behövde börja om på nytt. Jag klev in i studion och mötte killarnas blickar.
- Tja Felix! Sa Ogge och reste sig för att ge mig en kram. Jag kramade tillbaka, och vände mig mot Omar som också gav mig en kram. sist kom Oscar och gav mig en snabb kram. Vi släppte och kollade på varann en stund.
- Vi behöver prata, sa han och jag nickade.
- Jag vet. svarade jag.
- nu...? frågade han och jag nickade, vi lämnade killarna och gick in till inspelningsrummet. vi stängde dörren och blev tysta. efter en liten stund öppnade Oscar munnen.
- Du... hur mår du? frågade han försiktigt. Jag kollade upp på honom och ryckte på axlarna.
- Helt okej. dudå? frågade jag och han ryckte på axlarna.
- Helt okej. sa han och jag nickade.
- jag saknar dig, sa jag och Oscar nickade instämmande.
- jag saknar dig också, as mycket. sa han med en liten suck.
- Kan vi inte bara börja om? frågade jag.
- Jo, vi gör det. Vi låtsas som om det här bara inte har hänt. Sa han och jag nickade instämmande.
- Så... Vänner? frågade jag och ett leende spreds på Oscars läppar.
- Vänner. Sa han och Jag log tillbaks.
💖💖
mc
Heeeej allihopaaaa,Vet inte riktigt vad jag ska säga om detta kapitel... vet ej om jag blev nöjd eller missnöjd... men men, hoppas ni gilalde det i alla fall! Jag har lite spännande ideer som kommer hända snaaart ;)))) Nästa kapitel ska jag försöka vara snabbare med förrästen, tack för att ni har så grymt tålamod haha!
Jag vill bara säga TACK för alla gulliga kommentarer jag får, och ni som skriver på kik, Huuur söta är ni inteeee <3333333 blir så himla glad, era posetiva kommentarer gör mina dagar!
 
Hoppas ni mår bra i alla fall! Själv är jag lite halvt stressad haha, betygen sätts på Tisdag så jag har ganska mycket i skolan just nu, men annars mår jag bara bra! Har gått och blivit förkyld i och för sig så går runt och hostar hela tiden, men men! Sommaren verkar ju kommit och det är ju huuuur härligt som helst! Ska ligga och sola heeeeela helgen! Och skriva på nästa kapitel ;)))) Ha en mysig heeelg! love uuu
 

 
 

Kommentarer
Postat av: Moa

Skit bra!

Svar: taack!
Alva Fjellström

2014-05-23 @ 06:50:59
Postat av: Alma

Äntligen!!!!!! Har längtat sååå mycket, älskar novellen❤️❤️❤️❤️❤️❤️😄😄😄😄

Svar: åååh tack finis <33333
Alva Fjellström

2014-05-23 @ 07:12:16
Postat av: Sara

Asså guuud va braaaa!!!! Meeeer! ❤️❤️

Svar: taaack!! <3
Alva Fjellström

2014-05-23 @ 15:33:56
Postat av: Lovisa

Du, din novell äger... Jag vet nt vad jag skulle gjort om du slutade med den😳 lovetou❤️

Svar: Åh tack finaste duuu, love u 22222 ❤️❤️
Alva Fjellström

2014-05-24 @ 09:57:44
Postat av: Madelene

Jag tycker din novell är så himla bra och vill bara läsa mer och med hela tiden. Jag älskar verkligen The FOOO och tycke att du skriver en jätte bra novell om dem älskar den så himla mycket. Den är det bästa jag någonsin har läst och jag längtar hela tiden på att ett nytt avsnit ska komma så varje dag går jag in och kolar om det har kommit något och blir så glad när det har kommit ett nytt avsnit som jag kan läsa för jag tycker att det är rolikt och spänand att läsa din novell så bra.👍👍👍👍❤️❤️❤️❤️😎👏

Svar: Åååh Gud tack så JÄTTEMYCKET❤️❤️❤️❤️ Betyder massor när du säger så!!! ❤️
Alva Fjellström

2014-05-24 @ 18:36:25
Postat av: Thefoooisall

As bra! Har längtat så efter det här kapitlet!! Jätte bra somsagt!😄❤️

Svar: tack så jättemycket finis!!! <3
Alva Fjellström

2014-05-24 @ 21:30:00
Postat av: Suddet

Jag älskar din novell kan inte sluta läsa jag e beroende looovee youuu ps när kommer nästa kapitel längtar skit mycket❤️

Svar: Åh tack så mycket finaste du❤️❤️ ska försöka skriva klart tills imorn
Alva Fjellström

2014-05-27 @ 08:35:17
Postat av: Anonym

Åh vad jag älskar denna novell! Du är grymt duktig på att skriva! Kan inte vänta till nästa kommer. När kommer den? :)

Svar: Tack finaste duuu!!! Kanske ikväll :*
Alva Fjellström

2014-05-28 @ 10:28:52
URL: http://thefooonoveell.blogg.se
Postat av: Foooer

Alltså är så jävla kär i denna novellen 😍❤️

Svar: Men åh tack bästa du ❤️❤️❤️❤️
Alva Fjellström

2014-05-28 @ 16:32:59
Postat av: hejhopp

om man har läst denna novellen sen den började och inte ens är foooer längre men fortfarande läser, förstår du hur duktig du är då? Fast tycker det är lite synd att du inte skriver lika ofta längre men förstår att du inte har tid osv, men du är bäst. Ville bara säga det<33333

Svar: Åh blir så sjukt glad, tack så mycket!!! Förstår att det kanske känns tråkigt osv att jag suger på att uppdatera haha men jag har ju såklart mycket annat att tänka på, men tack så mycket finaste du <3333 betyder mycket <3333
Alva Fjellström

2014-05-28 @ 16:42:27
Postat av: Foooer

Asbra!! Älskar novellen! Förstår att det är mycket att tänka på och att du kanske inte hinner men när tror du nästa del kommer?❤️😄

Svar: tack finaste du <3 uppe nu!
Alva Fjellström

2014-05-28 @ 18:46:40
Postat av: Foooer

Asså vill bara läsa mer nuuu! Så sjukt bra novell 😍 bästa ever!!!!
När kommer nästa?<333333

Svar: tack så mycket gullis!!! det är uppe nu <3
Alva Fjellström

2014-05-30 @ 18:34:59
Postat av: Isra

Hej din novell är bara bäst när kommer kap98 längtar redan

Svar: uppe nuuu! Tack <33333333
Alva Fjellström

2014-06-01 @ 22:34:13
Postat av: Isra

OS du är bäst

Svar: taack <3 du me
Alva Fjellström

2014-06-01 @ 22:35:56
Postat av: Felicia

Hej, jag tycker att du ska uppdatera mer istället för att kapitlerna är längre! Du tappar bara läsare när du inte uppdaterar :(

Svar: Det är en ganska smart idé! Då kommer det oftare istället, ska tänka på det! Kramis
Alva Fjellström

2014-06-04 @ 15:22:44
Postat av: Hej

När kommer nästa!!

Svar: uppe nu!!
Alva Fjellström

2014-06-04 @ 17:11:39
Postat av: sofia classon

Åh älskar den, började läsa i helgen från kap.0 och har inte kunnat sluta läsa så nu har jag läst detta haha! Du får INTE sluta skriva vad du än gör dom är så sjukt bra!! <3 när kommer nästa?

Svar: åååh tack så sjukt mycket älskade du<3
Alva Fjellström

2014-06-04 @ 18:54:40
Postat av: sofia classon

Jag älskar din novell kan inte sluta läsa!! När kommer nästa kapitel??? ♥

Svar: taaack finis uppe nuuu :*
Alva Fjellström

2014-06-06 @ 11:15:46
Postat av: Anonym

När kommer nästa ut? :) pöss

Svar: uppe nuuu puss
Alva Fjellström

2014-06-06 @ 15:38:10
URL: http://thefooonoveell.blogg.se
Postat av: foooer

varför uppdaterar du inte?:( ett tips, säg inte "jag uppdaterar snabbare nu/ kapitel kommer nog ikväll" när det inte gör det. Skriv att det kan ta ett tag för att du har det stressigt eller något :) som jag sa, bara ett tips. din novell är bäst ❤️

Svar: Jooo det har du helt rätt i, ska göra så istället, Taaack! Puss på dig <3
Alva Fjellström

2014-06-08 @ 10:12:51
Postat av: Anonym

Nu var det jätte länge sen du la upp det här kapitlet, kan du inte lägga upp ett till snart? Så bra!!

Svar: uppe nuuu! Tack!
Alva Fjellström

2014-06-08 @ 19:09:38
Postat av: Foooer

Din novell är sjukt bra! Kan du uppdatera oftare? För man glömmer ju bort vad det är man har läst när man måste vänta i en månad till nästa kapitel

Svar: tack så mycket finis!! Abolut förstår <3
Alva Fjellström

2014-06-09 @ 06:20:20
Postat av: Anonym

När kommer nästa älskar den?🍓❤️❤️❤️

Svar: uppe nuuu! <3
Alva Fjellström

2014-06-11 @ 16:51:16
Postat av: Emma

Sagt det förut och säger det igen ~din novell är en av de bästa novellerna jag läser~ förstår att du inte har tild att skriva så ofta osv men när kommer nästa del? Är ju nästan beroende av denna novell :O ❤️

Svar: åååh tack finis det är uppe nu <3
Alva Fjellström

2014-06-11 @ 18:17:30
Postat av: Moa

När kommer nästa del? <3 :D

Kram!

Svar: uppe nuuuu kram! <3
Alva Fjellström

2014-06-11 @ 21:39:08
Postat av: Anonym

Jag tycker att du borde uppdatera oftare, du sa lixom att du skulle uppdatera oftare men nu har det gått typ tre veckor :( jag älskar din novell men du tappar läsare.

Svar: Heeej, Jo jag vet att jag borde osv, men det är så svåååårt, ibland har jaf ju verkligen inte lust och väldigt mycket annat för mig och så, Men det är som det är och yesssss, jag hoppas att jag kommer få mer tid nu under sommarlovet att skriva! Kram <3
Alva Fjellström

2014-06-12 @ 22:07:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback